Beni en çok güneydogu endişelendirdi. Hiç iyi değil orada durum. Neler olacak görecegiz. Rabbim kötü günler göstermesin.
Kamer Genç:'AKP yüzde 40'ın üstünde oy alsın kendimi yakarım'
http://www.gercekgundem.com/siyaset/29661/akp-yuzde-40in-ustunde-oy-alsin-kendimi-yakarim
ankara kıl payı kurtardı:) bu kadar olur yalnız.. nasıl başa baş gitmişler. efsane bir yarış oldu..
ankarayı melih gökçekmi aldı
istabulu kim aldı
valla rüyamda sarı gülü görüyordum
yeni uyandım da haberim yok
Tamam koalina bacım sen böyle dedinya sittin sene çıkarmiciz
istanbul bizde alara:)
çamura yatıyoruz biz hazımsızlıktan kıskançlığımızdan çatır çatır çatlayan o sebeplede ona buna saldıran bir kitleyiz.aslında herşey tertemiz gelişti.
temiz siyasette son noktayı yaşadım dün gece demokrasi şöleniydi
ya zamanında burada hitleride yücelten benzer görüşlerdeki kişileri gördümDün de yazmıştım da hiç bir karşıt görüşten cevap alamadım.
Ne bu zafer kazanmış edalar ve "ülkenin çoğunluğu karar verdi size susmak düşer" lafları?
Her oy çokluğuyla seçilen adam mı oluyor?
Hitler de demokrasi ile ve %43 oyla seçilmişti zamanında. O da iyiydi o zaman bu bağlamda bakıldığında
Dünyanın en büyük canisini bile destekleyen, peşinden koşanlar insanlar bile varmış demek ki
Şaşmamak lazım aslında ama şaşıyor işte insanoğlu
Aa estağfirullah efendim. Siz Tayyip gitmezse hep ona oy veririz diyerek zaten böyle demek istemiştiniz.
Şimdi hür iradenizi bana yüklemeyiniz lütfen. Zira sonra ceremesini çekmek istemem
Melik gökçek tv de demin ilan etti kazandığını.. sandıkların %99 u açıldı minik bi fark var.. Adalet kazanmıyor maalesefankarayı melih gökçekmi aldı
istabulu kim aldı
valla rüyamda sarı gülü görüyordum
yeni uyandım da haberim yok
melik gökçek nasıl aldı şaşırmıcam diyorum ama yok abi yine şaşırıyorum ya twitter da adamı takip eden herkesin ne kadar akıllı (!) bir insan olduğunu bilir zatenadam ankarada iki ayda bir aynı yerlere çiçek ekiyo söktüklerini napıyo sormak lazım kendisine
Eski tarihin tozlu sayfalarına gidip katliam ve yaşatılanları dillendirdiğimizde ''chp'ye nasıl oy veriyorsunuz ?'' desek..
Çünkü siz üstteki yazdıklarınıza inanıyorsunuz biz de bizim inandığımız gerçeklere ve gerekçelere..
Allahıma hamdü senalar olsun türkiye oyunu bozdu.ak parti büyük bir zaferle çıktı bu seçimlerden..bugüne kadar sokaklara dökülmeyen kimseyle ağız dalaşı yapmayan biz ak parti sevdalıları lafla,yakıp yıkmayla,laga lugayla,yalan dolanla biryere gelinemeyeceğini herkese gösterdik.türkiye kararını verdi.artık herkese susmak düşer...
kesinlikle hak veriyorum
MHPde de kesinlikle Oktay vural gelmeli
Ve beni en çok şaşırtan il SİVAS oldu
Ciddi mana da çok üzüldüm
Sevgili Sivaslı kardeşlerim ne çabuk unuttunuz ŞEHİDİNİZİ
Onun katillerine oy verdiniz
Vefa gerçekten İstanbul'da bir semt adıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?