Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erva su çok uyumlu oluyoe :) arkadaşımon öyle :)Bizde daha karar veremedik Eyşan Erva ile İkra Yade arasında kararsız kaldıkSizce hangisi???
kızımında adı ayza ipek :)benim kızım olacak Allahın izniyle az zamanımız kaldı adı ipek olacak :)
Benim kızımın adı duru ece canım.Kızıma ne isim koyucammm hala karar vermiş değiliz 28.haftadayım (
Duru nun yanına ne gider sizce
kızım olursa Mina Alya koyucam ismini erkek olursa Kerem
kızımın adı Esila Mina 2. de kız olursa onun da 2. adını Mira koymayı düşünüyoruz Mina söylemeside anlamıda çok güzelMina, Ada, Alya benim de düşündüğüm isimler ama hepsi aynı türde simler diye yan yana koyamazmışım gibi geldi içinden birini seçmeye çalışıyorum ben de. ada ile mina arasındayım mina baskın.
Mira'yı da diziden duymuş gibi olmak istemiorum.
Eşim Hira diyo o da demek akalının kızının adı hem de daha kaba gibi
kızımın adı Esila Mina 2. de kız olursa onun da 2. adını Mira koymayı düşünüyoruz Mina söylemeside anlamıda çok güzel
hahaha süpermiş halay çekiyor demişsiniz ya biz esila mina diyoruz ama esilayı daha çok kullanan var tabi ben mina için söylemiştim size tek isim olarak mina güzel bence eşimin ısrarı üstüne oldu yoksa bende 2 isim istemiyordumiki isim koyunca yine birini kullanıyorsunuz ama değil mi?
İki isimde de siz bi ismi söylüyosunuz okulda diğerini söylüyolar falan...
benim iki adım var da ondan iki isim olayından sıkıldım düşünmüyorum pek. Tabi kilit nokta: benim soyadım da 2 tane var, isimler halay çekiyo kimlikte:)
Kızıma ne isim koyucammm hala karar vermiş değiliz 28.haftadayım (
Duru nun yanına ne gider sizce
sefa nasıl aliye sefa eşimin yeğeninin adı :)arkadaslar aliye ismine ikinci isim ne onerirsiniz