- 8 Ekim 2010
- 960
- 1.584
cinsiyet henüz belli değil ama kız olursa bende Nisa Nur koymak istiyorum...kız olursa NİSA koymak istiyorum Allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cinsiyet henüz belli değil ama kız olursa bende Nisa Nur koymak istiyorum...kız olursa NİSA koymak istiyorum Allah nasip ederse
cinsiyet henüz belli değil ama kız olursa bende Nisa Nur koymak istiyorum...
Bir kizim olucak allahin izniyle adini Dua koyucaz.
Akrabalarimizin biri doğum yapti ve heralde ismimizi caldi ve kizlarinin adini ebrar dua koydular cok üzüldüm. Sizce koymalimiyim Dua ismini?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir kizim olucak allahin izniyle adini Dua koyucaz.
Akrabalarimizin biri doğum yapti ve heralde ismimizi caldi ve kizlarinin adini ebrar dua koydular cok üzüldüm. Sizce koymalimiyim Dua ismini?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu isim isi cok buyuk sıkıntı oldu bana hiçbirini yakistramiyorum kizima bnm bgndigimi babasi begenmiyor ne dersem deyim EYLÜL diyor. Aklimda olan bikac isim var sizlerle paylasmak istedim
BEREN NEHIR LILYA
TUĞDEM LENA MINA
ALARA BERIL YAĞMUR
PELIN ŞURA ALVINA
ALMIRA ALMILA
Kizlar bu isim isi cok buyuk sıkıntı oldu bana hiçbirini yakistramiyorum kizima bnm bgndigimi babasi begenmiyor ne dersem deyim EYLÜL diyor. Aklimda olan bikac isim var sizlerle paylasmak istedim
BEREN NEHIR LILYA
TUĞDEM LENA MINA
ALARA BERIL YAĞMUR
PELIN ŞURA ALVINA
ALMIRA ALMILA
Merhaba Almila eşimle bizimde aklımızda olan bir isim ama 2. ismi yakıştıramıyoruz bizde yanına bir türlü bir ihtimal Zümra olabilir ama emin değiliz
SARE,ERVA,BERRA,AYLİZ,ESMA bunlar vardı birde :)
Dilruba ve gülfem isimlerini de düşünmeye başladım karar vermek ne zormuş
Peygamberimiz berra ismini zeynep ile değiştirmiş.sakıncalı bir isimMerhaba Almila eşimle bizimde aklımızda olan bir isim ama 2. ismi yakıştıramıyoruz bizde yanına bir türlü bir ihtimal Zümra olabilir ama emin değiliz
SARE,ERVA,BERRA,AYLİZ,ESMA bunlar vardı birde :)