Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kızımız olacağını öğrendik. İsim konusunda henüz karar vermedik ama Mercan ismi çok güzel geliyor, siz ne dersiniz? Diğer sevdiğim isimler; Meltem, Leyla, Şebnem, Hande, Aslı, Yaren ve Ekin. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Rabbim kısmet ederse inşallah kızımın adı Elif Nisa oluck
canım benim ya inşallah benim kızımda öyle olur :)yeğenimin adı elif nisa.. gerçekten anlamınıda taşıyor elif dik demek nisa kadın demek.kendisini görseniz konuşmaları falan tam bir küçük hanımfendi :)
Eylül en güzeli bencede !!!!!
İşinize karışmak gibi olmasın ama yaşanan bütün güzel olaylar Eylül ayında gerçekleşmiş, Eylül daha isabetli olur benim düşüncem:)benim daha cinsiyeti belli değil çok yeni ama kız olursa mira istiyorum aslında eylülde tanıştık eşimle eylülde ewlendik ve eylülde hamile haberimi aldım. eylül mira olsun dedim iki isim olmasın dedi eşim.Mira da istiyorum eyllüde (( erkek olursa rüzgar koyacağız zaten.Ne yapmalıyım kızlarrr
Eylülde güzel isim zaten :) haklısınız bakalım kız cıkarsa artık düşüncem ne olacak :)))İşinize karışmak gibi olmasın ama yaşanan bütün güzel olaylar Eylül ayında gerçekleşmiş, Eylül daha isabetli olur benim düşüncem:)
Asel ismide guzel :) Cennette akan bal irmagi anlamina geliyorEylülde güzel isim zaten :) haklısınız bakalım kız cıkarsa artık düşüncem ne olacak :)))
Hayırlısı olsun insallah:)Allahın izniyle bir kızımız olucak eşimle hep hayalimiz kızımız olursa adını nehir koymaktı 7 sene önce kurduğumuz hayali gerçekleştircez inşallah :)