Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asya mı alya mı..yardım lütfen..
Bnde tuana yı begendim :)hanimlar biz cok karistik isim konusu esimle.cansu diyoruz ama ben ümmü gülsüm rabia tuana rümeysa.sümeyye bu isimlerde dolanip.duruyorum ya
hanimlar biz cok karistik isim konusu esimle.cansu diyoruz ama ben ümmü gülsüm rabia tuana rümeysa.sümeyye bu isimlerde dolanip.duruyorum ya
Bnde tuana yı begendim :)
Sümeyye.. :)
İlk şehit hanım sahabe..
Ammar Bin Yasir' in annesi..
Sare nasıl?
eva çok güzel bir isim anlamını duymamıştım ama peygamberimizin halasının ismi diye biliyorumBenimde kizim olacak , Naz dusunuyorduk buraya girince Eva isminide cok begendim anlamida cok guzel ilk insan havva demekmis Eva Naz olabilir belkide.
Yanlis yazmisim ilk insan degil ilk kadin ve havva demek anlami ☺ bende tam hakim degilim konuya ama peygamberimizin halasinin ismi Erva sanki !! Ama Eva ismi cok guzell ☺eva çok güzel bir isim anlamını duymamıştım ama peygamberimizin halasının ismi diye biliyorum
evet yaaa ben şaşırmışım eva değil erva imiş peygamberimizin halasının ismiYanlis yazmisim ilk insan degil ilk kadin ve havva demek anlami ☺ bende tam hakim degilim konuya ama peygamberimizin halasinin ismi Erva sanki !! Ama Eva ismi cok guzell ☺
Irmak Ani cokk guselmis , hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ..Cinsiyetimiz henüz belli değil ama kız olursa ırmak anı olacak kısmetse
Irmak Ani cokk guselmis , hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ..
Allahim insallah enkisa zamanda yüzünüzü tekrar guldurur..Ben bebeğimi kaybettim Çok acı, Allah inşallah bir daha nasip eder.bir de isimler arıyordum offf neyse
Allah tekrar nasip etsin inşallahBen bebeğimi kaybettim Çok acı, Allah inşallah bir daha nasip eder.bir de isimler arıyordum offf neyse