Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba ben bugün ilk kez bu kulübe kayıt oldum nereden nasıl yazıldığınıda pek bilemiyorum. Kasımda inşallah bir oğlumuz olacak ona isim arıyorum. Abisi Yiğit ismini çok istiyor. Ben bu sefer kuran dan olsun istiyorum son günlerde Kerim veya Kerem düşünüyorum. Sizlerde çok güzel isimler yazmışsınız ama herhalde kızlarda daha mı kolay isim bulmak ne:26:

Merhaba ben bugün ilk kez bu kulübe kayıt oldum nereden nasıl yazıldığınıda pek bilemiyorum. Kasımda inşallah bir oğlumuz olacak ona isim arıyorum. Abisi Yiğit ismini çok istiyor. Ben bu sefer kuran dan olsun istiyorum son günlerde Kerim veya Kerem düşünüyorum. Sizlerde çok güzel isimler yazmışsınız ama herhalde kızlarda daha mı kolay isim bulmak ne:26:

Allah saglikla nasip etsin evlatlarimizi inşallah. Biz de kerem koycaz oglumuzun adini inşallah.

Kayra ismini biz de çok begeniyorduk ama kayra eski Türklerde tanrisal özellikler tasiyan bir kahraman adi. Bu yönüyle bize uygun gelmedi eledik.
Simdi TUNA, KEREM, GİRAY arasinda kaldik. Hangisi daha guzel sizce. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ben Giray ismini çok beğeniyorum :KK49:

bende erkek olarak Kerim yada Kerem düşünmüştüm ama eşim beğenmedi bende Kuran-ı Kerimde geçen isimlere baktım ama içime sinen sadece iki ismi buldum..Tabi cinsiyeti öğrenmediğim için fazla üstüne düşmüyorum konunun.:KK53:

Benimde adagim var erkek olursa kulağına Muhammet okunacak kimlikte mehmet olmasını istiyorum.mehmetde Muhammed'in Türkçesi. Ikinci isim olarakta Ali eren yada ata düşünüyorum insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende mehmet Uras,Mehmet Emir,Mehmet Alp arasında kararsız kaldım sizce hangisi uyumlu ve hoş arkadaşlar.İsim bulma işi de hakkaten zormuş.

Göktürk ismi nasıl kızlar ? Pek duyulmamış bi isim. Ne dersiniz ? Bi de eşim illaki başına babasının ismini koymak istiyor ve vazgeçiremiyorum. Aslında istemiyorum ama ne dediysem vazgeçmedi. Eğer olursa İsmail göktürk olcak nasıl ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende mehmet Uras,Mehmet Emir,Mehmet Alp arasında kararsız kaldım sizce hangisi uyumlu ve hoş arkadaşlar.İsim bulma işi de hakkaten zormuş.

mehmet emir daha hoş

Göktürk ismi nasıl kızlar ? Pek duyulmamış bi isim. Ne dersiniz ? Bi de eşim illaki başına babasının ismini koymak istiyor ve vazgeçiremiyorum. Aslında istemiyorum ama ne dediysem vazgeçmedi. Eğer olursa İsmail göktürk olcak nasıl ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzelmiş,neden olmasın ki

kızlar bir şey sorcam size...ben oğluşumun ismini EYMEN diye düşünüyorum yani şimdilik içimden geçen o ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara benziyor isim sizce koysam nasıl olur???

X