Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aslında mirza yı da çok beğendik ama Çerkezler kullanıyormuş diye vazgeçirdiler...

aslında Mirzayı uzun süre düşündük. Mustafa ile de düşündük. ama Ben de Kürt ismi diye Mirza'yı istemedim. Ben çerkezim çerkez ismi değil. İran - Kürt ismi. Kerem ile Aslı'daki Kerem in ilk ismi. Aslı ona kerem diyene kadar.

Ya Kerem Tuna ya Mustafa Mirza..

aslında Mirzayı uzun süre düşündük. Mustafa ile de düşündük. ama Ben de Kürt ismi diye Mirza'yı istemedim. Ben çerkezim çerkez ismi değil. İran - Kürt ismi. Kerem ile Aslı'daki Kerem in ilk ismi. Aslı ona kerem diyene kadar.

Ya Kerem Tuna ya Mustafa Mirza..

bilmiyordum. eşime de bir arkadaşı demiş. Erdemde karar kıldık biz galiba :)

herkes oyle diyor ya sonunda uçundende vazgeçecegim galiba ama baska degişik modern bi isimde gelmiyorki aklıma

yeğenimin ismini akın koyduk babamın ismi olduğu için çok da eski bir isim değil ayrıca ama çocuğu yerinde tutamıyoruz... hani erkekler yaramaz olur sen de bilirsin ama onunla 10 kişi baş edemiyor inan...
erene uygun bir isim bakabilirsin :) zor işmiş bebeğine isim koymak...

Bende isim araştırıyorum şimdilik ahmet Kayra yı beğendim sizce nasıl ikisi uyumlu mu

Benim oglusum adi baturalp :nazar: cok aradik sonunda esim bu ismi istedi ..dusunebilirsiniz

selam arkadaşlar,
bizde oğluşumuzun ismini Uraz koymaya karar verdik.Şans,Talih demek bize ve kendine hep Şans getirir inş :)

Bizimde oglumuz olcak hayırlısıyla isim konusunda secenek cok batuhan ,egemen,cihan,melih
sizce hangisi?

X