Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Listede yer almamış ancak CİVAN ismini ben çok beğeniyorum bu aralar
anlamı: genç, delikanlı, yakışıklı

Kayra ismini biz de çok begeniyorduk ama kayra eski Türklerde tanrisal özellikler tasiyan bir kahraman adi. Bu yönüyle bize uygun gelmedi eledik.
Simdi TUNA, KEREM, GİRAY arasinda kaldik. Hangisi daha guzel sizce. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
bu isimlerin anlamı ne acaba ?

slm kızlar, isim bulmak ne kadar zor ya :KK25: önce ozan düşünmüştüm şimdi biraz vazgeçtim. doruk , rüzgar da var aklımda. ama şimdi eşimin adına uygun ilker de olabilir diye düşünüyorum. sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu ?

Ben eymen düşünüyorum ama kız ismi olarak da geçiyormuş. Hem dini bir isim hem de anlamı çok güzel çok talihli anlamında. Ama eşimden henüz ses yok. O ölen arkadaşının ismini koymak istiyordu: hakan. Ben de arkadaşı genç yaşta öldüğü için koymak istemiyorum. Şimdilik konuşmuyor ne isim koyacağız dediğimde:KK50::KK50:

İsmi huzeyfe tuğra anlamı ise huzeyfenin anlamı peygamber efendimiz (s.a.s) sır katibinin yani herşeyi paylaştığı zatın ismi tuğra da malum osmanlı imzası babamız biraz osmanlı hastasıda :KK66:

Kayra ismini biz de çok begeniyorduk ama kayra eski Türklerde tanrisal özellikler tasiyan bir kahraman adi. Bu yönüyle bize uygun gelmedi eledik.
Simdi TUNA, KEREM, GİRAY arasinda kaldik. Hangisi daha guzel sizce. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Oğlum olursa inşallah Kerem olacak.. Bence harika bir isim..Olabilir.. :))

Eymen ismini ben de beğeniyorum ama internette kız ismi diye de geçiyor galiba. .. erkam ismi sizce nasıl? Anlamı Peygamber Efendimiz in (s.a.v) ve müslümanların çalışmalarını gizlice evinde yaptıkları müslüman sahabinin adıdır. Yorumlarınızı bekliyorum. .. bu arada herkesr Günaydın :))

Eymeni kız diye ilk defa duydum. Ben de bir ara düşünmüştüm. Erkam da güzel. Ben de Eren, Mert ve Selim arasında kalmıştım. Eşimle ortak Merte karar verdik ama içimden bir ses acaba Selim mi diyor. Sizce?

slm kızlar, isim bulmak ne kadar zor ya :KK25: önce ozan düşünmüştüm şimdi biraz vazgeçtim. doruk , rüzgar da var aklımda. ama şimdi eşimin adına uygun ilker de olabilir diye düşünüyorum. sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu ?

İlker çok güzel bir isim bence. Bu arada erkek kıyafeti gibi erkek çocuğa isim bulmak da zor :)

Kesinlikle Kerem derim :KK66::nazar:

İki isim de çok güzel. ..anlamları da güzel ve ikiside kulağa hoş geliyor. ..ikisini tekrar gözden geçirebilirsiniz. ..Allah gönlüze göre versin. ..
Huzur 09

Son düzenleme:
benim bebeğim de 16 haftalık ama cinsiyetini daha öğrenemedim :KK43: o yüzden hem kız hem erkek bebek isimleri düşünüyorum. şimdilik kız olursa öykü, erkek olursa berktuğ düşünüyorum

bence güzel :KK66: herkes isimlere birşey söylüyor. musab içn bir tanıdığım ne dedi biliyor musunuz? ekmek musab çarpsın dersin ya onun gibi birşey melek bu dedi. ben kaldım öyle:KK53: tövbe tövbe dedim yani... telaffuzu zor bir isim evet ama ben çok seviyorum nedense yada ilk bu ismi düşünmüş olmamdan kaynaklanıypr sanırım:KK66:
kardeşimin söyledikleri; mehmet akif, ömer akif, ubeydullah, huzeyfe, seyid ali diye gidiyor...

arkadaşım o tanıdığın kelimeyi yanlış biliyor, o musab değil Mushaf, anlamı kuran-ı kerimin diğer isimlerinde biri, ekmek Mushaf(kuran) çarpsın diye yemin edilir. Ha bu şekilde yemin etmek ne kadar doğrudur o konuda tartışılır yani.

biz de dün bir oğlumuzun olacağını öğrendik :) kafamda birkaç isim var ama seçemedim ben de;
Alptuğ, Doruk, Sina ve Eymen düşünüyorum sizce hangisi :nazar:

Son düzenleme:
Oğlumun adı Yiğit olacak :emir_bebek: Yiğit Ege de olabilir. Az kaldı doğuma ama hala karar veremedik :KK20:

X