Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar sizce umut ali mi sadece umut mu yoksa melih mi kerem mi bi türlü karar veremiyoruz erkek ismi çok zor yaaa (umut bana daha sıcak geliyo ama kararsızım)

semraİnşallah : 36599973 .!.:
kızlar sizce umut ali mi sadece umut mu yoksa melih mi kerem mi bi türlü karar veremiyoruz erkek ismi çok zor yaaa (umut bana daha sıcak geliyo ama kararsızım)
Bence kerem. İnsallah biz de oğlumuzun adini kerem koyacagiz.

canım yazdığın isimler genelde yanına bir ismi daha kabul etmeyen isimler bence umut güzel :)

merhaba kızlar
banada yardım edin oğlumun adı Yiğit Emir EFE ikinciside erkek ve ona uygun isim bulamıyorum
yine ik isim düşünüyorum Yasir hoşumA gitti ama yanına ne olabilir Ege dedim kimse beğenmedi Ege Yasir EFE çok saçma olmuş Aksel dedim onuda beğenmedi eşim sizin bir öneriniz varmı

Bana da yardımcı olun Mustafa isminin yanına ne yakışır kısa ve net olarak. Belki Mustafa yı kullanabiliriz.

neden mustafa koyuyorsunuz ki..çok eski ve her yerde duyulan bir isim...daha güzel modern isimler de var....bence koymuşken daha güzel bir isim koyun...nebileyim bilinmedik isim olursa daha hoş olur...

X