Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kerem. İnsallah biz de oğlumuzun adini kerem koyacagiz.semraİnşallah : 36599973 .!.:kızlar sizce umut ali mi sadece umut mu yoksa melih mi kerem mi bi türlü karar veremiyoruz erkek ismi çok zor yaaa (umut bana daha sıcak geliyo ama kararsızım)
Merhabaaaaa...
Yeni katıldım foruma..
Çınar nasil kizlar ne dersiniz??
Umut bence de en güzeli.anlamı da güzel.ben iki isim olayına pek sıcak bakmıyorum.kızlar sizce umut ali mi sadece umut mu yoksa melih mi kerem mi bi türlü karar veremiyoruz erkek ismi çok zor yaaa (umut bana daha sıcak geliyo ama kararsızım)
Bizimki de kerem :) ne cok var kerem koyacak adlari ile buyusunler insallah :)Bence kerem. İnsallah biz de oğlumuzun adini kerem koyacagiz.
canım yazdığın isimler genelde yanına bir ismi daha kabul etmeyen isimler bence umut güzel :)kızlar sizce umut ali mi sadece umut mu yoksa melih mi kerem mi bi türlü karar veremiyoruz erkek ismi çok zor yaaa (umut bana daha sıcak geliyo ama kararsızım)
mustafa mete güzel oluyor :)Bana da yardımcı olun Mustafa isminin yanına ne yakışır kısa ve net olarak. Belki Mustafa yı kullanabiliriz.
Bana da yardımcı olun Mustafa isminin yanına ne yakışır kısa ve net olarak. Belki Mustafa yı kullanabiliriz.
Bir tanıdığımızın ismi Mustafa Berkay yakışıyor da kendine. Düşünebilirsiniz :)Bana da yardımcı olun Mustafa isminin yanına ne yakışır kısa ve net olarak. Belki Mustafa yı kullanabiliriz.