- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
bu isimlerin anlamı ne acaba ?Kayra ismini biz de çok begeniyorduk ama kayra eski Türklerde tanrisal özellikler tasiyan bir kahraman adi. Bu yönüyle bize uygun gelmedi eledik.
Simdi TUNA, KEREM, GİRAY arasinda kaldik. Hangisi daha guzel sizce. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
bu isimlerin anlamı ne acaba ?
Kayra ismini biz de çok begeniyorduk ama kayra eski Türklerde tanrisal özellikler tasiyan bir kahraman adi. Bu yönüyle bize uygun gelmedi eledik.
Simdi TUNA, KEREM, GİRAY arasinda kaldik. Hangisi daha guzel sizce. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Oğlum olursa inşallah Kerem olacak.. Bence harika bir isim..Olabilir.. :))
slm kızlar, isim bulmak ne kadar zor yaönce ozan düşünmüştüm şimdi biraz vazgeçtim. doruk , rüzgar da var aklımda. ama şimdi eşimin adına uygun ilker de olabilir diye düşünüyorum. sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu ?
Kayra ismini biz de çok begeniyorduk ama kayra eski Türklerde tanrisal özellikler tasiyan bir kahraman adi. Bu yönüyle bize uygun gelmedi eledik.
Sagil canim. Kerem beğenildi genellikleKesinlikle Kerem derim
bence güzelherkes isimlere birşey söylüyor. musab içn bir tanıdığım ne dedi biliyor musunuz? ekmek musab çarpsın dersin ya onun gibi birşey melek bu dedi. ben kaldım öyle tövbe tövbe dedim yani... telaffuzu zor bir isim evet ama ben çok seviyorum nedense yada ilk bu ismi düşünmüş olmamdan kaynaklanıypr sanırım
kardeşimin söyledikleri; mehmet akif, ömer akif, ubeydullah, huzeyfe, seyid ali diye gidiyor...
Kesinlikle Kerem derim
biz de dün bir oğlumuzun olacağını öğrendik :) kafamda birkaç isim var ama seçemedim ben de;
Alptuğ, Doruk, Sina ve Eymen düşünüyorum sizce hangisi