- 2 Nisan 2014
- 286
- 21
Esimmmi ikna etmem gerekecekk :))) senin cinsiyeti ne cnmmbebisin
O ne istiyor?
Erkek benimki dee:)
benimde oğluşum olcak inşallah isim konusunda bende çok zorlanıyorum ama aklımda kayra ismi var sizce nasıl fikirleriniz önemli benim için
Merhaba benimde ilk oğlumun adı Tuğberk ti ikincisinide Berktuğ koyduk adları gibi kendileride çok uyumlular
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba benimde ilk oğlumun adı Tuğberk ti ikincisinide Berktuğ koyduk adları gibi kendileride çok uyumlular
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağlıkla gelsin inşallah bebiş.. eşim eymen den yana :)))sen ne düşünüyorsun isim?
Bnm oğlusumun adıda eymen batın
Benimde büyük oğlumun adı Berktuğ,çok duyulmuş bir isim değil fakat çok zeki oluyorlar :)
bende kayra düşünüyorum emin de değilim.kayra,eymen,ömer bunlrıdan biri olsun diyor eşim ama bende içime sinmeyen birşeyler var sanki..bunlara ısınamadım...
eymen batın da cok güzel ismiyle yasasınn:))
kayra nın anlamına bakmadım ama gercekden kayra da güzel bir isim
dün birde adlin die bir isim buldum.kızım var 8 yaşında ismi ceylin.ona uysun dedim.isim ''adlin'' .anlamı cennet kapısı demek miş. Kızımın isminin anlamı da cennet kapısı demek.hem anlamı hemde telafuzu uyuyor.bilmiyorum az kaldı isimsiz kalıcak bebeğim.ondan korkuyorum...((
:2:[/QUO
bende bir isim duydum ardıl:))adlin anlamı cok güzell ama sanki kayra kulaga daha hoş geliyor
dün birde adlin die bir isim buldum.kızım var 8 yaşında ismi ceylin.ona uysun dedim.isim ''adlin'' .anlamı cennet kapısı demek miş. Kızımın isminin anlamı da cennet kapısı demek.hem anlamı hemde telafuzu uyuyor.bilmiyorum az kaldı isimsiz kalıcak bebeğim.ondan korkuyorum...((
:2:[/QUO
bende bir isim duydum ardıl:))adlin anlamı cok güzell ama sanki kayra kulaga daha hoş geliyor
KAYRA DA Kİ TEK SIKINTI HEM KIZ HEM DE ERKEK İSMİ OLMASI.AMA ONU DA SEVDİM SEVMEDİM DEĞİL AMA İŞTE BU DİYEMİYORUM(
:18:
KAYRA DA Kİ TEK SIKINTI HEM KIZ HEM DE ERKEK İSMİ OLMASI.AMA ONU DA SEVDİM SEVMEDİM DEĞİL AMA İŞTE BU DİYEMİYORUM(
:18:
oğlusunun kısmeti bekliyordur..hayırlı ismi kurmayı rabbim nasip etsin hepimize ya insan en güzeli olsun istiyor gercekden
bence güzelherkes isimlere birşey söylüyor. musab içn bir tanıdığım ne dedi biliyor musunuz? ekmek musab çarpsın dersin ya onun gibi birşey melek bu dedi. ben kaldım öyle tövbe tövbe dedim yani... telaffuzu zor bir isim evet ama ben çok seviyorum nedense yada ilk bu ismi düşünmüş olmamdan kaynaklanıypr sanırım
kardeşimin söyledikleri; mehmet akif, ömer akif, ubeydullah, huzeyfe, seyid ali diye gidiyor...
oğlusunun kısmeti bekliyordur..hayırlı ismi kurmayı rabbim nasip etsin hepimize ya insan en güzeli olsun istiyor gercekden
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN BAKALIM:))