- 8 Mayıs 2014
- 4
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb kizlar bende 38 haftalik hamilym ogluma isim ariyrm kayra ismi gercekten cok guzel bende melih.bilal.berat isimleri hoşuma g idiyo sizce hangisi banada fikir verirmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb kizlar bende 38 haftalik hamilym ogluma isim ariyrm kayra ismi gercekten cok guzel bende melih.bilal.berat isimleri hoşuma g idiyo sizce hangisi banada fikir verirmisiniz
Biz de mert düşündük fakat farsça bir isim olduğu için vazgeçtik,selim daha mantıklı bu durumda :)Merhaba arkadaşlar, ben de oğluma Mert ismini koymayı düşünüyorum. Selim mi Mert mi sizce. Kafamı karıştıranlar oldu da :)
Merhaba arkadaşlar, ben de oğluma Mert ismini koymayı düşünüyorum. Selim mi Mert mi sizce. Kafamı karıştıranlar oldu da :)
meraba kızlar biz de ozan düşünüyoruz ağırlıklı olarak. doruk da güzel gibi. sizce hangisi ?
meraba kızlar biz de ozan düşünüyoruz ağırlıklı olarak. doruk da güzel gibi. sizce hangisi ?
melih bence
selim daha hoş
ozan'ı tercih ederim
Doruklar çok yaramaz oluyor :) Yine de sen bilirsin .
Merhaba arkadaşlar, ben de oğluma Mert ismini koymayı düşünüyorum. Selim mi Mert mi sizce. Kafamı karıştıranlar oldu da :)
Mert bence güzel bir isim. Selim'de kulağa oturmayan birşeyler var
kocamla iki isim arasında kaldık
Hasan Kaya veya Hasan Pamir
ne düşünüyorsunuz?
Biz de mert düşündük fakat farsça bir isim olduğu için vazgeçtik,selim daha mantıklı bu durumda :)
bende kayra düşünüyorum emin de değilim.kayra,eymen,ömer bunlrıdan biri olsun diyor eşim ama bende içime sinmeyen birşeyler var sanki..bunlara ısınamadım...
Hasan Pamir daha mantıklı gibi. Hasan kaya ad soyadmış gibi geldi bana. Tabiki yine de siz bilirisniz canım
Teşekkürler ben de Mert'e karar verdim. arkadaş farsça demiş ama benim adım da farsça sorun yok Çoğu iismlerde arapça zaten anlamı güzel olsun yeter.