Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mrb kizlar bende 38 haftalik hamilym ogluma isim ariyrm kayra ismi gercekten cok guzel bende melih.bilal.berat isimleri hoşuma g idiyo sizce hangisi banada fikir verirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kizlar bende 38 haftalik hamilym ogluma isim ariyrm kayra ismi gercekten cok guzel bende melih.bilal.berat isimleri hoşuma g idiyo sizce hangisi banada fikir verirmisiniz

bu 4 ismin arasından bana en güzeli kayra geldi arkadaşım. Ben de kararsızım isim konusunda ama daha vakit var ona güveniyorum sanırım

ben oglumun ısmını kayra koyucam Allah ızın verırse cok sevıyorum o ısmı hıc baska bır ısım dusunmedık...

Merhaba arkadaşlar, ben de oğluma Mert ismini koymayı düşünüyorum. Selim mi Mert mi sizce. Kafamı karıştıranlar oldu da :)

Merhaba arkadaşlar, ben de oğluma Mert ismini koymayı düşünüyorum. Selim mi Mert mi sizce. Kafamı karıştıranlar oldu da :)
Biz de mert düşündük fakat farsça bir isim olduğu için vazgeçtik,selim daha mantıklı bu durumda :)

meraba kızlar biz de ozan düşünüyoruz ağırlıklı olarak. doruk da güzel gibi. sizce hangisi ?

melih bence

selim daha hoş

meraba kızlar biz de ozan düşünüyoruz ağırlıklı olarak. doruk da güzel gibi. sizce hangisi ?

ozan'ı tercih ederim

Doruklar çok yaramaz oluyor :) Yine de sen bilirsin .

aman yaramaz oluyorlarsa uzak durmak lazım. sırf o yüzden rüzgar isminden de vazgeçtim :KK34: tabi istisnalar oluyor ama kişi isminin özelliğini taşıyor

berat ismi hep hoşuma gitmiştir

Biz de mert düşündük fakat farsça bir isim olduğu için vazgeçtik,selim daha mantıklı bu durumda :)

Benim adımda farsça sorun yok :KK1: Anlamı güzel olsun arkadaşım. Mert kuranda da geçiyor. düşündük Mert'e karar verdik. Yine de teşekkürler fikrin için :KK66:

bende kayra düşünüyorum emin de değilim.kayra,eymen,ömer bunlrıdan biri olsun diyor eşim ama bende içime sinmeyen birşeyler var sanki..bunlara ısınamadım...

Kayra anlam olarak erkek isimi ama çevremde kızına verenler de var. Çoğu iism de öyle kullanılıyor sıkıntı yok. Eymen de Kayra kadar güzel.
Ben de Mert koymayı düşünüyorum hayırlısıyla. İsimleriyle yaşasınlar inşallah yavrularımız... Karar vermeniz dileğiyle :)

Teşekkürler ben de Mert'e karar verdim. arkadaş farsça demiş ama benim adım da farsça sorun yok :KK1: Çoğu iismlerde arapça zaten anlamı güzel olsun yeter.

doğru söylüyorsunuz. benim arkadaşlarım arasında da ermenice kürtçe isimler çok popüler oldu şimdi:)

X