amin amiiiiinnnnnnnnnn.bende içimiştim o otlardan.gerçekten haklısın yaa
bana bikeresinde mekkeden bi ot geldi :120::120::120:
onu bile içtiydim çok kötüydü tadı
Allahım çok aratmasın kimseyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin amiiiiinnnnnnnnnn.bende içimiştim o otlardan.gerçekten haklısın yaa
bana bikeresinde mekkeden bi ot geldi :120::120::120:
onu bile içtiydim çok kötüydü tadı
Allahım çok aratmasın kimseyi![]()
kendi kafama göre yiyorum
ama hafif şeyler
hftada bir kez balık yiyorum
akşamları sadece çorba içiyorum salatayla
sabah kahvaltımda yumurta kesinlikle yiyorum
başkada bişey yok haa okulda da kesinlikle abur cubur yemiyorum
hmmm ...... anladım........ aşağı yukarı aynı sayılır ama benim tek sorunum geç kahvaltı yapmak erken bişi yiyemiyorum sabah sabah ......
anladım ben kalkınca hemen iki tane zeytin yiyorum sonra spora gidiyorum
gelince de k.altı yapıyorm
sen yinede kalkınca ağzına bir iki bişey at metobolizman hızlanır
bu arada diyet topiği gibi oldu![]()
saat 11 de esim gelecek yemek yapmam lazım ona birazdan ççıkarım ama gene gelirım mutlaka sevdim bu topiğiiiii![]()
senin sorunun neydi canım.3 ünüdemi ulun beyde yaptırdın.
evet canım ama çok şaşırdım
gerçekten aşılama yaptırmadım diye hiç araştırmamıştım
peki ben bu raporlarla heryerde yaptırabiliyormuyum
memorilde mesela
peki rapor almak zor mu:44:
bu arada amh 0.6
sol tüp tıkalı
Benim sorun esimde sperm az bende bir sorun yok. Sadece tiroit var onun için de tedavi görüyorum zaten. Ama her seferinde iyi kalitede embriyolar verilmesine rağmen tutunma olmadı. Bu arada histereskopi oldum. Rahime çizik atıldı. Gebelik aşısını da yaptirdim ama olmadı yine de. Bu arada hepsini ulun bey yaptı.
Memorial da sadece 400 euro indirim yapıyorlar. 1700 euro+ ilaçlar oluyor. En iyi fiyatı raporla istanbul tüp bebek merkezi verdi.
Teşekkür ederim.Memnun olurum.
Merkeze henüz karar vermedim.31 yaşındayım.1 buçuk yıldır evliyim.2 adet çikolata kistim nedeniyle mayısta laparoskopi ameliyatı oldum.Çikolata kisti ve cerrahi müdahale nedeniyle yumurta rezervim oldukça az.Tüplerim yapışkanlıklar nedeniyle kapalı.Eylül'de ilk denemem yapıldı.2 yumurta oluştu ikisi de döllendi ve transfer edildiler ancak sonuç negatif oldu.Birkaç ay dinlenmem söylenildi.Şu an hem dinlenme hem de İstanbul da iyi bir merkez araştırma dönemindeyim.Umarım güzel haberlerle birbirimizi umutlandırırız.
bak şimdi kafam karıştı.benimde sonuç negatifti ama ulun beyden memnun kalmıştım.yine ona gitmeyi düşünüyordum:44::44::44:
canım bende çalışıorm ve bizimde problemimiz sizinn gibi erkek infertilitesi. Kasım adetimde başlayacağım inş. Bugüne kadar rahim filmi, smear, 3. Gün testleri, 21. Gün testleri,genetik testi için yaklaşık 3 ay içinde 7 gün falan izin kullandım bunların bazıları yarım gündü hatta . Devlet hastanesinde tedavimi sürdürüyorum.bundan sonrası için de araştırdım yumurta takibi için vs. Gitmem gerekecekmiş transferden sonra da 3 gün yatmak yeterliymiş tabi riskli bir durum olmazsa.( hemen işe başlayanlar ya da 15 gün hep dinlenenler de var) ben senden önce başlıcam istersen paylaşırım seninle aldığım izinleri ve prosedürü tabi sen özelde yaptıracaksan çok daha hızlı olabilir herşey .. şimdiden hakkımızda hayırlısı
canım ne iş yapıyorsun
ben öğretmenim ilkinde şubat-martta yaptırmıştım
maalesef biraz zaman alıyor
ben çorumdayım
ankarada yaptırdım bir ayım tedavi ve transfere gitti
ve işe gidebirsin ama eğer işin yorucuysa çok zor
benim ilkinde çok kasılıyodu
yani en azından bir ay izin şart eğer çalıştığın yer tedavinle aynı yerdeyse
iki günde tahlil ve takip yaparlar
vee tüp bebekte ilk üç ay dikkat edilmesi gerekir
sorun yoksa 9 ay yatmana gerek kalmaz benim tanıdığım arkadaşım yatmadı yanii
yardım edebildimmi:26:
canım cevabın için çok teşekkür ederim.ben özelde yaptırmayı düşünüyorum.devlet hastanelerindeki prosedürler için çok zaman harcanıyormuş nitekim sen de 3 ayını harcamışsın.benim okadar ne sabrım ne de vaktim olur heraldeama içim rahatladı valla sağolasın. Inşallah burdaki herkes kucağına minik kuzularını sağlıklı bir şekilde alır..rabbim kimsenin emeğini iümitlerini,hayallerini boşa çıkarmasın..
oooo maşallah, istemz bayağı kabarmış. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. İnşallah bol hamişli bol bebişli bir topik olur...Yeni gelen arkadaşları da birazdan ekleyeceğim...