• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kendi kafama göre yiyorum
ama hafif şeyler
hftada bir kez balık yiyorum
akşamları sadece çorba içiyorum salatayla
sabah kahvaltımda yumurta kesinlikle yiyorum
başkada bişey yok haa okulda da kesinlikle abur cubur yemiyorum

hmmm ...... anladım........ aşağı yukarı aynı sayılır ama benim tek sorunum geç kahvaltı yapmak erken bişi yiyemiyorum sabah sabah ......

hmmm ...... anladım........ aşağı yukarı aynı sayılır ama benim tek sorunum geç kahvaltı yapmak erken bişi yiyemiyorum sabah sabah ......

anladım ben kalkınca hemen iki tane zeytin yiyorum sonra spora gidiyorum
gelince de k.altı yapıyorm
sen yinede kalkınca ağzına bir iki bişey at metobolizman hızlanır:34:
bu arada diyet topiği gibi oldu:52:

anladım ben kalkınca hemen iki tane zeytin yiyorum sonra spora gidiyorum
gelince de k.altı yapıyorm
sen yinede kalkınca ağzına bir iki bişey at metobolizman hızlanır:34:
bu arada diyet topiği gibi oldu:52:

anladım cnm ben yeşil çay içiyorum aç karnına şekersiz ...haklısın :):8:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::9::9::9::9:

saat 11 de esim gelecek yemek yapmam lazım ona birazdan ççıkarım ama gene gelirım mutlaka sevdim bu topiğiiiii :1:

saat 11 de esim gelecek yemek yapmam lazım ona birazdan ççıkarım ama gene gelirım mutlaka sevdim bu topiğiiiii :1:

Bende çamaşır attım geldim kızlar
Bende sevdim topiğimizi inşallah güzellikler paylaşırız hep
Bu arada yarınşu rapor işini araştıracam:31:

senin sorunun neydi canım.3 ünüdemi ulun beyde yaptırdın.

Benim sorun esimde sperm az bende bir sorun yok. Sadece tiroit var onun için de tedavi görüyorum zaten. Ama her seferinde iyi kalitede embriyolar verilmesine rağmen tutunma olmadı. Bu arada histereskopi oldum. Rahime çizik atıldı. Gebelik aşısını da yaptirdim ama olmadı yine de. Bu arada hepsini ulun bey yaptı.

evet canım ama çok şaşırdım :53::53::53:
gerçekten aşılama yaptırmadım diye hiç araştırmamıştım
peki ben bu raporlarla heryerde yaptırabiliyormuyum
memorilde mesela :9::9:
peki rapor almak zor mu:44:
bu arada amh 0.6
sol tüp tıkalı

Memorial da sadece 400 euro indirim yapıyorlar. 1700 euro+ ilaçlar oluyor. En iyi fiyatı raporla istanbul tüp bebek merkezi verdi.

Benim sorun esimde sperm az bende bir sorun yok. Sadece tiroit var onun için de tedavi görüyorum zaten. Ama her seferinde iyi kalitede embriyolar verilmesine rağmen tutunma olmadı. Bu arada histereskopi oldum. Rahime çizik atıldı. Gebelik aşısını da yaptirdim ama olmadı yine de. Bu arada hepsini ulun bey yaptı.

bak şimdi kafam karıştı.benimde sonuç negatifti ama ulun beyden memnun kalmıştım.yine ona gitmeyi düşünüyordum:44::44::44:

Memorial da sadece 400 euro indirim yapıyorlar. 1700 euro+ ilaçlar oluyor. En iyi fiyatı raporla istanbul tüp bebek merkezi verdi.

Yinede değişen çok bişey yok zannedersem memorialde
dur bakayım raporu alabilecekmiyim bu arada siz nereyi düşünüyorsunuz

günaydın kızlar nasılsınız
bugun doğum kont. hapıma başlıyorum 7 günlük süre bitti
4 ay kullanacam tüpe kadar rahimi düzeltecekmiş buradaki doktorum dedi
hadi kızlar uyanın artık :52::52:
ben birazdan okula gidecem:5:

Herkese günaydııın... Bu saate kadar tembel tembel yattıktan sonra okula gitme vakti geldi... Akşama görüşürüz... :16::16::16:

bende tünaydın diyeyim kızlar.bende geç kalktım kahvaltıdan sonra dağılmayan evimi topladıktan sonra plates yaptım.biraz sonrada yürüyüşe çıkacağım.bu arda hayıt suyuna devam ediyorum canlar.:16::16::16:

ben aranıza yeni katıldım ve sürekli burayı takip ediyorum. 25 gün önce ilk tüp denememi yaptırdım, transferimin bugün 11. günü ve ben dayanamayıp 8. günü kan testi yaptım negatif çıktı yarın tekrar yaptırıcam büyük ihtimalle negatiftir :( ama dondurulmuşlarım var Allah nasip kısmet ederse ocak gibi tekrar deniycez. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun...

Teşekkür ederim.Memnun olurum.
Merkeze henüz karar vermedim.31 yaşındayım.1 buçuk yıldır evliyim.2 adet çikolata kistim nedeniyle mayısta laparoskopi ameliyatı oldum.Çikolata kisti ve cerrahi müdahale nedeniyle yumurta rezervim oldukça az.Tüplerim yapışkanlıklar nedeniyle kapalı.Eylül'de ilk denemem yapıldı.2 yumurta oluştu ikisi de döllendi ve transfer edildiler ancak sonuç negatif oldu.Birkaç ay dinlenmem söylenildi.Şu an hem dinlenme hem de İstanbul da iyi bir merkez araştırma dönemindeyim.Umarım güzel haberlerle birbirimizi umutlandırırız.

canım selam aynı pronlem ve ameliyat bendede oldu benim ilk denemem olucak hayırlısı inşallah laparoskopi ile başlayan ameliyatta açık yaparak temizlediler rezerv azaldı tüler tıkalı korkuyorum

bak şimdi kafam karıştı.benimde sonuç negatifti ama ulun beyden memnun kalmıştım.yine ona gitmeyi düşünüyordum:44::44::44:

Ben seni etkilemek istemem asla... ulun bey için de kötü diyemem. Ama benim şansım donmedi bir türlü olmadı yani. .. bana tep yeni bir yer yeni umutlar yeni başlangıçlar lazım yoksa bir daha altından kalkamam tum bunlarin. Ulun bey iyi ama neden negatif diye yaptigimiz tum konusmalar yetersiz bence. Hep bir acele var merkezde cok kalabalık. .. Kısacası ben oradan vazgeciyorum. .. Bakalım hayırlısı.

canım bende çalışıorm ve bizimde problemimiz sizinn gibi erkek infertilitesi. Kasım adetimde başlayacağım inş. Bugüne kadar rahim filmi, smear, 3. Gün testleri, 21. Gün testleri,genetik testi için yaklaşık 3 ay içinde 7 gün falan izin kullandım bunların bazıları yarım gündü hatta . Devlet hastanesinde tedavimi sürdürüyorum.bundan sonrası için de araştırdım yumurta takibi için vs. Gitmem gerekecekmiş transferden sonra da 3 gün yatmak yeterliymiş tabi riskli bir durum olmazsa.( hemen işe başlayanlar ya da 15 gün hep dinlenenler de var) ben senden önce başlıcam istersen paylaşırım seninle aldığım izinleri ve prosedürü tabi sen özelde yaptıracaksan çok daha hızlı olabilir herşey .. şimdiden hakkımızda hayırlısı

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.Ben özelde yaptırmayı düşünüyorum.Devlet hastanelerindeki prosedürler için çok zaman harcanıyormuş nitekim sen de 3 ayını harcamışsın.Benim okadar ne sabrım ne de vaktim olur heralde:1:Ama içim rahatladı valla sağolasın. İnşallah burdaki herkes kucağına minik kuzularını sağlıklı bir şekilde alır..Rabbim kimsenin emeğini iümitlerini,hayallerini boşa çıkarmasın..

canım ne iş yapıyorsun
ben öğretmenim ilkinde şubat-martta yaptırmıştım
maalesef biraz zaman alıyor
ben çorumdayım
ankarada yaptırdım bir ayım tedavi ve transfere gitti
ve işe gidebirsin ama eğer işin yorucuysa çok zor
benim ilkinde çok kasılıyodu
yani en azından bir ay izin şart eğer çalıştığın yer tedavinle aynı yerdeyse
iki günde tahlil ve takip yaparlar
vee tüp bebekte ilk üç ay dikkat edilmesi gerekir
sorun yoksa 9 ay yatmana gerek kalmaz benim tanıdığım arkadaşım yatmadı yanii:34::34:
yardım edebildimmi:26:

Çok sağol canım tabiki de yardımcı oldun o ne demek. Ben Doğu Anadolu da bir üniversitede araştırma görevlisiyim. Şİmdi burdan üniversite ismini vermeyeyim :ssz: Bana en yakın il Malatya.1.5 saat kadar sürüyo yolmesafesi .Anlaşılan sık sık gidip gelicem heralde napalım artık bebiş için mecbur .Bölüm de iş yüküm çok fazla gün içerisinde sürekli laboratuvar dersleri ve laboratuvar numuneleri ile uğraşıyorum en ufak bir grip bile olsam yarım gün gelemesem bütün işler birbirine giriyo:50: İnşallah bu süreçte Allah bir kapı açar da benim de burdaki herkesin de işleri kolaylıkla yürür

canım cevabın için çok teşekkür ederim.ben özelde yaptırmayı düşünüyorum.devlet hastanelerindeki prosedürler için çok zaman harcanıyormuş nitekim sen de 3 ayını harcamışsın.benim okadar ne sabrım ne de vaktim olur heralde:1:ama içim rahatladı valla sağolasın. Inşallah burdaki herkes kucağına minik kuzularını sağlıklı bir şekilde alır..rabbim kimsenin emeğini iümitlerini,hayallerini boşa çıkarmasın..

amin canım bende en başta o kadar gergindim ki ama burda hemen hemen her şeyi öğrendim daha yaşamadan.. şimdi bir sonraki adımda ne olacağını bilerek ilerliyorum ki bu da benim için çok büyük bir avantaj.. şimdi çok rahatım biliyorum rabbim hayırlıysa nasip edecek elbet.. Sen de rahat ol çünkü tüm tedavi süresince en önemlisi moral.

oooo maşallah, istemz bayağı kabarmış. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. İnşallah bol hamişli bol bebişli bir topik olur...Yeni gelen arkadaşları da birazdan ekleyeceğim...

Ben yaşımı yazmayı unutmuşum 28 yaşındayım..yaşımı da ekleyebilir misiniz acaba :34:

Back
X