2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kizlar dun yani 12.gun 261 fi degwrim yarın yaptircaktim ama ben dayanamayp aksam yaptirdin 13.gun 495 olmuş iyi galibaa

sen de bendensin :))
ne iyisi süper! masallahh..
1 gunde 2 ye katlamis.. Allah nazarlardan korusun, en kisa zamanda kalp atisini duyarsin insallah canim..

sen de bendensin :))
ne iyisi süper! masallahh..
1 gunde 2 ye katlamis.. Allah nazarlardan korusun, en kisa zamanda kalp atisini duyarsin insallah canim..

Amin canım insallah hepimiz görürüz. Tam bir gun degilde dun sabah vermistim bugün aksam verdim 1.5 gun yanii ama iyi yani cok şükür

:))

ecz ve efra'da dahil herkes muradına ermiş :)) Hepiniz adına çookkk seviniyorum.
Takipteyim bilesiniz haaaa :))
Kalp atımlarını da teker teker duyarsınız inşallah...

Canim tesekuurler bizde 2 gundur gncden maca bi de proxeed plus kullaniyoruz.arginmaxi ne kadar kullandiniz.hareket degerlerin8 de yazarsan sevinirim.oncesi sonrasi gibi

sizin kullandığınız ilaç ta güzel daha önce ki doktor bize onu vermişti.çok iyi gelmişti bende problem çıkınca ilacı bıraktık. eşimin morfoloji yüzde 45 oldu 1 ay kullandı sabah 2 akşam 2 . doktor normal yolla bile olur demişti ama biz tüp bebek denedik ama olmadı kısmet değilmiş umarım ilacınız işe yarar bize çok iyi gelmişti

Size iyi gelen ilac maca miydi proxeed miydi
Morfoloji who kriterine gore mi krugere gore mi
Bi de morfoloji kactan kaca cikti
Ne cok soru sordum:/

Size iyi gelen ilac maca miydi proxeed miydi
Morfoloji who kriterine gore mi krugere gore mi
Bi de morfoloji kactan kaca cikti
Ne cok soru sordum:/

proxeed plas bunu daha önce kullanmıştık bir ayda çok etkisi oldu bende polikistlik over çıkınca ilacı bıraktık önce benim tedavime başladık ama eşime çok iyi gelmişti . şimdi başka bir merkezde arjin max oda iyi geldi şimdi krugere göre bakıyorlar maca diye bir ilaç duymadım kullanmadıkta

Kızlar mrhb cuma günü Dr. Kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum (( haber vermek istedim...sağlıklı hamilelikler diliyorum size Allah'a emanet olun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba, geçmişi okuyamadım daha, hamişlerin Rabbim kucağına almayı nasip etsin, bekleyenlerede Allah sabır versin, ben dayanamadım gittim test yaptım, 8 gün bugün 5 günlük embriyo iki tane demişlerdi değer 2,39 çıktı çok moralim bozuldu, off niye ki ya niye, yükselir mi diye düşünüyorum ama bakıyorum 20-30 civarı genelde 8 günde, sanırım bu değerin çıkma nedeni de kullandığım ilaçlarla pregoston iğnesinden dolayı 2,39 çıktı, salı test günüm kesin iyice düşecek olmadı

Kayraam seni gorur gormez sevinmemle birlikte yazdiklarini okuyunca inan ki bir an nefesim kesildi cok cok uzuldum inanki canim benim:--( Kendini uzme olurmu ne kadar yapabilirsen tabi.Allah'a emanet ol insallah

Kayraam inanamadim ya suan o kadar kotu oldum ki anlatamam. Ne denilse bos arkadasim. Allahim yardimcin olsun.

:'(((
canim çok gecmis olsun, çok üzüldüm...
söylenebilecek bisey bulamiyorum..
Rabbim sabrini versin insallah..
ne olacagi belli olmuyor iste, diken üstündeyiz hepimiz, Allahim ayni aciyi bi daha yasatmasin sana, en kisa zamanda melegini gondersin...

Çok sağolun kızlar...benim için tüp bebek defteri artık sonsuza kadar kapanmıştır inanılmaz kötü bi acı Rabbim kimseye göstermesin büyüdüğünü görmeye gidiyorsun öldüğünü öğreniyorsun çok acı o halimi son nefesime kadar unutamam...
Ama sakın üzülmeyin sizi üzmek için yazmadım...burda hep birlikte bi yola çıktık o yolda sizi yarı yolda bıraktım bunun sebebini söylemek için yazdım.hepiniz çok iyisiniz anneliğinizi bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla alarak taçlandırsın Rabbim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar sonucumu ögrendim :)
16.gun degerim 489.40 :)))
13.gun 144 tu..

kizlar sonucumu ögrendim :)
16.gun degerim 489.40 :)))
13.gun 144 tu..

Canm iyi katlanmış benimde bugun 16.gunum tahlil yaptırdım doktorumla telde gorustum 1000 i geçmiş degerin iyi dedi tam kac çıktığını söyle medi. Cuma akşam 495 di

Canımm diyecek söz bulamıyorum çok büyük acı gerçekten ama kendini toparladığında tekrar istemeye başladığında o cesaret geldiğinde yine deneyeceksin bence. Bunlardan çok daha büyüğünü yşayanlar ama pes etmeyenler var ben hep bu hikayeleri okuyorum. Ben hiç gebe kalamadım 2 aşılama bir tüp ve bir de dondurulmuş ayrıca sömürüldüm kandırıldım vs. Bu yaz düşünmüyorum seneye artık ama ümidim hep var.

Canm iyi katlanmış benimde bugun 16.gunum tahlil yaptırdım doktorumla telde gorustum 1000 i geçmiş degerin iyi dedi tam kac çıktığını söyle medi. Cuma akşam 495 di

:))) masallahh canim, keseyi gormeye cagirdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…