Bir de morfoloji kaca cikti0 ile 2 ydi ama GNC marka heryerde bulunmuyor argınmax mens 2 sabah 2 akşam çok etkili umarım işinize yarar bu ilaç hemde hareketede iyi geliyor sayıya kaliteye süper bir ilaç
Kizlar dun yani 12.gun 261 fi degwrim yarın yaptircaktim ama ben dayanamayp aksam yaptirdin 13.gun 495 olmuş iyi galibaa
sen de bendensin :))
ne iyisi süper! masallahh..
1 gunde 2 ye katlamis.. Allah nazarlardan korusun, en kisa zamanda kalp atisini duyarsin insallah canim..
Canim tesekuurler bizde 2 gundur gncden maca bi de proxeed plus kullaniyoruz.arginmaxi ne kadar kullandiniz.hareket degerlerin8 de yazarsan sevinirim.oncesi sonrasi gibi
Size iyi gelen ilac maca miydi proxeed miydisizin kullandığınız ilaç ta güzel daha önce ki doktor bize onu vermişti.çok iyi gelmişti bende problem çıkınca ilacı bıraktık. eşimin morfoloji yüzde 45 oldu 1 ay kullandı sabah 2 akşam 2 . doktor normal yolla bile olur demişti ama biz tüp bebek denedik ama olmadı kısmet değilmiş umarım ilacınız işe yarar bize çok iyi gelmişti
Size iyi gelen ilac maca miydi proxeed miydi
Morfoloji who kriterine gore mi krugere gore mi
Bi de morfoloji kactan kaca cikti
Ne cok soru sordum:/
:))
ecz ve efra'da dahil herkes muradına ermiş :)) Hepiniz adına çookkk seviniyorum.
Takipteyim bilesiniz haaaa :))
Kalp atımlarını da teker teker duyarsınız inşallah...
Kızlar mrhb cuma günü Dr. Kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum(( haber vermek istedim...sağlıklı hamilelikler diliyorum size Allah'a emanet olun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar mrhb cuma günü Dr. Kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum(( haber vermek istedim...sağlıklı hamilelikler diliyorum size Allah'a emanet olun...
kizlar sonucumu ögrendim :)
16.gun degerim 489.40 :)))
13.gun 144 tu..
Çok sağolun kızlar...benim için tüp bebek defteri artık sonsuza kadar kapanmıştırinanılmaz kötü bi acı Rabbim kimseye göstermesin büyüdüğünü görmeye gidiyorsun öldüğünü öğreniyorsun çok acı o halimi son nefesime kadar unutamam...
Ama sakın üzülmeyin sizi üzmek için yazmadım...burda hep birlikte bi yola çıktık o yolda sizi yarı yolda bıraktım bunun sebebini söylemek için yazdım.hepiniz çok iyisiniz anneliğinizi bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla alarak taçlandırsın Rabbim...
Canm iyi katlanmış benimde bugun 16.gunum tahlil yaptırdım doktorumla telde gorustum 1000 i geçmiş degerin iyi dedi tam kac çıktığını söyle medi. Cuma akşam 495 di
:))) masallahh canim, keseyi gormeye cagirdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?