inşallah duyarsin canim, darisi basimiza :) kanama kahverengi acaip bi akintiya donudu, sonra kesildi, pazartesiden beri progestan igne oluyorum..bugun sonuncuyu vurdurcam.. az once kan verdim geldim bakalim hayirlisi :)
merhaba canim, amin insallah.. ankaradayim ben, tolga ecemis doktorum..
ok canım istanbuldaki medicana zannettim ben.. nekadara mal oldu tamamı bu işlem sana canım
Kizlar 8. Gun 72
10.gun 152
12 gün 261 yanii dun 2 katuna çıkmamış çok moralim bozuldu( yarın tekrar yaptircam ama çok korkuyorum (
kızlar bugunde degerım 377.2 cıktı yıne ıkıye katlanmadı.
24 unde 133.2
26 snda 213.7
28 inde 377.2 endıselenemye baslıyorum.bu konuda tecrubesı ola yok mu aranızda
Kizlar 8. Gun 72
10.gun 152
12 gün 261 yanii dun 2 katuna çıkmamış çok moralim bozuldu( yarın tekrar yaptircam ama çok korkuyorum (
Canım seninde dedigin gibi yuzde 60 yeter li diye senin daha fazla artmış domtorun bişey dedimi bende yarini iple çekiyorum
kızlar bugunde degerım 377.2 cıktı yıne ıkıye katlanmadı.
24 unde 133.2
26 snda 213.7
28 inde 377.2 endıselenemye baslıyorum.bu konuda tecrubesı ola yok mu aranızda
canim %60 yeterli diyen sendin :)) bence iyi gidiyorsun, bi daha ne zmn vericeksin?
korkma canim, degerlerin guzel bence, efra nin dedigi gibi, %60 artmasi yeterliymis.. ama insan elinde olmadan panik oluyor.. benim degerlerim gunune gore dusuk gidiyor, ya gec tutundu ya 1 embriyo ondan.. anlamadim.. ama umut kaybetmek yok.. dogsun bi ben onun poposunu isiricam bana az mi cektirdin edepsiz dicem :))
hemen pazartesıye randevu aldm. sabahtan gıdecegım yıne. cumartesı pazar turum var burda olmıcam o yuzden de testımı pazar yaptıramam. bana dua edın kızlar.
cuma vakti geliyor, hepimiz birbirimize dua edelim.. ben de pazartesi sabah vericem, sen ankarada misin?
bi de moralini bozma, bak benim 11.gun 56, 13.gun 144 cikti katlanmasi guzel ama gune gore deger dusuk, milletin 16.gun 1000küsür oluyor.. gec mi tutundu anlamiyorum..
kan sonucumu aldim kizlar,
13.gun hcg: 144 çikmis :)
oncekileri de yaziym;
7.gun: 5.20
9.gun: 18.50
11.gun: 56.40
13.gun: 144
pazartesi bi daha vericem :)) bi aksilik olmaz insallahh..
ecz cnm gozun aydin. bak iki katini bile gecmis degerin. umarim daha da yukselir
eslemsena sen stres yapma degerin yukselir. belki 12. gunden sonra ikiye katlayacaktir. bak eczde oyle olmus. stres yapma umidini kaybetme
allah sabır versın sanada arkadasım. ama suankı uzuntu ıle umutsuz oldugunu dusunuyrum. mayıs ayı bahar tam gelmıs olacak heryer pırıl pırıl mıs gıbı kıs mewsımının tum karamsarlıgını almıs goturmus olacak ve o mana umarım umutlarını da yesertır o guzel mayıs ayı. umutsuz olacaksan hıc baslama. cunku en onemlısı pısıkolojı.
Canim benim esimin de morfolojisi 0 ile 4 arasinda degisiyor. Hangi ilaci kullandiniz.morfoloji degerleriniz neydi. Ayrintili anlatirsan sevinirim
Canim tesekuurler bizde 2 gundur gncden maca bi de proxeed plus kullaniyoruz.arginmaxi ne kadar kullandiniz.hareket degerlerin8 de yazarsan sevinirim.oncesi sonrasi gibi0 ile 2 ydi ama GNC marka heryerde bulunmuyor argınmax mens 2 sabah 2 akşam çok etkili umarım işinize yarar bu ilaç hemde hareketede iyi geliyor sayıya kaliteye süper bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?