Cuma günü gidicem insallah her şey yolunda gider senne zaman gidicen doktora
cuma :)))
senin kalp de duyulur belki, degerin daha yuksek gidiyor canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü gidicem insallah her şey yolunda gider senne zaman gidicen doktora
cuma :)))
senin kalp de duyulur belki, degerin daha yuksek gidiyor canim :)
İnşallah cuma günü çok güzel şeyler goruruz canım![]()
kızlar merhaba, geçmişi okuyamadım daha, hamişlerin Rabbim kucağına almayı nasip etsin, bekleyenlerede Allah sabır versin, ben dayanamadım gittim test yaptım,8 gün bugün 5 günlük embriyo iki tane demişlerdi değer 2,39 çıktı
çok moralim bozuldu, off niye ki ya niye, yükselir mi diye düşünüyorum ama bakıyorum 20-30 civarı genelde 8 günde, sanırım bu değerin çıkma nedeni de kullandığım ilaçlarla pregoston iğnesinden dolayı 2,39 çıktı, salı test günüm kesin iyice düşecek olmadı
![]()
Kızlar mrhb cuma günü Dr. Kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum(( haber vermek istedim...sağlıklı hamilelikler diliyorum size Allah'a emanet olun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah sabır versin arkadaşım. benimde ikiz di 5 gün embriyosuydu benimkide tutmadı hala kendime gelemedim allah tutmayan herkese sabır versin dünya başına yıkılıyo insanın![]()
Yok canım ya bişey söylenecek noktada değilim ki henüz. Şu yumurtalar hayırlısıyla toplansa ondan sonrasını konuşacağız inşallah. :S
Yumurta toplamadan hemen sonra başladığı ilaçlar falan oldu mu sana yoksa transferden sonra mı başlayacakmış?
Ha, bi de istirahat konusunda ne söyledi şu kadar gün falan filan gibi.
yani evet :) cok dakik bi insanim. evet ya hakan bey dedi bana yuz kere sorsan tek derim falan diye ama bende bu seviyeye hemen gelmiyorum yani.bunu tek koydursam digerinin dondua islemi ucin yeterli kalitede olmadigi soylendi. o zaman hele kesin iki koyun dedim.trasfer sonunda hakan beye tekrar kac tane koydunuz dedim.ne konustuysak o dedi . sana birsey dediler mi
Unuturmuyum hiç gülüm yaaa :)Seyirrrrcimm beni unutmussun:-( simdi gonul koyuyorum![]()
Kızlar mrhb cuma günü Dr. Kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum(( haber vermek istedim...sağlıklı hamilelikler diliyorum size Allah'a emanet olun...
kızlar merhaba, geçmişi okuyamadım daha, hamişlerin Rabbim kucağına almayı nasip etsin, bekleyenlerede Allah sabır versin, ben dayanamadım gittim test yaptım,8 gün bugün 5 günlük embriyo iki tane demişlerdi değer 2,39 çıktı
çok moralim bozuldu, off niye ki ya niye, yükselir mi diye düşünüyorum ama bakıyorum 20-30 civarı genelde 8 günde, sanırım bu değerin çıkma nedeni de kullandığım ilaçlarla pregoston iğnesinden dolayı 2,39 çıktı, salı test günüm kesin iyice düşecek olmadı
![]()
Unuturmuyum hiç gülüm yaaa :)
Onlarınki biraz riskli gibiydi ya ondan söyledim. :)
Ama bi teşekkür etmemişler sense alınmışsın!Öyle düşünme lütfen.
İnşallah hayoırlısıyla kucağına aldığın günleri de görmen dileğim.
Sizlerden haber alayım diye okumak maksatlı girmiştim ve keşke girmeseydim.
Hakikaten çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa( Neden böyle oluyor!Hayat ne kadar acımasız böyle!
Ne desem boş; biliyorum ki acını sonuna kadar yaşayacaksın ve okudukların sadece saniyelik iyi gelecek.
Bir kez oldu yine olur; lütfen pozitif düşün.
Aklımdasın ve yanındayım unutma sakın.
zelisciğim! Yıpratma kendini lütfen.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Kısmet değilse; kısmet olmuyor işte.
Sen elinden geleni yaptın. O akdar emek harcadın, kendine dikkat ettin. Gerisi Allah'a kalmış. Sakın kendini suçlama canım benim.
amin canım amin, olana nasıl seviniyosak olmayana da üzülüyoruz, senin kesinleşti mi adet oldun mu, benim yarın 10 gün, iyice düşer heralde yarın yinede hasta olmazsam test yaptırıcam, Rabbimin hikmetinden sual olunmaz tabi ama ebriyo iyiyken blostakistken, iki taneyken tutmaması, nasip değilmiş demekki, ama şu içimdeki umudu da atamıyorum bi türlü![]()
Tuti mrb keseyi gordunmu
Xxevet. Meraba cumartesi gunu keseyi gordum.kalp ak
timlari icin iki hafta sonra gel dedi.bakalim hayirlisi
kizlar, pazartesi kan sonucum 489du..
bugun ogleden sonra karin agrisi basladi, gidip kan verdim, 909 cikti.
eve geldim yattim, adet olucak gibi sancı çektim ve malesef kanama oldu..
doktorumu aradim, sabah çagirdi..
kan degerim nerdeyse 2 ye katlanmis ama bu kanama neyin nesidir anlamadim...
butun aksam agladim ama yapacak bisey de yok Allaha siginmaktan baska..
bebegim düsücek galiba...![]()
canim gecmis olsun, nasilsin?
canim gecmis olsun, nasilsin?
sabah kan verdim dun 909du, bugun 703 cikti.. düşüyor bebeğim((