• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

çok sevindim tuttuğuna inşallah kalp atışınıda hayırlısıyla duyarsın .. ben o ilacı alırım çünkü hiç iyi değilim bir hafta oldu ama hala gözümden yaşlar dökülüyo . inşallah 3 üncü tutar mayısta yine başlıcam ama umudum yok

prozac kullan 3 ay, eşin de tedavisine devam etsin ve mumkunse doğal keçiboynuzu bulup kaynatip içir her aksam eşine.. bebeğin tutununca birakirsin prozaci hem de bu kadar stresli olmazsin.. yikilmazsin.. ben de dua edicem sana..

prozac kullan 3 ay, eşin de tedavisine devam etsin ve mumkunse doğal keçiboynuzu bulup kaynatip içir her aksam eşine.. bebeğin tutununca birakirsin prozaci hem de bu kadar stresli olmazsin.. yikilmazsin.. ben de dua edicem sana..

teşekkür ederim . inşallah bu sefer tutunu . hamilelerin duası kabul olurmuş . senin bebeğinide rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba...

Öncelikle hepinize bana bugüne kadar verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim.
Bu sabah uyandım ve teste gitmekten vazgeçtim. Umudum olmadığı için "yarın nasılsa öğreneceğim boşver gitme"dedim; ama sonra sizlere verdiğim sözü hatırladım ve inanın sırf o nedenle gittim.

Sabah 8'de kan verdim. 9.15 gibi internetten sonucumu öğrendim. O dakikadan sonra üzerime iki farklı duygu yerleşti. Birincisi kuş gibi hafifledim çünkü artık kafamda soru işareti kalmamıştı. İkincisi hafiflediğim kadar da ağırlaştım çünkü kafamda yeni soru işaretleri oluşmuştu...

Ortada tıbbın belirlediği bir sorun vardır ve ona yönelik tedavi uygulanır iyileşirsin; ama hiç bir sebep yokken aynı tedaviyle uğraşırsın uğraşırsın yeniden uğraşırsın sonuç da cevap da alamazsın!Onlara göre kolaydır; "sebepsiz infertelitedir" adı sana göre ise bu yeni bir sorudur "peki o ne demektir" le biten ve üç noktası kalan...

Çok uzatmak istemiyorum; değerim 0.49 çıktı ve bunun ne demek olduğunu hepimiz bilecek kadar tecrübe edindik bu zorlu ve yıpratıcı mücadelede. Belki hiç bir zaman "anne" olmayacağım, belki "iyi bir anne olamayacaktım" bilinmez; ama benim bilmediğim sadece Allah'ın bildiği ve bana uygun gördüğü yolda yürümeye devam etmek zorundayım. Çocukluğumda, ergenliğimde, gençliğimde yetişkinliğimde asla anne rolü biçmedim kendime. Hiç o konumda olmayı gönülden istemedim. Şimdi olsun dediğimde de; yıllardır gönülden dileyen, isteyen o kadar kişi varken;
"Bilmem; belki de ben bunu hak ettim!"

Sevgiler...

merhaba arkdaşım,
benimde çcouğum olmuyor sebebide eşimdeki sperm eksikliği diyor doktorlar... tabi öyle dediği için öyle düşünüyoruz. ama sakın sen kendini ben bunu hakettim falan deme.. afedersin fahişelerin bebeği oluyor onlar namuslu kadınlardan dahamı iyi ? ama işte rabbim demekki eğer evlat sahibi yapmıyorsa bu hayırlı olduğu içindir.. sende bunu kabullendiysen rahat et kalbini ferahlat senin duygularını bende paylaşıyorum.. haaa rabbim yine verecekse verir onu hiçbirimiz bilemeyiz. hani doktorlar bile %100 demez ya hiçbir zmaan işte böyle bir şey %100 garanti sade ve sadece yüce Allahtandır.. sabır et ve bekle sevgileer cnm

çok doğru bi noktaya deginmissin, Allaha inanmak, careyi ondan beklemek bagnazliksa, ben de oyleyim :) bunun okumayla cahillikle hic ilgisi yok.. transferden sonra doktorum geldi, biz gunumuz tibbinin bize verdigi olanaklarla elimizden geleni yaptik, bundan sonrasi Allaha kalmiş, yicek ekmegi varsa dunyaya gelir dedi..
evet.. iste mesele tam da bu.. sen tipla naparsan yap, ortaya bi can cikiyor.. çok yakin bi arkadasim 6 kez tup bebek denedi, negatif.. birakti, 2 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldi, simdi 6 aylik bebegi var.. benim kuzenimin 4 sene olmadi, tup bebek denedi olmadi, suan 4 tane cocugu var, normal yolla, sonuncuya tupleri bagliyken hamile kaldi.. mucize bebek dedi doktorlar.. dunyaya gelicek olan naparsan yap geliyor, gelmicekse gelmiyor. sabir ve tevekkul..

Evet canım; kısmette varsa olacaktır. Bakalım hayırlısı; yaşayarak göreceğiz. ;)
Bu arada doktor ismi sormuşsun. Serdar OĞUZ var. Harika bir doktordur ve Ankara'da methini duymayan yoktur. Özel bir muayenehanesi vardı tetkiklere de anlaşmalı bir yeri vardı oraya yönlendiriyordu. Şiddetle tavsiye ederim. Çevremde gidip memnun kalmayan olmadı. Tabi devlette çalışmadığı için biraz daha masraflı olur ama kesinlikle değer; asla aklın kalmaz.

Alternatif olarak;(bu daha ekonomik olur) Bülent Alp Aydın var Özel Akropol Hastanesinde. SGK ile anlaşmalı orası ve cüzi bir miktar veriliyor muayene için.Onunda methi çoktur hamilelik konusunda. Yalnız çooookkkk doludur randevuları. Pat diye alman imkansız gibi bişey ama yine de şansını dene istersen.

Seyircim canini sıkmamani rica edecegim.Herkesin dusuncesi birbirinden farkli.Belki de kendince iyi birsey yazmak istedi.Iletisim aslinda normalinde zordur ve o yuzden bazen kavgalar yasanir hayayta sende biliyorsun.Bak ben de bu sene sonunda 40.yasimi kutlayacagim ama yine de vazgecmiyorum.Ne yapalim hayirlisi sagliklisi olsunda gec olsun artik.Bu arada ne laflar duydum,bazilari haddini bile asiyordu ama ben sagir kurbağa misali duymadim duymak istemedim.40 dedim yasimi ama bu arada en az 30 gosterdigimi soyledikleri icin :-) ben de genc anne gorunecegim durumundayim:40:
Seni cok opuyorum herseyin hayirlisini diliyorum senin icin.

Çevremde insanların ne söylediğiyle, nasıl baktığıyla asla ilgilenmem umrumda da değiller. Zaten konuşturmam bile kimseyi; o konuda bir sıkıntım yok canım; ama beni hiç tanımayan birinin sırf inandığım şeylerden ötürü beni garip bir şekilde yargılaması rahatsız etti. Polemiğe girmek istemedim. Hiç bişey yazmasam da içimde patlayacaktı size yazdım :))
40. yaşında 30 gibi duran harika bir anne olacaksın inşallah :))
merhaba arkdaşım,
benimde çcouğum olmuyor sebebide eşimdeki sperm eksikliği diyor doktorlar... tabi öyle dediği için öyle düşünüyoruz. ama sakın sen kendini ben bunu hakettim falan deme.. afedersin fahişelerin bebeği oluyor onlar namuslu kadınlardan dahamı iyi ? ama işte rabbim demekki eğer evlat sahibi yapmıyorsa bu hayırlı olduğu içindir.. sende bunu kabullendiysen rahat et kalbini ferahlat senin duygularını bende paylaşıyorum.. haaa rabbim yine verecekse verir onu hiçbirimiz bilemeyiz. hani doktorlar bile %100 demez ya hiçbir zmaan işte böyle bir şey %100 garanti sade ve sadece yüce Allahtandır.. sabır et ve bekle sevgileer cnm

Canım sağol! Ben olaya onun oluyor; o benden daha mı iyi, onun olmadı daha mı kötü ya da bu türden türevlerle bakmam. Herkesin sınavı farklıdır hayatta öyle düşünmek lazım. Sana göre hayati değeri olan bir şey benim için çok kıymetsiz oladabilir ve sen ona sahipsin diye nazarımda benden üstün asla olamazsın. Bu türden olaya yaklaşıldığında; kimin çocuğu olup kimin olmadığının hiç bir önemi kalmadığını söylemek istiyorum.Bu ödül ya da ceza değil asla. Yani zenginliğin; sahip olmak istediğinle irintilidir...

Desteğin için teşekkür ederim; Allah sana da tez vakitte bebeğini versin inşallah.

Evet canım; kısmette varsa olacaktır. Bakalım hayırlısı; yaşayarak göreceğiz. ;)
Bu arada doktor ismi sormuşsun. Serdar OĞUZ var. Harika bir doktordur ve Ankara'da methini duymayan yoktur. Özel bir muayenehanesi vardı tetkiklere de anlaşmalı bir yeri vardı oraya yönlendiriyordu. Şiddetle tavsiye ederim. Çevremde gidip memnun kalmayan olmadı. Tabi devlette çalışmadığı için biraz daha masraflı olur ama kesinlikle değer; asla aklın kalmaz.

Alternatif olarak;(bu daha ekonomik olur) Bülent Alp Aydın var Özel Akropol Hastanesinde. SGK ile anlaşmalı orası ve cüzi bir miktar veriliyor muayene için.Onunda methi çoktur hamilelik konusunda. Yalnız çooookkkk doludur randevuları. Pat diye alman imkansız gibi bişey ama yine de şansını dene

tamam canim onlari da bi arastiriym, ben medicana da yaptirdim tup bebegi ama dun atesim 39 a cikti doktor hic sallamadi, gicik oldum, bi bakiym.. ben heyecanla kan verip sonucu ona yolluyorum, o bana kizio, degerime yorum yapicana..tutarsa takibini ona yaptirmicam. tesekkur ederim :)

tamam canim onlari da bi arastiriym, ben medicana da yaptirdim tup bebegi ama dun atesim 39 a cikti doktor hic sallamadi, gicik oldum, bi bakiym.. ben heyecanla kan verip sonucu ona yolluyorum, o bana kizio, degerime yorum yapicana..tutarsa takibini ona yaptirmicam. tesekkur ederim :)

canım medıcanada benım unıversıteden arkadasım calısıyor, cok yakın arkadasım. ıstıorsan hemen bı telefon yanı :))))))))).. saka bı yana yapacagım bısey olursa soyle. cıddı anlamda etkısı olur yanı..

Alternatif olarak;(bu daha ekonomik olur) Bülent Alp Aydın var Özel Akropol Hastanesinde. SGK ile anlaşmalı orası ve cüzi bir miktar veriliyor muayene için.Onunda methi çoktur hamilelik konusunda. Yalnız çooookkkk doludur randevuları. Pat diye alman imkansız gibi bişey ama yine de şansını dene istersen.

Çevremde insanların ne söylediğiyle, nasıl baktığıyla asla ilgilenmem umrumda da değiller. Zaten konuşturmam bile kimseyi; o konuda bir sıkıntım yok canım; ama beni hiç tanımayan birinin sırf inandığım şeylerden ötürü beni garip bir şekilde yargılaması rahatsız etti. Polemiğe girmek istemedim. Hiç bişey yazmasam da içimde patlayacaktı size yazdım :))

Canım sağol! Ben olaya onun oluyor; o benden daha mı iyi, onun olmadı daha mı kötü ya da bu türden türevlerle bakmam. Herkesin sınavı farklıdır hayatta öyle düşünmek lazım. Sana göre hayati değeri olan bir şey benim için çok kıymetsiz oladabilir ve sen ona sahipsin diye nazarımda benden üstün asla olamazsın. Bu türden olaya yaklaşıldığında; kimin çocuğu olup kimin olmadığının hiç bir önemi kalmadığını söylemek istiyorum.Bu ödül ya da ceza değil asla. Yani zenginliğin; sahip olmak istediğinle irintilidir...

Desteğin için teşekkür ederim; Allah sana da tez vakitte bebeğini versin inşallah.

sewgılı seyır sabahtan bu yana yazdıklarını okudum tek tek ama gercekten ne yaacagımı bılemedım. sadece salla gıtsın dıyorum. ben de bu yola baslarken en azından denemedım demıcem, ben elımden gelenı yaptım dıcemdı dusuncem. cunku hıc bısey yapmamak ınsnı ayrı bır yıpratıyor. hala soucum bellı degıl bılıyorsun. ama ınan bana ben bu kadarınıda beklemıyorudm. hayırlısı ıse olacak dıyorum. hayırsız ıse aten Allah hıcbırımızın basına vermesın. dunyada ınsanın en buyuk dumanıdır cocuk. hıc kımse ama hıc kımse dunyada bır ewlat kadar acıyı da mutluluguda veremez. bu mubarek gecede bu blogdakı butun guzel kızlara en ıyı dleklerımı gonderıyorum.

Son düzenleme:
çok sevindim tuttuğuna inşallah kalp atışınıda hayırlısıyla duyarsın .. ben o ilacı alırım çünkü hiç iyi değilim bir hafta oldu ama hala gözümden yaşlar dökülüyo . inşallah 3 üncü tutar mayısta yine başlıcam ama umudum yok

allah sabır versın sanada arkadasım. ama suankı uzuntu ıle umutsuz oldugunu dusunuyrum. mayıs ayı bahar tam gelmıs olacak heryer pırıl pırıl mıs gıbı kıs mewsımının tum karamsarlıgını almıs goturmus olacak ve o mana umarım umutlarını da yesertır o guzel mayıs ayı. umutsuz olacaksan hıc baslama. cunku en onemlısı pısıkolojı.

FEGE aksam seninde hayirli haberlerini bekliyoruz
ECZ ve EFRA degerleriniz umarim normal gebelik icin yeterlidir.stres yapmayin olumlu dusunun
SEYİR SEYİRRR senin adina cok uzuldum. nedense ben hep senun hakkinda tutmustur diye dusunmustum ;( Allahim sabir versin ve boyle bir gunu bir daha yasatmasin ins. sana. ne desem bos. Allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

tutı senden haber alamıyoru dunden berı ıyı mısın. yarın keseye bakılacak. mutlaka haber ver bıze. ben de yarın bı kez daha tekrarlıcagım kan testını. herkese hayılı sonuclar

tutı senden haber alamıyoru dunden berı ıyı mısın. yarın keseye bakılacak. mutlaka haber ver bıze. ben de yarın bı kez daha tekrarlıcagım kan testını. herkese hayılı sonuclar[/QUOTE

Evet dogrusu bende merak ettim.Kotu bir durum yoktur insalllah.

canım medıcanada benım unıversıteden arkadasım calısıyor, cok yakın arkadasım. ıstıorsan hemen bı telefon yanı :))))))))).. saka bı yana yapacagım bısey olursa soyle. cıddı anlamda etkısı olur yanı..

teşekkur ederim canim, medicanada devam edersem olabilir :)) doktoruma küstüm, iyice alingan oldum, hormonlar coşmakta sanirim :)
benim bugun 13.gun, birazdan gidip kan vericem, 11.gun 56 cikmisti..
senin nasil degerin?

teşekkur ederim canim, medicanada devam edersem olabilir :)) doktoruma küstüm, iyice alingan oldum, hormonlar coşmakta sanirim :)
senin nasil degerin?

valla bende bırazdan gıdıp kan verıcem. beım 2 katına artıs olmamıstı. yude 60 oranında bır artıs olustu. 24 unde 133, 26 sında 213 doktorum endıse etme dedı ama ben bayaan panık olarak baktırıcam yıne. hadı sonucunu paylasırsın alınca muttlaka

amin inşallah.sorun eşimde morfoloji bozuktu ama ilaçlarla bayağı düzeltmişti doktor. benim 5 gün embriyosuydu bılastosis olmaması için hiçbir sorun yoktu ve ikiz konulmuştu şansım yüzde 121 di ve yaşımda 31 herşey güzeldi doktorumda bizde çok ümitliydik ama rabbim ol diyecek olacak .....benden önce başka bir bayan doktorumdan çıktı ve 2 yumurta toplamış 1 döllenmiş yaş 38 ama onun tuttu benim olmadı yani tamamen kader kısmet bana kısmet değilmiş
Canim benim esimin de morfolojisi 0 ile 4 arasinda degisiyor. Hangi ilaci kullandiniz.morfoloji degerleriniz neydi. Ayrintili anlatirsan sevinirim

tutı senden haber alamıyoru dunden berı ıyı mısın. yarın keseye bakılacak. mutlaka haber ver bıze. ben de yarın bı kez daha tekrarlıcagım kan testını. herkese hayılı sonuclar

EFRA VE FEGE dusundugunuz icin tesekkurler. ben sukur iyiyim yatiyorum kalkiyorum. hic bi is yapmadan aksam ediyrm. agrim falan yok. sadece bazen sag kasigimda beze gibi birsey hissediyorum. heralde crinone jel iceride kist yapti. ama yinede kullaniyorum. kan sonuclarinizi bekliyorum. mobil internetim.bitmekte oldugu icin fazla girememistim. bu arada benim 16. gün degerim 1567 cikti. carsamba gunu yazscaktim ama seyirin durumuna uzuldugum icin yazmak gelmemisti icimden.

EFRA VE FEGE dusundugunuz icin tesekkurler. ben sukur iyiyim yatiyorum kalkiyorum. hic bi is yapmadan aksam ediyrm. agrim falan yok. sadece bazen sag kasigimda beze gibi birsey hissediyorum. heralde crinone jel iceride kist yapti. ama yinede kullaniyorum. kan sonuclarinizi bekliyorum. mobil internetim.bitmekte oldugu icin fazla girememistim. bu arada benim 16. gün degerim 1567 cikti. carsamba gunu yazscaktim ama seyirin durumuna uzuldugum icin yazmak gelmemisti icimden.

harıka canım super. herseyın olmasına sewındım. ekı bugun keseyı gormeye gitmıyor musun.

kizlar ben bu hafta 5 haftalik oldum. yani gitsem kese gozukebilir. ama ben pazartesine randevu aldim. 6 haftalik olacagi icin kalp atislarini duyabilirim belki diye:26: gerci gidecegim doktor kalp atislarini riskli diye dinlettirmiyormus duyduguma gore ama ben israr etcem. sizde durumlar ne ECZ senin kanaman hala oluyor mu

sağol cnm benim inşallah.. Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum daha sonra rabbim izin vermezse yine olmazsa artık umut etmeyi bırakıp bunu kabullenip yaşamayı öğrenirim kafamda soru işaretleri acabalarla yaşamak inan çok zor..

senin nasil degerin?

canım merhaba, öncelikle inşallah rabbimin izniyle evladın sana tutunur ve tamamına erdirir.
hangi medicanadasın canım ümraniyedemi?

kizlar ben bu hafta 5 haftalik oldum. yani gitsem kese gozukebilir. ama ben pazartesine randevu aldim. 6 haftalik olacagi icin kalp atislarini duyabilirim belki diye:26: gerci gidecegim doktor kalp atislarini riskli diye dinlettirmiyormus duyduguma gore ama ben israr etcem. sizde durumlar ne ECZ senin kanaman hala oluyor mu

inşallah duyarsin canim, darisi basimiza :) kanama kahverengi acaip bi akintiya donudu, sonra kesildi, pazartesiden beri progestan igne oluyorum..bugun sonuncuyu vurdurcam.. az once kan verdim geldim bakalim hayirlisi :)

canım merhaba, öncelikle inşallah rabbimin izniyle evladın sana tutunur ve tamamına erdirir.
hangi medicanadasın canım ümraniyedemi?

merhaba canim, amin insallah.. ankaradayim ben, tolga ecemis doktorum..

Back