Evet canım; kısmette varsa olacaktır. Bakalım hayırlısı; yaşayarak göreceğiz.

Bu arada doktor ismi sormuşsun. Serdar OĞUZ var. Harika bir doktordur ve Ankara'da methini duymayan yoktur. Özel bir muayenehanesi vardı tetkiklere de anlaşmalı bir yeri vardı oraya yönlendiriyordu. Şiddetle tavsiye ederim. Çevremde gidip memnun kalmayan olmadı. Tabi devlette çalışmadığı için biraz daha masraflı olur ama kesinlikle değer; asla aklın kalmaz.
Alternatif olarak;(bu daha ekonomik olur) Bülent Alp Aydın var Özel Akropol Hastanesinde. SGK ile anlaşmalı orası ve cüzi bir miktar veriliyor muayene için.Onunda methi çoktur hamilelik konusunda. Yalnız çooookkkk doludur randevuları. Pat diye alman imkansız gibi bişey ama yine de şansını dene istersen.
Çevremde insanların ne söylediğiyle, nasıl baktığıyla asla ilgilenmem umrumda da değiller. Zaten konuşturmam bile kimseyi; o konuda bir sıkıntım yok canım; ama beni hiç tanımayan birinin sırf inandığım şeylerden ötürü beni garip bir şekilde yargılaması rahatsız etti. Polemiğe girmek istemedim. Hiç bişey yazmasam da içimde patlayacaktı size yazdım :))
40. yaşında 30 gibi duran harika bir anne olacaksın inşallah :))
Canım sağol! Ben olaya onun oluyor; o benden daha mı iyi, onun olmadı daha mı kötü ya da bu türden türevlerle bakmam. Herkesin sınavı farklıdır hayatta öyle düşünmek lazım. Sana göre hayati değeri olan bir şey benim için çok kıymetsiz oladabilir ve sen ona sahipsin diye nazarımda benden üstün asla olamazsın. Bu türden olaya yaklaşıldığında; kimin çocuğu olup kimin olmadığının hiç bir önemi kalmadığını söylemek istiyorum.Bu ödül ya da ceza değil asla. Yani zenginliğin; sahip olmak istediğinle irintilidir...
Desteğin için teşekkür ederim; Allah sana da tez vakitte bebeğini versin inşallah.