KİME GİTMİŞTİN CANIM BİR DE NEDEN KARARSIZSIN NE İÇİNE SİNMEDİ?
Prof dr Murat Sönmezer. Ameliyatım öncesi İstanbul da görüştüğüm tüm doktorlar kistlerimin çok büyük olduğunu ve herşeyimi alacaklarını
tüp bebek şansımın bile olamayacağını söylediler.Murat beyi araştırmalarım sonucu buldum.İnanılmaz hassas ve başarılı bir ameliyat geçirdi.Düşün ki ben olamadım ama kistlerim ünlü oldu:))videoları paylaşılıyor kongrelerde ve derslerde gösteriliyor:) Çok güvendiğim için ilk denememi de onunla yaptım herşey sorunsuz ve çok iyidi ancak Rabbim kısmet etmedi sonuç negatif oldu.Şimdi şansım olsa yine ona yaptırırım ancak İstanbul da yaşadığım için zor oluyor.Kalacak yer ve izin sıkıntılı.
Kararsızlığıma gelince;
Eşim hep dalga geçer bununla ama her işin ya doç. ya da prof unu arıyorum:))Tabi ki uzman ve operatorler de çok iyi olabilir ancak beni rahatlatmıyor.Tecrübe gerektiren bir iş sonuçta.Yaşadıklarımız maddi manevi çok zor.Murat bey A dan Z ye herşeyi kendi yapıyor ancak burdaki Prof.ları birkaç kez görebiliyorsun tüp bebek süresince.Ammaaan yazdım yazdım ama ben de bişey anlamadım yazdıklarımdan bu kararsızlığım yüzünden uykularım kaçıyor:)