2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014*****POZİTİF
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82 ----------------------------------------------------31.03.2014

efra; artık sıra sende :))

TUTİ senin için girdim canım hadi güzel haberler ver bize

Hehe :)) Vermiş bile...

arkadaslar 11.gün degerim 105 cikti sujur Allahima hamileyim. evet seyircim tersine donmus ruyam. darisu basiniza kizlar. kayram dusundugun icin teswkkurler

Canım benim çok çok çok kocaman kocaman kocaman tebrik ederim
Çok mutlu oldum senin adına; Allah bu defa hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Ben bu tarz rüyalarıma çok güvenirim. Ondan erkenden yazmıştım
Kalkar kalkmaz bu kız hamile dedim çünkü :))
Aradılar mı merkezden ya da sen aradın mı?
Doktor ne dedi?Bundan sonraki sürecinne belirledin mi?

Canım moralim cok bozuk(((((((sabahtan beri agliyorum..degerim 19 düşmüş. Pazartesi tekrar istedi doktor

Canım çok üzüldüm yaaaa Felaket tellalcısı gibi olmak istemem ama düşmüşse yükselmez o tekrar!
Tadını alıp ondan sonra yaşasaydın bu kaybı çok daha kötü olurdun. Allah seni kayırmış yine de daha çok üzülme diye.
İnşallah tez vakitte alırsın güzel haberini inşallah.
Ben yine de listede tutuyorum seni; çıkmamış canda umut vardır

cnm ck tesekkur ederim bende kan degerini ogrenene kadar cok heyecanliydim.beni sabah aradilar merkezden gittin mi diye bende daha gitmemistim o zamam. bizi haberdar et dediler.bende feryal hnmi aradim soyledim.valla dk bisey demedi.folic asitle crinobe yazdi tekrar gonderdi.diger ilaclar icin cok erken dedi.pazartesi tekrar gidecegm.bakalim hayirlisi.hersry yolunda giderse 31 martta ultrasonum var Allahin izniyle

QUOTE=tuti;34544798]arkadaslar 11.gün degerim 105 cikti sujur Allahima hamileyim. evet seyircim tersine donmus ruyam. darisu basiniza kizlar. kayram dusundugun icin teswkkurler

Hayirli olsun canim. Allah kucağına almayi nasip etsin.[/QUOTE]

OREM ne desem bos Allah yardimcin olsun.umarim hersey tekrardan yoluna girer.umidini kaybetme.

Hmmm!Şu an ultrason vs yok yani.İlaçlarını aynen kullanıp 31ini bekleyeceksin... Ordaki doktor da öyle mi söyledi?
Hakikaten çok sevindim senin adına.İnşallah herşey güzel gidecek. :))
Bakalım benim durum ne olacak... :44:

evet oyle olacak cnm.zaten ben anatoliaya ilaclar hakkin darda birsey sormadim.bugun ki gittigim doktor dedi onlari.darisı basına bakalim seninde az kaldi.Allahim kimsenin emegini ve umudunu bosa cikarmasin

evet oyle olacak cnm.zaten ben anatoliaya ilaclar hakkin darda birsey sormadim.bugun ki gittigim doktor dedi onlari.darisı basına bakalim seninde az kaldi.Allahim kimsenin emegini ve umudunu bosa cikarmasin

Amin canım inşallah:)) 31inde kap atımı mı da duyulurmuymuş keseyi görmenin yanı sıra?
6 haftalık gibi olmuş olacakmı ki... :44: Bi de ikiz olabilir mi ki :))
Eee, eşin ve annen ne dedi? :) Herkes pek mutludur. Döndün mü evine?

Son düzenleme:

31 martta 5 hafta 1 gunluk olacak.heralde once keseye bakarlar.kalp atimina bakmazlar ilk haftalar zararli diyolar.bi arkadasimda 6 haftalik hamile onada dinletmemis doktoru zararli diye. niye bende anlamadim ? gecen sene ben iki haftada bir gidiyordm. her seferinde doktor dinletti. ikiz olup olmadigi hakkinda net birsey demedi ama olabilir degerin iyi dedi. onlarda cok mutlu oldular tabi ki.yok esimin yanina gitmedim hala annemlerdeyim.sen erken test yapmayi dusunuyor musun.bugun kacinci gunun. insallah listeye kendi adına pozitif yazacagin gunleride goruruz

Artık gezmelere başladım ya; zaman hızlı geçiyor. Belki de ben de perşembe yerine çarşamba yaparım. Ruh halime bağlı...
kalp atımı dinlemenin zararlı olduğunu da ilk kez duyuyorum. Daha neler...
Ama altıncı haftadan önce duyulmaz tabiki...
6 gün var daha. Çok erken benim... Ben de ikiz istiyoooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

yani tabi cikar 11.gunumdu benimde bugun. bakalim hayirli bende ikiz olsum isterim ama olmazsada cok uzulmem.tek bi tane olsunda

Arkadaşlar merhaba,

Ben 31 yaşındayım ve 3. tüp bebek denemem de olumsuz sonuçlandı ne yazık ki. Fakat bu sefer dondurulmuşum var ve mayıs gibi transfer yapılacak.
Benim biraz daha farklı bir sorum olacak. Tedaviden sonra saç dökülmesi sorunu yaşayan var mı?
İlk 2 tedavimde böyle bir sorun olmadı fakat bu sefer çok dökülüyo ve hayatımda ilk kez böyle bir sorun yaşıyorum.Panik oldum biraz...
Önce stresten olabilir diye düşündüm ama sonra kullandığımız ilaçlardan olabileceği aklıma geldi...

arkadaslar 11.gün degerim 105 cikti sujur Allahima hamileyim. evet seyircim tersine donmus ruyam. darisu basiniza kizlar. kayram dusundugun icin teswkkurler

Canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin arkadaşım bende bugün gittim 1.2cm olmuş meleğim :) kesesi falan herşeyi çok iyi fakat bebeğin arka tarafında kesenin 2 katı büyüklükte bi kanama var dedi pruloton iğne verdi hafta bir diğer iğnelere günlük devam dedi haftaya cuma tekrar gel dedi
Nolur dua edin ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese selam. 4 deneme ve 12.gündeyim. inşallah bu kez yüzüm güler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı yavrular.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb severina Allahim insallah bu sefer yuzunuzu guldurur . benimde ilk tup bebek denememde cok sacım döküldü. ama ikinci seferde beni cok telaslandiran bi dokulmem olmadi. heralde hormon ilaclarindan oluyor. bi de vitamin degerlerine baktir

Herkese selam. 4 deneme ve 12.gündeyim. inşallah bu kez yüzüm güler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı yavrular.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ecem zeynep o zmn senin test gunun bugun. hadi bklim hayirli mesajlarinizi bekliyoruz

kayram cok tesekkurler. umarim Allah kucagina almayida nasip eder. insallah o kan kotu bir sonuc vermez.benim bi arkadasimda da boyle bi durum vardi.hergun igne kullandi. ve yemek haricinde hic kalkmadi cok dikkat etti. su an bebegi 7 aylik yakinda dogumu var. sanada tavsiyem ıstırahat et

Âmin cnm inş. Bugün 7+5 olduk Rabbim tamamına erdirir inş. Elimden geldiğince dinleniyorum tek sıkıntım hiç iştahım yok kahvaltıyla akşam ediyorum geceleri sıçrayarak uyanıyorum bebeğe bişey oldu diye psikolojim bozuldu iyice valla ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin ins. tuzlu biskuvilerden atıştır.bi de leblebi iyi geliyor diye biliyorum.

slm bende bu ay ilk tüp bebek tedavimi başlatmıştım. pcos hastasıyım ve birazcııkk kilom var :)) ankarada yaşıyorum ama tedavi için antalyaya gittik . bu kararı almamızın ilk nedni stres den uzak rahat bir tedavi olsun istedik. herşey çok güzel ve sorunsuz gelişti tedavim boyunca. 8 adet yumurta toplandı. tüm değerler süperdi diiii diyorum çünkü transferim gerçekleşemedi. yumurtalarım bölünememiş. embriyo oluşamamış yani .bu durum dönemsel olabildiği gibi fiziksel de sorunlar olabilirmiş. birkaç kan tahlili daha istedi doktorum. lafın özü biraz kilo kaybı biraz moral ile tekrar gidicem mayıs ayında . transferi olmayan arkadaşlara da vardır bir hayır diyorum. üzülmekle elimze hiçbirşey geçmiyor. bu tedavinin en etkili ilacı moralmiş arkadaşlar. stresin yarattıgı olumsuz etki vücüttan 80 gün ayrılmadıgını düşünürsek; bügünden itibaren sonucu negatif olan ,transferi olmayan veya bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara sesleniyorum çıktık bu yola ve hep pozitif olalım ben 3 gündür böyle bakıyorum. ve gözlerim dolsa bile gülüyorum ağlayamıyorum :))
biz bu tedaviyi gören bayanlar umarım bebeklerimizi en kısa sürede sağlıkla kucağımıza alabiliriz. herkese mutlu haftalar DERYA

Ay yanlış topiğe yazmışım mesajımı şaşırdım iyice kızlar benimde transfer sabah 9 buçukta yapıldı, bi saat hastanede yattık, eve geldim yemek yedim, şimdi de oturduğum yerden çay içiyorum, pek uzanıp yatmadım hala, 5 yumurtamdan hiç dondurulmadı, ikisini transfer etti, diğerleri olmadı galiba, 5 gün iyi kalitesi dedi, kaç hücreli dedim blostat dedi, hıı dedim de nedir anlamadım, şimdi birazda onu araştırıp dinleneyim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, banada dua edin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…