• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Nasıl bozuluyor nasıl bozuyorlar anlamadım! :44: Madem koruyamayacaklar dondurmanın espirisi ne...
E!Ötekileri açıp koysaymışlar o halde!Onu neden yapmadılar?O halde en baştan mı başlamayı düşünüyorsun...?

Benim kasık ağrısının yanı sıra şimdi hafif hafif akıntılarım da başladı. Reglime bir hafta kala hep başlar!Tutmadı galiba...!:S
Bi daha ovitrelle neden vuruldun anlamadım... :44:
Transferden sonra ben de tuti de sadece crinone jel kullanıyoruz. Başka ilaçlarında var mı?
Turda bizi unutma haaa :)
Telefondan falan gir ;)
bozulmalarının nedeni hastaneyle ilgili değil canım bizim emriyoların kalitesiz oluşundanmış. bende hemen diğer kutuyu deneyelim dedim kesinlikle olmaz dedi doktor birdahaki aya çözeriz onları dedi ama yine aynı sonuçu almamız çok yüksekmiş.

Nasıl bozuluyor nasıl bozuyorlar anlamadım! :44: Madem koruyamayacaklar dondurmanın espirisi ne...
E!Ötekileri açıp koysaymışlar o halde!Onu neden yapmadılar?O halde en baştan mı başlamayı düşünüyorsun...?

ya bana hıc guven vermıyor bı cok tup bebek merkeı onalrın umurunda mı kı senın vucudun yıpranmıs , senın maanın gıtmıs adamlar aldıgı paraya bakıyor resmen umut tacırı bunlar ya..

Benim kasık ağrısının yanı sıra şimdi hafif hafif akıntılarım da başladı. Reglime bir hafta kala hep başlar!Tutmadı galiba...!:S
Bi daha ovitrelle neden vuruldun anlamadım... :44:
Transferden sonra ben de tuti de sadece crinone jel kullanıyoruz. Başka ilaçlarında var mı?
Turda bizi unutma haaa :)
Telefondan falan gir ;)

ya dur allah korusun Seyır daha 4. gunun oyle deme insallah tutacak Cnm . valla hayatım bend eanlamadım neden ovıtrelle vuruldum bıde yarım do yanı. ben sırasıyla kullandıgım ılacları yazayım.
progesteron yumusak kapsul vajenden gunde 3 defa.
progesteron 50 ml igne gun asırı
cyclo,,, bılemem ne sadece beyaz haplar gunde ıkı defa
dostınex dıye bı ılac gun asırı.
bu dordu arastırdıgım kadarıla tutunmayı kolaylastırıyor tabıkı bana transfer edılen embrıyolar kalıtelı ıse. bn sıgara ıcen bı ınsanım normalde ama transferden bu yana asla ıcmıyorum. cay tıryakısıyım dusun ama ıcmıyorum. hayırlısı artık bakacaz. bu arada hıc unuturmuyumsıı yarın yaaa. dun kadınlar klubu servıs dısıydı ctladım vallaha meraktan. yarın bıde buyuk gun yanı tutı de sonuc acıklayacak mutlaka gorrım ben telefonumdan, musaıt oldukca.

yok cnm sen esiyle geziyordur demisin ya ondan dedim. ben transferden sonra hic eve gitmedim memlekette kaliyorum.esimden ayriyiz ;( annem bakiyor bana.transferden beri hic disari cikmadim.yarin ikide randevum.evet benim yarin 11.inci gunum.cunartesi yetismez sonuc pazartesiye kalir diye boyle yaptim.bugun hastaneden aradilar kanama falan var mi diye.bende yok dedim.2 gundur hicbir belirti yok ne kasiklarim agriyor ne gaz.normal transfer oncesi gibiyim.ins iyidir boyle olmasi

Antala'da değil misin yani? Siz dönmüştünüz transferden bir kaç gün sonra diye hatırlıyorum. :44:
Helal sana; hem hiç çıkmamışsın hem de gününü bekledin :))
Burcun ne senin yaa; bu sabırla....! :53:
Burda kanı veriyorsun özel hastanelerin bazılarında bir saat sonr arayıp sonucu öğrenebiliyorsun.
Öyle randevu falan almaya gerek yok. BHCG baktıracağım demen yeterli.

Demek beni de arayacaklar iki gün öncesinde. Yarın da arar onlar seni. :51: Regl öncesinde yaşadığın belirtileri yaşamıyorsan tabiki iyidir. :1: Mesele benim regle bir hafta kala akıntım olur; ve bugün başladı... :50:

bozulmalarının nedeni hastaneyle ilgili değil canım bizim emriyoların kalitesiz oluşundanmış. bende hemen diğer kutuyu deneyelim dedim kesinlikle olmaz dedi doktor birdahaki aya çözeriz onları dedi ama yine aynı sonuçu almamız çok yüksekmiş.
Allah Allah!Ben kendimi bu aya hazırladım kardeşim çözün deseydin! Bu ne yaa... Gıcık oldum burdan doğru ben de.

ya dur allah korusun Seyır daha 4. gunun oyle deme insallah tutacak Cnm . valla hayatım bend eanlamadım neden ovıtrelle vuruldum bıde yarım do yanı. ben sırasıyla kullandıgım ılacları yazayım.
progesteron yumusak kapsul vajenden gunde 3 defa.
progesteron 50 ml igne gun asırı
cyclo,,, bılemem ne sadece beyaz haplar gunde ıkı defa
dostınex dıye bı ılac gun asırı.
bu dordu arastırdıgım kadarıla tutunmayı kolaylastırıyor tabıkı bana transfer edılen embrıyolar kalıtelı ıse. bn sıgara ıcen bı ınsanım normalde ama transferden bu yana asla ıcmıyorum. cay tıryakısıyım dusun ama ıcmıyorum. hayırlısı artık bakacaz. bu arada hıc unuturmuyumsıı yarın yaaa. dun kadınlar klubu servıs dısıydı ctladım vallaha meraktan. yarın bıde buyuk gun yanı tutı de sonuc acıklayacak mutlaka gorrım ben telefonumdan, musaıt oldukca.

Ya ne bileyim. Bir yandan anlamsız kasık ağrıları "olabilir mi" dedirtiyorken öte yandan akıntı olunca "olmaz" dedirtiyor insana.
Ne kadar çok ilaç kullanıyor herkes yaa; biz sadece crinone kullanıyoruz. Çok ilginç. Sadece bizim merkez mi böyle acaba.
Bende çay tiryakisiyim; dayanamıyorum son iki gündür 3 bardak falan içtim. Öleceğim yoksa; bu ne hal yaaa...

Son düzenleme:
ya evet dusuk cıkmıs ama sonuca gore pozıtıf dımı onemlı olan o ben bloglada cok okudum cok dusuk cıkıp sonrasında yukselenlerı. hep beraber dua edelım kı ınsallah gec tutunmadır dıye. bıde doktor sana cuma dedı tamam da sen nasıl dayanabılıyon :)))))) ben olsam hemen ertesı gun yapardım ya. senı 2. Tutı İlan ediyorum :)))) sabırlı kızlar sızı...

İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah yukselir.bu bekleyis daha zormus:50:

GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82 ----------------------------------------------------31.03.2014

efra; şaka maka sana da az kalmış haaaa:) Tutiden sonra sıra sende :))

Son düzenleme:
ewet cnm ya ınsallah fıresız o tablo hep pozıtıf olurum yarbbım ya ınsallah .. ama bısey dıyım mı ben cumartesıden ıtıbaren baslarım ıdrar testı yapmaya :))))))

Antala'da değil misin yani? Siz dönmüştünüz transferden bir kaç gün sonra diye hatırlıyorum. :44:
Helal sana; hem hiç çıkmamışsın hem de gününü bekledin :))
Burcun ne senin yaa; bu sabırla....! :53:
Burda kanı veriyorsun özel hastanelerin bazılarında bir saat sonr arayıp sonucu öğrenebiliyorsun.
Öyle randevu falan almaya gerek yok. BHCG baktıracağım demen yeterli.

Demek beni de arayacaklar iki gün öncesinde. Yarın da arar onlar seni. :51: Regl öncesinde yaşadığın belirtileri yaşamıyorsan tabiki iyidir. :1: Mesele benim regle bir hafta kala akıntım olur; ve bugün başladı... :50:

Allah Allah!Ben kendimi bu aya hazırladım kardeşim çözün deseydin! Bu ne yaa... Gıcık oldum burdan doğru ben de.

Ya ne bileyim. Bir yandan anlamsız kasık ağrıları "olabilir mi" dedirtiyorken öte yandan akıntı olunca "olmaz" dedirtiyor insana.
Ne kadar çok ilaç kullanıyor herkes yaa; biz sadece crinone kullanıyoruz. Çok ilginç. Sadece bizim merkez mi böyle acaba.
Bende çay tiryakisiyim; dayanamıyorum son iki gündür 3 bardak falan içtim. Öleceğim yoksa; bu ne hal yaaa...

evet seyir transfer sonrasi donduk ama antalyaya degil. esim beni annemlere birakti kendi gitti.benim burcum yengec. disari cikmayi hic istemedim istesemde annem birakmaz ;) bide gecen sefer dusuk yasadigim icin simdi tedbirli olmaya calisiyorum. bende ozel hastaneden randevu aldim ama sadece test yaptirmayacgm vitamin falanda alacagim ya.onlari falan soracagim.coraspini soracagim.gecmiste dusuk yasadigim icin belki tedbir amacli ilac yazar
benimde akintim var.heralde crinonenin etkisi.bende adet belirtisi yok.adet oncesi akintida olnazdu.sen belirtileri kafana takma kisiden kisiye,uygulanan tedaviye gore degisir bence.aklina kotu seyler getirme.bak gor Allahin izniyle bizi birakmayack bebislerimiz

ewet cnm ya ınsallah fıresız o tablo hep pozıtıf olurum yarbbım ya ınsallah .. ama bısey dıyım mı ben cumartesıden ıtıbaren baslarım ıdrar testı yapmaya :))))))

Yap tabi yaa; bize de aksiyon our. Zaman geçer :)) Hem bi bakmışsın erkenden pozitifi görmüşsün :))
evet seyir transfer sonrasi donduk ama antalyaya degil. esim beni annemlere birakti kendi gitti.benim burcum yengec. disari cikmayi hic istemedim istesemde annem birakmaz ;) bide gecen sefer dusuk yasadigim icin simdi tedbirli olmaya calisiyorum. bende ozel hastaneden randevu aldim ama sadece test yaptirmayacgm vitamin falanda alacagim ya.onlari falan soracagim.coraspini soracagim.gecmiste dusuk yasadigim icin belki tedbir amacli ilac yazar
benimde akintim var.heralde crinonenin etkisi.bende adet belirtisi yok.adet oncesi akintida olnazdu.sen belirtileri kafana takma kisiden kisiye,uygulanan tedaviye gore degisir bence.aklina kotu seyler getirme.bak gor Allahin izniyle bizi birakmayack bebislerimiz

Ben de olur da pozitifse bir hematoloğa gideceğim mutlaka. Tabi olurda hamileysem doktoruma da karar veremedim. Hocayla devam edeyim diyorum; sonra da o tüp bebek işlerinden belki vakit ayıramaz hem orda hiç hamile görmedim diyorum. Eski doktoruma gideyim diyorum ondan da randevu almak ayrı sıkıntı. Falan filan... Tak diye pozitif çıkınca alttan muayeneye de gitmek istemiyorum.Karından bakılacak kadar olsun diyorum...
Amannnn iş güç yok ya hazır; düşünüp duruyorum işte :)

Yap tabi yaa; bize de aksiyon our. Zaman geçer :)) Hem bi bakmışsın erkenden pozitifi görmüşsün :))

Ben de olur da pozitifse bir hematoloğa gideceğim mutlaka. Tabi olurda hamileysem doktoruma da karar veremedim. Hocayla devam edeyim diyorum; sonra da o tüp bebek işlerinden belki vakit ayıramaz hem orda hiç hamile görmedim diyorum. Eski doktoruma gideyim diyorum ondan da randevu almak ayrı sıkıntı. Falan filan... Tak diye pozitif çıkınca alttan muayeneye de gitmek istemiyorum.Karından bakılacak kadar olsun diyorum...
Amannnn iş güç yok ya hazır; düşünüp duruyorum işte :)
hematologa ne icin gudeceksin.hakan bey anatoliada hamile hasta bakiyorum bilmiyrm ama bence baska bi doktora git derim.cunku ilaclar konusunda cok rahat hareket ediyor hic bi ilaca yanasmiyor.bizde cok tedbirli yaklasmak istedigimizden ilac tavsiyesi bekliyoruz.ben hkn by kadar bilemm tabi ama o dersen hacettepede gorev yaptigini biliyrm.
ya zaten alttan muayene etmezler oyle hemen.ben karindan bile alti haftalik olana kadar baktirmak istemiyorum sonucta bayagi bastiriyorlar.
EFRA bence obcesinde idrar testi yaptirma. illa yapcm diyosan kanda baktr daha iyi.cunku once kabda belli oluyor.sinra idrarda ckmaz falan bosa uzulursun.yibede sen bilirsin tabi

TUTİ senin için girdim canım hadi güzel haberler ver bize ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tuti!
Ne kadar merak ettiysem seni artık; rüyamda gördüm; senden heyecanla haber bekliyorduk. en sonunda "negatif" diye yazıyordun. Herkes çok üzüldü; ben kendimi de düşünüp iki kez üzüldüm. :5:Seni teselli etmeye çalıştık falan filan...

Sözüm şu ki; bu tarz rüyalarım hep ters çıkar benim :)
Sanırım "pozitif" haberiyle geleceksin bize... :72:

OREM sen de bugünkü kan sonucundan haberdar et; beklemedeyiz :))

Son düzenleme:
arkadaslar 11.gün degerim 105 cikti ;) sujur Allahima hamileyim. evet seyircim tersine donmus ruyam. darisu basiniza kizlar. kayram dusundugun icin teswkkurler

arkadaslar 11.gün degerim 105 cikti ;) sujur Allahima hamileyim. evet seyircim tersine donmus ruyam. darisu basiniza kizlar. kayram dusundugun icin teswkkurler

Ya vallahi o kadar cok sewindim ki anlatamam iki saattir girecem nete biturlu giremedim. Kadinn biri tuttu beni susmadi. Kadinla konusuyirum ama aklim burdaydi . Eeee tuti hundan sora sana dusen bize dua etmwk hamilelerin duasi kabul olur hem.

Ya vallahi o kadar cok sewindim ki anlatamam iki saattir girecem nete biturlu giremedim. Kadinn biri tuttu beni susmadi. Kadinla konusuyirum ama aklim burdaydi . Eeee tuti hundan sora sana dusen bize dua etmwk hamilelerin duasi kabul olur hem.

cok tesekkurler efra. Allah sizinde guzel haberlerinizi almayi nasip eder ins.tabi ki dualarim sizinle

OREM sen de bugünkü kan sonucundan haberdar et; beklemedeyiz :))[/QUOTE]

Orem sende bu arada kaynadin yani . Senin sonuc ne ikinci testi yapacaktin yaptin mi

QUOTE=tuti;34544798]arkadaslar 11.gün degerim 105 cikti ;) sujur Allahima hamileyim. evet seyircim tersine donmus ruyam. darisu basiniza kizlar. kayram dusundugun icin teswkkurler[/QUOTE]

Hayirli olsun canim. Allah kucağına almayi nasip etsin.

OREM sen de bugünkü kan sonucundan haberdar et; beklemedeyiz :))

Orem sende bu arada kaynadin yani . Senin sonuc ne ikinci testi yapacaktin yaptin mi[/QUOTE]

Canım moralim cok bozuk:((((((((sabahtan beri agliyorum..degerim 19 düşmüş. Pazartesi tekrar istedi doktor

Back
X