• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

slm bende bu ay ilk tüp bebek tedavimi başlatmıştım. pcos hastasıyım ve birazcııkk kilom var :)) ankarada yaşıyorum ama tedavi için antalyaya gittik . bu kararı almamızın ilk nedni stres den uzak rahat bir tedavi olsun istedik. herşey çok güzel ve sorunsuz gelişti tedavim boyunca. 8 adet yumurta toplandı. tüm değerler süperdi diiii diyorum çünkü transferim gerçekleşemedi. yumurtalarım bölünememiş. embriyo oluşamamış yani .bu durum dönemsel olabildiği gibi fiziksel de sorunlar olabilirmiş. birkaç kan tahlili daha istedi doktorum. lafın özü biraz kilo kaybı biraz moral ile tekrar gidicem mayıs ayında . transferi olmayan arkadaşlara da vardır bir hayır diyorum. üzülmekle elimze hiçbirşey geçmiyor. bu tedavinin en etkili ilacı moralmiş arkadaşlar. stresin yarattıgı olumsuz etki vücüttan 80 gün ayrılmadıgını düşünürsek; bügünden itibaren sonucu negatif olan ,transferi olmayan veya bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara sesleniyorum çıktık bu yola ve hep pozitif olalım ben 3 gündür böyle bakıyorum. ve gözlerim dolsa bile gülüyorum ağlayamıyorum :))
biz bu tedaviyi gören bayanlar umarım bebeklerimizi en kısa sürede sağlıkla kucağımıza alabiliriz. herkese mutlu haftalar DERYA:54:

Herkese selamlar,

Benim transferim 05 mart da gerceklesti.Akabinde 11.gunum de yani 16 mart da test gunu geldi catti ve pozitif cikti cok sukur fakat test sonucum dusuktu,daha onceki yaptirdigim testlerden tecrubem vardi.Sonradinda devam eden testler ama isrenildigi gibi artmiyor.Hasretle bekliyorum arkadaslar.Ilk 23,40,64 seklinde devam eden sonuclar iki kati artmasi lazimmis ki saglikli ilerlesin.Ne olur benim icin dua edin arkadslar.Yasim 40 ve annelik ozlemiyle yaniyorum.Boyle olupta daha sonra degerleri artan oldumu acaba arkadaslar.Benim ilk tup bebek denemem ama daha once normal yolla 4 kaybim vardi.Allahim cok buyuk isteyen hepimize rabbim nasip etsin insallah

Ay yanlış topiğe yazmışım mesajımı :1: şaşırdım iyice :1: kızlar benimde transfer sabah 9 buçukta yapıldı, bi saat hastanede yattık, eve geldim yemek yedim, şimdi de oturduğum yerden çay içiyorum, pek uzanıp yatmadım hala, 5 yumurtamdan hiç dondurulmadı, ikisini transfer etti, diğerleri olmadı galiba, 5 gün iyi kalitesi dedi, kaç hücreli dedim blostat dedi, hıı dedim de nedir anlamadım, şimdi birazda onu araştırıp dinleneyim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, banada dua edin nolur. :emir_bebek:

benimde 5 yumurtadan ancak 2sini transfer edebilmislerdi.neyse artik buna sukur. sana test gunune kadar sabir diliyorm. beklemesi zor oluyor.umarim bebislerin sıkı siki tutunur sana.

Herkese selamlar,

Benim transferim 05 mart da gerceklesti.Akabinde 11.gunum de yani 16 mart da test gunu geldi catti ve pozitif cikti cok sukur fakat test sonucum dusuktu,daha onceki yaptirdigim testlerden tecrubem vardi.Sonradinda devam eden testler ama isrenildigi gibi artmiyor.Hasretle bekliyorum arkadaslar.Ilk 23,40,64 seklinde devam eden sonuclar iki kati artmasi lazimmis ki saglikli ilerlesin.Ne olur benim icin dua edin arkadslar.Yasim 40 ve annelik ozlemiyle yaniyorum.Boyle olupta daha sonra degerleri artan oldumu acaba arkadaslar.Benim ilk tup bebek denemem ama daha once normal yolla 4 kaybim vardi.Allahim cok buyuk isteyen hepimize rabbim nasip etsin insallah

neden boyle dusuk cikiyor acaba. gerileyen duymustum ama bu kadar az ilerleyenini duymamistim. umarim kotu birsey degildir.Allahim yüzünü guldurur insallah. acaba yaşla ilgisi olabilir mi. belki yavas yavas tutunuyordur.sen yinede kendine dikkat et

slm bende bu ay ilk tüp bebek tedavimi başlatmıştım. pcos hastasıyım ve birazcııkk kilom var :)) ankarada yaşıyorum ama tedavi için antalyaya gittik . bu kararı almamızın ilk nedni stres den uzak rahat bir tedavi olsun istedik. herşey çok güzel ve sorunsuz gelişti tedavim boyunca. 8 adet yumurta toplandı. tüm değerler süperdi diiii diyorum çünkü transferim gerçekleşemedi. yumurtalarım bölünememiş. embriyo oluşamamış yani .bu durum dönemsel olabildiği gibi fiziksel de sorunlar olabilirmiş. birkaç kan tahlili daha istedi doktorum. lafın özü biraz kilo kaybı biraz moral ile tekrar gidicem mayıs ayında . transferi olmayan arkadaşlara da vardır bir hayır diyorum. üzülmekle elimze hiçbirşey geçmiyor. bu tedavinin en etkili ilacı moralmiş arkadaşlar. stresin yarattıgı olumsuz etki vücüttan 80 gün ayrılmadıgını düşünürsek; bügünden itibaren sonucu negatif olan ,transferi olmayan veya bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara sesleniyorum çıktık bu yola ve hep pozitif olalım ben 3 gündür böyle bakıyorum. ve gözlerim dolsa bile gülüyorum ağlayamıyorum :))
biz bu tedaviyi gören bayanlar umarım bebeklerimizi en kısa sürede sağlıkla kucağımıza alabiliriz. herkese mutlu haftalar DERYA:54:

edrya neden oyle birsey oldu acaba.iyice arastirip oyle tedaviye baslamak lazim bence. bi de keske ankarada yaptirsaydin tedaviyi . cunku genelde iyi merkezler ankarada diye biliyorum. bende oncesinde cok arastirdim.bu yuzden ankarada oldum tedaviyi. yaşınız kac acaba. kilonuzu yavas ve saglikli verin bi de vitamin degerleriniz dusmesin. bu arada ankarada stres olmasin diye yaptirmadik demissiniz.aileden baskı goruyorsaniz ikinci tedavide hic komseye soylemeyin.bizde oyle yaptik arayip rahatsiz etmesinler diye kimseye soylemedik.bi tek benim ailem biliyor.o da onlarin yaninda kaldigim icin :)

GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82--------------1--------------------2-------------------31.03.2014

efra; artık sıra sende :)

Son düzenleme:
neden boyle dusuk cikiyor acaba. gerileyen duymustum ama bu kadar az ilerleyenini duymamistim. umarim kotu birsey degildir.Allahim yüzünü guldurur insallah. acaba yaşla ilgisi olabilir mi. belki yavas yavas tutunuyordur.sen yinede kendine dikkat et

Agzina saglik tuti insallah dedigin gibidir.Doktorlar normalde yumurtalarimin yasindam daha genc oldugunu soylerlerdi.Birazdan yine test icin yollara dusecegim.Her test sonucu bekledigim sonucu gorememenin bende yarattigi duyguyu tarif bile edemem.Biri cikip gercek anlamda bak kardes benimde bole bole olup sonradan yukselise gecti dese kosa kosa sarilacagim.Yukselmis kadar sevinecegim ama..

kayram cok tesekkurler. umarim Allah kucagina almayida nasip eder. insallah o kan kotu bir sonuc vermez.benim bi arkadasimda da boyle bi durum vardi.hergun igne kullandi. ve yemek haricinde hic kalkmadi cok dikkat etti. su an bebegi 7 aylik yakinda dogumu var. sanada tavsiyem ıstırahat et

Âmin cnm inş. Bugün 7+5 olduk Rabbim tamamına erdirir inş. Elimden geldiğince dinleniyorum tek sıkıntım hiç iştahım yok kahvaltıyla akşam ediyorum :( geceleri sıçrayarak uyanıyorum bebeğe bişey oldu diye :( psikolojim bozuldu iyice valla ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakıyorum iki hamiş bir muhabbete daldınız bizi unuttunuz gitti :))
Kayraam hiç korkma; bişey olmaz Allah'ın izniyle. Benim çok yakın bir tanıdığımında hamileliği senin kadarken falan kesenin sonradan fark edilen bir miyoma yapıştığı belli oldu; düşün yani. Sonu gelir mi endişe edilirken vs. bebek miyoma tutundu ve doğdu yani.
Hiçççç sıkıntı etme.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Sonuçta transfer gerçekleşen herkes kesin bebek sahibi oluyor diye de bişey yok. O yüzden hiiiçç üzülmeyin. Bekleyip umutlanıp olmaması da var işin ucunda.

Ay yanlış topiğe yazmışım mesajımı :1: şaşırdım iyice :1: kızlar benimde transfer sabah 9 buçukta yapıldı, bi saat hastanede yattık, eve geldim yemek yedim, şimdi de oturduğum yerden çay içiyorum, pek uzanıp yatmadım hala, 5 yumurtamdan hiç dondurulmadı, ikisini transfer etti, diğerleri olmadı galiba, 5 gün iyi kalitesi dedi, kaç hücreli dedim blostat dedi, hıı dedim de nedir anlamadım, şimdi birazda onu araştırıp dinleneyim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, banada dua edin nolur. :emir_bebek:

Hadi geçmiş olsun canım!Bundan sonra boooll bol istirahat moduna gir artık. Kim ilgilenecek seninle?
Benim de hiç dondurulmadı; kısmet deiğilmiş demek düşüyor bize ne yapalım!O kadar şanslı değiliz demekki. :(
Ama belki ihtiyacımız bile olmayacak ;)

Herkese selamlar,

Ya çok da kötümser bir tablo yok be fegecim! 23müş 40 olmuş. Asıl iki gün sonra yaptıracağın testte kesinleşir senin olay; o nedenle şimdilik moralini bozma lütfen.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Immm!Şimdi bir daha okudum da ben o 40'ı 40,64 gibi düşünmüşüm.
Anladım şimdi 40 ayrı 64 ayrı:( Allaht'an umut kesilmez ama çok heveslendirme kendini; ki olmazsa .ok üzülme. Olursa süpriz olsun canım

Son düzenleme:
Agzina saglik tuti insallah dedigin gibidir.Doktorlar normalde yumurtalarimin yasindam daha genc oldugunu soylerlerdi.Birazdan yine test icin yollara dusecegim.Her test sonucu bekledigim sonucu gorememenin bende yarattigi duyguyu tarif bile edemem.Biri cikip gercek anlamda bak kardes benimde bole bole olup sonradan yukselise gecti dese kosa kosa sarilacagim.Yukselmis kadar sevinecegim ama..

umarim yukselmistir fege. hayirli haberlerini bekliyorum

seyir süper iki hamiş mi var listede, iyi oldu bu liste işi inşallah hepimiz kk da olan olmayan tüm isteyenlere rabbim nasip etsin, yalnız hemşire 31 mart değil 1 nisan dedi test gününü 10 gün sonra ama bende muhtemelen dayanamam yaparım mart sonu

tuti, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin, darısı başımıza darısı başımıza , blostat dedi bana ama internette de pek bisi bulamadım 5. gün ile aynı anlama mı geliyor biliyormusun

Son düzenleme:
GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82--------------1--------------------2-------------------31.03.2014

evet cnm yaklasıyor benım test zamanımda. bugun kasık agrısından oldum ya resmen. turumun son gunuydu turdakı kadınla da muhabbet ederken kadının tup bebek uzmanı oldugunu ogrdım. :)))))))) sora baya konustuk. amerıkada kızlar kesınlıkle ne yatırıyormıs transferden sonra ne de 12 gunluk ıstrahatıda kesınlıkle yapmıyorlarmıs. kadın dıyor kı tek bır kılıt var eger embrıyo saglıklı ve rahmın ıcı elverıslıyse stres yasamıcaksın. tek zararlı olan sey stres yaaaa. bıde fızıksel aktıvıte olarak cok agır sporları yapmıcakmıssın. yuzmeye bıle ızın verıyorlarmıs. kısacası cok germıyor adamlar.

kılon boyun ne kı senın arkadasım. bende pıkoluyum balık etlıyım :))))) zayıf degılım yanı. ama ben tedavıye baslamadan oncekı ay boyunca yuruyusumu yaptım, 30 dakka hep yuzdum ve neredeyse hergun saunaya gırdım. doktorumun tavsıyesı uzerıne. sakın unutma bıım durumumuzdakı kadıların en buyuk ılacı yuzme ve yuruyus. cok takıyorsan herseyı pasıf lora ıc kafandan atarsın bazzı seylerı daha rahat olursun. umarım ınsallah tedavın cok guzel gecer.

Tuti en son 64 dü.Bugun 96 olmus yani yine fazla degil.Iki kati artmis olmasi gerekirdi bildigkm kadariyla ne yapalim saglik olsun bu da bir yerde son bulacaktir.

ya boyle birseyde ne gordum ne isittim fege. düşse olmadi dersin uzulursun,yükselse oldu dersin sevinirsin. bu oyle birsey ki ne sevine biliyorsun ne uzulebiliyorsun. acaba doktoruna sorsan bunu gelistirmek icin birsey yapavilirmiyim bi tedbir var mi diye. cunku kotuye gitmiyor azda olsa iyiye gidiyor. demekki yumurta hala pes etmemis. belki de yavas gelisecek. herkesinki ayni gelisecek diye dusunme. biraz rahat ol ama arastirmayi birakma. mesela benim gecen yil 11.gun degerim 78 di. bu yil 11.gun degerim 105 cikti

Tuti en son 64 dü.Bugun 96 olmus yani yine fazla degil.Iki kati artmis olmasi gerekirdi bildigkm kadariyla ne yapalim saglik olsun bu da bir yerde son bulacaktir.

bı teorım var. belkı embrıyolardan bırı kımyasal yada dıs gebelık oldu ve boylelıkle bırı artarken dıgerı azalıyordur o yuzden olması gereken artıs gorunmuyordur. olamaz mı.
Tutı bu arada senden ne haber nasıl gıdıyor hamılelık. sıslık mıslık , agrı sancı, herhangı bısey yasıyor musun ogrendıkten sonra.

Son düzenleme:
seyir süper iki hamiş mi var listede, iyi oldu bu liste işi inşallah hepimiz kk da olan olmayan tüm isteyenlere rabbim nasip etsin, yalnız hemşire 31 mart değil 1 nisan dedi test gününü 10 gün sonra ama bende muhtemelen dayanamam yaparım mart sonu

tuti, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin, darısı başımıza darısı başımıza , blostat dedi bana ama internette de pek bisi bulamadım 5. gün ile aynı anlama mı geliyor biliyormusun

cok tesekkurler zelis. amin hepimiz icin. bildigim kadariyla blost olgun duruma gelmis yumurtaya denir.seninki 3.gun transferimiydi.bende nette senin icin arastirdim ama anlayabilecegim birsry bulamadim.bence yaptirdigin merkezi ara sor.siz bana blostat dediniz bu ne demek de.ogrenirsen banada de merak ettim.
ama bu arada kotu birsey degildir bence.icini rahat tut

zelis senin kan degerin 30u gibi belli olur.illa test yapcam dersen idrarda degil kanda yap. cunku kan testinden once idrar testi yapanlar negatifde olsa pozitifde genellikle silik cikiyor. aklini karistirip stres yapma derim

Slm arkadaşlar.... :) Bugün evi biraz toparlayayım çamaşır falan yıkayayım dedim. Ufak ufak yaptım bişeyler.
Sonra batma oldu bende bıraktım işi gücü yattım hemen :44: Genel olarak bugün dikkatimi çeken tek şey bu! :10:

Efracığım!Şaka maka turu bitirdin haaaa :)) Tüp bebek uzmanını da bulmuşsun; tam sana muhabbet adamı çıkmış. :56:
yarın doğumgünün ya; patlatacaktın bir test fikrin değişmedi umarım? :) İlk idrarla yap eğer an testine gitmeyeceksen.
Gerçi bana sorarsan; günün doğumgünün olması itibarıyla; acaba kan testine mi gitse!? İdrarda çıkmazsa ama varsa boşuboşuna doğumgününde üzüleceksin!:43:

OREM son durum ne canım? Tekrarladın mı testi?

Son düzenleme:
Bakıyorum iki hamiş bir muhabbete daldınız bizi unuttunuz gitti :))
Kayraam hiç korkma; bişey olmaz Allah'ın izniyle. Benim çok yakın bir tanıdığımında hamileliği senin kadarken falan kesenin sonradan fark edilen bir miyoma yapıştığı belli oldu; düşün yani. Sonu gelir mi endişe edilirken vs. bebek miyoma tutundu ve doğdu yani.
Hiçççç sıkıntı etme.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Sonuçta transfer gerçekleşen herkes kesin bebek sahibi oluyor diye de bişey yok. O yüzden hiiiçç üzülmeyin. Bekleyip umutlanıp olmaması da var işin ucunda.

Hadi geçmiş olsun canım!Bundan sonra boooll bol istirahat moduna gir artık. Kim ilgilenecek seninle?
Benim de hiç dondurulmadı; kısmet deiğilmiş demek düşüyor bize ne yapalım!O kadar şanslı değiliz demekki. :(
Ama belki ihtiyacımız bile olmayacak ;)

Ya çok da kötümser bir tablo yok be fegecim! 23müş 40 olmuş. Asıl iki gün sonra yaptıracağın testte kesinleşir senin olay; o nedenle şimdilik moralini bozma lütfen.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Immm!Şimdi bir daha okudum da ben o 40'ı 40,64 gibi düşünmüşüm.
Anladım şimdi 40 ayrı 64 ayrı:( Allaht'an umut kesilmez ama çok heveslendirme kendini; ki olmazsa .ok üzülme. Olursa süpriz olsun canım

Canım benim unuturmuyuz seni keyfim yok dünden beri ;( anlaşılan 9 ay boyunca her kontrolü stresle beklicem :( umarım bende iyi sonuç alanlardan olurum bebeğim iyi gelişimi kesesi eşi iyiymiş hatta gayet iyi besleniyo falan dedi...ama o kanama noktası ??? İnş iyi olur hep dua ediyorum ...
Bu arada bende sana sitem edeyim o listede ben neden yokum ? :P

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya boyle birseyde ne gordum ne isittim fege. düşse olmadi dersin uzulursun,yükselse oldu dersin sevinirsin. bu oyle birsey ki ne sevine biliyorsun ne uzulebiliyorsun. acaba doktoruna sorsan bunu gelistirmek icin birsey yapavilirmiyim bi tedbir var mi diye. cunku kotuye gitmiyor azda olsa iyiye gidiyor. demekki yumurta hala pes etmemis. belki de yavas gelisecek. herkesinki ayni gelisecek diye dusunme. biraz rahat ol ama arastirmayi birakma. mesela benim gecen yil 11.gun degerim 78 di. bu yil 11.gun degerim 105 cikti

Ya sorma tuti bende anlam veremiyorum.Sadece beklemek olsa hadi gozumu karartip bekleyeyim diycem ama 2 tane igne vuruluyorum bir tane gnde toplam 3 tane ilacim var icmem gereken.Birde olmadik birsey cikmasin diye yuregim agzimda:34:

bı teorım var. belkı embrıyolardan bırı kımyasal yada dıs gebelık oldu ve boylelıkle bırı artarken dıgerı azalıyordur o yuzden olması gereken artıs gorunmuyordur. olamaz mı.
Tutı bu arada senden ne haber nasıl gıdıyor hamılelık. sıslık mıslık , agrı sancı, herhangı bısey yasıyor musun ogrendıkten sonra.

efra bende durumlar ayni gibi. sadece ani falan kalkarsam batma oluyor bazen.o da toplanan yumurtalardan heralde. annemin evinde kaldigim icin cok kalkmamaya dikkat ediyorum. bi de hastanede beni tarttılar tam 3bucuk kilo almisim. heralde ilaclar. yuzunden.bide aksama kadar hic bi is yapmiyorum onunda etkisi var heralde. baska hixbir sorunum yok

Back
X