slm bende bu ay ilk tüp bebek tedavimi başlatmıştım. pcos hastasıyım ve birazcııkk kilom var :)) ankarada yaşıyorum ama tedavi için antalyaya gittik . bu kararı almamızın ilk nedni stres den uzak rahat bir tedavi olsun istedik. herşey çok güzel ve sorunsuz gelişti tedavim boyunca. 8 adet yumurta toplandı. tüm değerler süperdi diiii diyorum çünkü transferim gerçekleşemedi. yumurtalarım bölünememiş. embriyo oluşamamış yani .bu durum dönemsel olabildiği gibi fiziksel de sorunlar olabilirmiş. birkaç kan tahlili daha istedi doktorum. lafın özü biraz kilo kaybı biraz moral ile tekrar gidicem mayıs ayında . transferi olmayan arkadaşlara da vardır bir hayır diyorum. üzülmekle elimze hiçbirşey geçmiyor. bu tedavinin en etkili ilacı moralmiş arkadaşlar. stresin yarattıgı olumsuz etki vücüttan 80 gün ayrılmadıgını düşünürsek; bügünden itibaren sonucu negatif olan ,transferi olmayan veya bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara sesleniyorum çıktık bu yola ve hep pozitif olalım ben 3 gündür böyle bakıyorum. ve gözlerim dolsa bile gülüyorum ağlayamıyorum :))
biz bu tedaviyi gören bayanlar umarım bebeklerimizi en kısa sürede sağlıkla kucağımıza alabiliriz. herkese mutlu haftalar DERYA![]()
Herkese selamlar,
Benim transferim 05 mart da gerceklesti.Akabinde 11.gunum de yani 16 mart da test gunu geldi catti ve pozitif cikti cok sukur fakat test sonucum dusuktu,daha onceki yaptirdigim testlerden tecrubem vardi.Sonradinda devam eden testler ama isrenildigi gibi artmiyor.Hasretle bekliyorum arkadaslar.Ilk 23,40,64 seklinde devam eden sonuclar iki kati artmasi lazimmis ki saglikli ilerlesin.Ne olur benim icin dua edin arkadslar.Yasim 40 ve annelik ozlemiyle yaniyorum.Boyle olupta daha sonra degerleri artan oldumu acaba arkadaslar.Benim ilk tup bebek denemem ama daha once normal yolla 4 kaybim vardi.Allahim cok buyuk isteyen hepimize rabbim nasip etsin insallah