- 28 Mart 2013
- 301
- 565
- 103
Merhaba arkadaşlar bugün yumurtalarım alındı 6 tane yarın bilgi için arayacaklarmış bakalım transfer ne zaman olacak ...[/Q
inşallah iyi kalite olur hepsi...ve size tutunur..
Mrb arkadaslar benimde transferim 14 subatda gerceklesti 3. gün embriyosu 1 adet 8 hücreli transfer edildi suan beklemedeyim ama zaman gecmek bilmiyor bir türlü aslsık a cok fazla kasmak istemiyorum kendimi 2. Günden itibaren günlük yasantima döndüm çok fazla yatmak istemedim ama yinede yanliz kalinca insan kendini dinlemeden yapamiyor :-((( insallah hepimiz hayirli sonuclar alırız allahin
Arkadaşlar benim de dün adetimin 2. günüydü .ultrason çekildi. dünden itibaren lucrin 5 mg ve gonal f 200 kulanıyorum. kafamda bir şey takıldı kan tahlilleri vermek gerekiyor muydu? ben de bugün aklımda kalmasın diye sağlık ocağına gidip östrojen,fsh,e2 gibi hormon testleri yaptırdım. normalde 2. veya 3. gün test yapılıyormuydu?
Tedavi hayırlı olsun canım benim tedavime baslanacagi zaman baktilar ama her merkez bir birinden farklimi acaba
Tedavin hayirli olsun canım benimde transferim 13 subatta oldu test günüm pazartesi ama meraktan catliyorum umarim hayirli sonuclar aliriz ne gibi belirtilerin oluyo benim cok uykum geliyo sık wcye gidiyorum transferin ilk gunlerinden beri batmalar oluyor birde su gibi akintim oluyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün umarim bu belirtiler psikolojik degildir
Insallaj değildir kuzum bendede ara ara kasiklarimda batmalar oluyor akintim filan yok bide istahim cok acik ve kendimi cok şiş hissediyorum ayrica belim ve gögüslerim cok agriyor ama bence bunlar aldığımız ilaclarin yan etkileride ola bilir canim insallah allah hepimizin dualarini kabul eder senin ilk denemenmiydi canim?
Amin canım. Evet ilk denemem seninde mi ilk
Benimde ilk denemem canim ama günler yaklastikca heycan artiyor ne güzel senin sonuc almana 3 gün kaldı mutlaka iyi haberlerini bekliyorum beni habersiz birakma daha benimki carsamba günü belli olucak ama sanki önümde coooookkk uzun bi zaman varmis gibime geliyor peki transferden sonra sen neler yaptın hep yatiyor musun kac tane embriyo transfer edildi kac yasindasin?
3 gün kaldi ama sanki zaman durdu hic gecmiyor gibi geliyo rabbim hepimize yardim etsin beklemek gerçekten zor. Çoğunlukla yatıyorum canim ama yatinca iyi olacağını düşündüğümden değil evde yanlizim canım sıkılıyor uzanip tv izliyorum :) beslenmeme dikkat ediyorum et tavuk balık süt peynir yumurta bunları ağırlıklı olarak tüketiyorum iş yapmıyorum baskada özel bişey yapmıyorum yaşım 25 olduğu için tek embriyo umarim sen ben ve bizim gibi herkes bebegine kavusur ve şu zorlu süreçler hızlı geçer. Sende bahsedermisin kendinden.
Çapa tıp fakültesinde tedavi oldum özlem hanım di doktorum cok tatli allah isini rast getirsin takiplerimi ve opuyu özlem hanim tranferi özlem hanımın eşliğinde doçent bir bey yaptı ama adını bilmiyorum:)) aynen hep araştırdım asla sürekli yatmayin diyorlar bazen uzanıyorum bazen kalkip dolaşıyorum arkadaslarimi davet ediyorum kendimi cok kasmadan yormadan hayatı akışına bırakıyorum biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül zamanı...Bende ilk tf günü hep yattim hic kalmadim ikinci günü dinlendim is filan yapmadim ama sonra günlük yasantima geri döndüm yemek yapiyorum ütü yapiyorum disardaydim geziyorum kendimi yormayarak herseyi yapiyorum normale göre aralarda daha sık oturuyorum uzaniyorum ama sürekli yatmak bana göre degil kendimo dinlemekten çıldırdim iki gün ayrica benim yurt dışında bi arkadasim var oda tüp bebek yaptirdi 2 ay önce ve orda transferden sonra bile yatirmiyorlarmis o dakika ayaga kalkıp eve gidiyormussun ona rağmen tuttu bebisi su anda hamile (rabbim her isteyene nasip eder insallah, hic kimsenjn kucagini bos birakmasin) rabbim ol dedikten sonra oluyormus demekki...bende 25 yasindayim 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi sen tedavini nerde yaptırdın hangi doktor?
Çapa tıp fakültesinde tedavi oldum özlem hanım di doktorum cok tatli allah isini rast getirsin takiplerimi ve opuyu özlem hanim tranferi özlem hanımın eşliğinde doçent bir bey yaptı ama adını bilmiyorum:)) aynen hep araştırdım asla sürekli yatmayin diyorlar bazen uzanıyorum bazen kalkip dolaşıyorum arkadaslarimi davet ediyorum kendimi cok kasmadan yormadan hayatı akışına bırakıyorum biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül zamanı...
Aynen öyle cnm pazartesi güzel haberlerini bekliyorum beni habersiz birakma olurmu hakkimizda hayırlısı olsun allah kucaklarimizi bos birakmasin....
merhabalar ben 27 yaşındayım. tüp bebek ilk denememiz 8 şubatta başladım. sebep sperm sayısının azlığı..Merhaba hanımlar,
Ben 33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Tüplerim kapalı. Ocak ayında 4. tedavime başlayacağım. Daha önce 2 kez negatif, bir kezde iptal edilen tedavim var. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım.
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Acıbadem/Maslak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna_24
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]endometriozis
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/FULYA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinq
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reallove
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnf.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebr74
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker_im
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naiadd
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demetdemet28
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Kromozom Bozukluğu
[/TD]
[TD] ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğceserdar
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kayrela
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melike
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Erkek İnf.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MUSMUTLUUU
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]İnsülin Direnc
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nune34
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Tüpler kapalı/endometriozis / rezerv azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Cerrahi Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaa
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tüpler /endometriozis
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek Merkezi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?