2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Merhaba arkadaşlar bugün yumurtalarım alındı 6 tane yarın bilgi için arayacaklarmış bakalım transfer ne zaman olacak ...

Arkadaşlar benim de dün adetimin 2. günüydü .ultrason çekildi. dünden itibaren lucrin 5 mg ve gonal f 200 kulanıyorum. kafamda bir şey takıldı kan tahlilleri vermek gerekiyor muydu? ben de bugün aklımda kalmasın diye sağlık ocağına gidip östrojen,fsh,e2 gibi hormon testleri yaptırdım. normalde 2. veya 3. gün test yapılıyor muydu?

Tedavin hayirli olsun canım benimde transferim 13 subatta oldu test günüm pazartesi ama meraktan catliyorum umarim hayirli sonuclar aliriz ne gibi belirtilerin oluyo benim cok uykum geliyo sık wcye gidiyorum transferin ilk gunlerinden beri batmalar oluyor birde su gibi akintim oluyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün umarim bu belirtiler psikolojik degildir

Tedavi hayırlı olsun canım benim tedavime baslanacagi zaman baktilar ama her merkez bir birinden farklimi acaba

Tedavi hayırlı olsun canım benim tedavime baslanacagi zaman baktilar ama her merkez bir birinden farklimi acaba

ben net te 'adet kanamasının 3. gününde baskılanmanın olup olmadığı yapılacak olan kan testi ile anlaşılır. Kan östrojen düzeyi azalmışsa baskılanma sağlanmış demektir.'böyle bir yazı okduğum için kendim gittim yaptırdım..doktor söylemedi ...

Insallaj değildir kuzum bendede ara ara kasiklarimda batmalar oluyor akintim filan yok bide istahim cok acik ve kendimi cok şiş hissediyorum ayrica belim ve gögüslerim cok agriyor ama bence bunlar aldığımız ilaclarin yan etkileride ola bilir canim insallah allah hepimizin dualarini kabul eder senin ilk denemenmiydi canim?

Arkadaşlar aranizda hic gaziantep novafertilde tedavi gören varmi varsa memnun kaldinizmi?

Amin canım. Evet ilk denemem seninde mi ilk

Amin canım. Evet ilk denemem seninde mi ilk

Benimde ilk denemem canim ama günler yaklastikca heycan artiyor ne güzel senin sonuc almana 3 gün kaldı mutlaka iyi haberlerini bekliyorum beni habersiz birakma daha benimki carsamba günü belli olucak ama sanki önümde coooookkk uzun bi zaman varmis gibime geliyor peki transferden sonra sen neler yaptın hep yatiyor musun kac tane embriyo transfer edildi kac yasindasin?

3 gün kaldi ama sanki zaman durdu hic gecmiyor gibi geliyo rabbim hepimize yardim etsin beklemek gerçekten zor. Çoğunlukla yatıyorum canim ama yatinca iyi olacağını düşündüğümden değil evde yanlizim canım sıkılıyor uzanip tv izliyorum :) beslenmeme dikkat ediyorum et tavuk balık süt peynir yumurta bunları ağırlıklı olarak tüketiyorum iş yapmıyorum baskada özel bişey yapmıyorum yaşım 25 olduğu için tek embriyo umarim sen ben ve bizim gibi herkes bebegine kavusur ve şu zorlu süreçler hızlı geçer. Sende bahsedermisin kendinden.

Bende ilk tf günü hep yattim hic kalmadim ikinci günü dinlendim is filan yapmadim ama sonra günlük yasantima geri döndüm yemek yapiyorum ütü yapiyorum disardaydim geziyorum kendimi yormayarak herseyi yapiyorum normale göre aralarda daha sık sık oturuyorum uzaniyorum ama sürekli yatmak bana göre degil kendimo dinlemekten çıldırdim iki gün ayrica benim yurt dışında bi arkadasim var oda tüp bebek yaptirdi 2 ay önce ve orda transferden sonra bile yatirmiyorlarmis o dakika ayaga kalkıp eve gidiyormussun ona rağmen tuttu bebisi su anda hamile (rabbim her isteyene nasip eder insallah, hic kimsenjn kucagini bos birakmasin) rabbim ol dedikten sonra oluyormus demekki...bende 25 yasindayim 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi sen tedavini nerde yaptırdın hangi doktor?

Çapa tıp fakültesinde tedavi oldum özlem hanım di doktorum cok tatli allah isini rast getirsin takiplerimi ve opuyu özlem hanim tranferi özlem hanımın eşliğinde doçent bir bey yaptı ama adını bilmiyorum:)) aynen hep araştırdım asla sürekli yatmayin diyorlar bazen uzanıyorum bazen kalkip dolaşıyorum arkadaslarimi davet ediyorum kendimi cok kasmadan yormadan hayatı akışına bırakıyorum biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül zamanı...

Aynen öyle cnm pazartesi güzel haberlerini bekliyorum beni habersiz birakma olurmu hakkimizda hayırlısı olsun allah kucaklarimizi bos birakmasin....

Bahçeci Tüp Bebek Merkezi rakiplerinden çok farklı ve başarılı bir yer, Özellikle doktorum Aytun AKTAN eşsiz bir insan..

benimde ilk denemem.. 9 şubatta başladım tedaviye.. ganol f 150 ml başladım 20 şubatta yumurtalarım toplandı transfer için beklemedeyiz..hepimiz için hayırlısı olsun..

merhabalar ben 27 yaşındayım. tüp bebek ilk denememiz 8 şubatta başladım. sebep sperm sayısının azlığı..
ankara ufuk üniversitesinde tedavi görüyorum.. transfer aşamasındayız listeye beni de ekler misiniz hepimizin gönlündekini versin Rabbim..

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi oluyorum .Adetin 3. günü kan tahlili sonuçlarım FSH:4.79 *** LH:2.48 *** ESTRADİOL:39
sonuçlar nasıl kızlar?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…