• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

merhaba sevgili müstakbel lolita annelerrr
ben de bugün iki tane donmus minnoşlarımı aldım getirdim inşallah.test günü 2 mart.5.gün embriyosu.
rabbim herkese bir an evvel hayırlısıyla tattırır inşallah o güzel duyguları
napcam bilmiyom bu 12 gün offffffffffffffffff

Hayırlı olsun bebişleriniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız fazla düşünmeyin test günü şimdiden stres yapmayın bence daha erken

Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek, yani yine hamile kalamazsın.Şimdi ben hiçbir yolla hamile kalamıyorum anlamına mı geliyor bu durumlar?? Fsh 31 ise tüp bebek yapma şansım hiç yok mu, aranızda bu fsh veya daha yüksek fsh ile tüp bebek deneyen veya yapan oldu mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canim benim rahim agzi konusunda bir fikrim yok ama fsh gercekten gebeligi etkiliyor ben de tup bebek tedavisi yaptirdim ve fsh 5.35 cikti beni arayip hemen bir dahiliye uzmanina gitmemi soylediler sukurler olsun ilk denememde tuttu ve ben hala fsh icin ilac kullaniyorum sen de vakit kaybetmeden iyi bir uzmama git Allah yardimcin olsun en kisa zamanda sen de bebesine kavusursun ins

Kizlar dun transferim yapildi. İlk denemem ve tek embriyo transfer edildi. Bugun kendimi cok halsiz hissediyorum. Kafami bile kaldiramadim. Simdi daha iyiyim ama aksama kadar uyudum. Sizce bu normal mi? Bir de tavsiyeleriniz nedir bu surecte.

Canim benim uyuman gayet normal ben de aksama kadar uyudum sakin olmaya calis bu surecte bol bol dua et tesbih cek ani hareketlerden kacin fazla ayakta kalma ben ananasi ve kiviyi cok tuketmistim bu arada hergun 707 defa Ya Varis cek.ins guzel haberlerini bekliyoruz

Canim benim rahim agzi konusunda bir fikrim yok ama fsh gercekten gebeligi etkiliyor ben de tup bebek tedavisi yaptirdim ve fsh 5.35 cikti beni arayip hemen bir dahiliye uzmanina gitmemi soylediler sukurler olsun ilk denememde tuttu ve ben hala fsh icin ilac kullaniyorum sen de vakit kaybetmeden iyi bir uzmama git Allah yardimcin olsun en kisa zamanda sen de bebesine kavusursun ins

canım doktor bana fsh düşmez düşse de bir anlamı yok dedi.Sen fsh için ne ilacı kullanıyorsun. Bu ilacı kadın doğum doktoru mu verdi?? Dahiliye uzmanının ilgisini anlayamadım.

Bende dün sadece ara ara bi iki defa batma hissettim. biraz sevindim sora oda yok oldu bugun de adet olcak gibi hissediyorum:( senin de cuma test günü dimi cnm?

gecen hafta salı gunu transfer oldum bana pazar gunu 23 unde test yaptır dedıler . bana 7 hücreli 3.gün transferi yaptılar bılmıyorum nıye senın cuma benim pazar:(

gecen hafta salı gunu transfer oldum bana pazar gunu 23 unde test yaptır dedıler . bana 7 hücreli 3.gün transferi yaptılar bılmıyorum nıye senın cuma benim pazar:([/QUOT
benim de transferim geçen hafta salıydı. ama benim 5. gün embriyosuydu. oyusden cnm. 5. embriyosu olanlara 10 gün sonra test veriyolar. seninki 3. gün olduğu için 12 gün sonraya vermişlerdir. ben yarın düşünüyorm kan vermeyi cuma belli olcakmış sonuç. bakalım hayırlısı...

Canim benim uyuman gayet normal ben de aksama kadar uyudum sakin olmaya calis bu surecte bol bol dua et tesbih cek ani hareketlerden kacin fazla ayakta kalma ben ananasi ve kiviyi cok tuketmistim bu arada hergun 707 defa Ya Varis cek.ins guzel haberlerini bekliyoruz

Cok tesekkur ederim. :)) allah razi olsun.

kızlar mrb transferim 11 subat salı gunu oldu cok belim agrıyorrrrrrrrrrrr pazar gunu test var erken baktırsam olmamı yaaaaaa:) cok heyecan oluyor artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım doktor bana fsh düşmez düşse de bir anlamı yok dedi.Sen fsh için ne ilacı kullanıyorsun. Bu ilacı kadın doğum doktoru mu verdi?? Dahiliye uzmanının ilgisini anlayamadım.

Hayir canim nasil dusmezmis benim simdi 2.8 fsh degerim. Levotiron ilacimin adi.tup bebek tedavisine basladigimuzda kan verdim fsh yuksek cikti doktorum da bana bir dahiliye uzmanina gorunmemi soyledi ben de bu yuzden gittim

Hayir canim nasil dusmezmis benim simdi 2.8 fsh degerim. Levotiron ilacimin adi.tup bebek tedavisine basladigimuzda kan verdim fsh yuksek cikti doktorum da bana bir dahiliye uzmanina gorunmemi soyledi ben de bu yuzden gittim[/QUOTE

Ben en iyisi bir tüp bebek merkezindeki doktorla görüşeyim.Bu doktora kalsa benim hiç şansım yok.Sinir oldum.İnternette bir çok kişi yüksek fsh değerini düşürmek için hayıt tohumu kullandığından bahsetmiş.Sen hiç denedin mi canım.Ben bugün alıp deneyim diyorum.

Hayir canim nasil dusmezmis benim simdi 2.8 fsh degerim. Levotiron ilacimin adi.tup bebek tedavisine basladigimuzda kan verdim fsh yuksek cikti doktorum da bana bir dahiliye uzmanina gorunmemi soyledi ben de bu yuzden gittim[/QUOTE

Ben en iyisi bir tüp bebek merkezindeki doktorla görüşeyim.Bu doktora kalsa benim hiç şansım yok.Sinir oldum.İnternette bir çok kişi yüksek fsh değerini düşürmek için hayıt tohumu kullandığından bahsetmiş.Sen hiç denedin mi canım.Ben bugün alıp deneyim diyorum.

Canim benim ben kullanmadim bebek dusundugun icin bence kafana gore otlari kullanmamalisin sana ilerde sorun cikartabilir ayrica benim bildigim adet duzensizligi icin onu kullaniyorlar bu arada bence de bi doktorla gorusmen senin icin daha iyi

merhaba sevgili müstakbel lolita annelerrr
ben de bugün iki tane donmus minnoşlarımı aldım getirdim inşallah.test günü 2 mart.5.gün embriyosu.
rabbim herkese bir an evvel hayırlısıyla tattırır inşallah o güzel duyguları
napcam bilmiyom bu 12 gün offffffffffffffffff

canım mrb ıns hayrlısıyla alacagız bebişlerimizi kucagımaza bır gun ınş . bende beklıyorum pazar test gunum. normalde calısıyorum 12 gun ızın aldım evde suraklı yatmak pc basında olmak tv ızlemek baslangıcta cok sıktı ama sımdı vakıt yaklastıkça hem korku hemde heyecan var sonucu duyunca ne yaparım bılmıyorum onu dusunuyorum allah ım hepimize yardım etsin. amın

Dondurulmuş daha iyi derler genelde çünkü ilk sefer ki gibi çok hormon alınmıyor yumurta geliştirilmediği için ayrıca yumurta toplanması ayrı yorucu ve toplamadan en geç 5 gün sonra transfer olması lazım olduğundan rahim kalınlığı daha da yükseltilemiyor ama donmuşta daha geç transfer yapılıyor hatta benim kalınluğı tam beğenmeyince bikaç gün daha erteledi. Ben eskişehirdeyim burda acıbadem hast.vardı mayısta tüp bölümü açıldı temmuzda ben yaptırdım tutmadı labları da 5.güne gitmiyor donmuş olmazsa yazın ist.ya da Ankara'ya gidicez.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Ahh cok sagolun bilgi icin. Bende Acibadem dusunuyorum bukez. Memorial'de sonuc alamadim iki kez. Bende bu kez donduracagim. Nezaman sizin tedavi bir sonraki. Halit Firat Erdem Acibadem'deymis. Varmi sizin tercih ettiginiz doktor? Ayrica Acibadem labaratuar iyimi acaba? memorial bayagi iyiydi o anlamda cunku.

arkadaşlar beta hcg değeri sonradan yükselirmi?bebeği sonradan tutunan varmı?transfer sonrası 12 gün 25 14 gün 65 ve 18 gün 300 20 gün 420 çıkan değerlerim dr u endişendirdi tabi benide olmayacak galiba ama kasıklarımda özellikle hapşurduğumda ağrı şişkinlik herşey mevcut yarın ultrasona bakılacak ..yaklaşık bu değerlere sahip olup gebe kalan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim

Bence guzel nerdeyse katliyarak devam etmis. Bence tutar ya.

Ahh cok sagolun bilgi icin. Bende Acibadem dusunuyorum bukez. Memorial'de sonuc alamadim iki kez. Bende bu kez donduracagim. Nezaman sizin tedavi bir sonraki. Halit Firat Erdem Acibadem'deymis. Varmi sizin tercih ettiginiz doktor? Ayrica Acibadem labaratuar iyimi acaba? memorial bayagi iyiydi o anlamda cunku.

Canım benimki eskişehir acıbadem hastane olarak 4 senedir var tüp bebek bölümü mayusta açıldı daha ama labını beğenmedim buranın çünkü toplamadan sonra öğrendim ki risk almamak için 5. Güne gitmiyorlarmış filan ama dondurulmuşlarım orda olunca bunu da yaptıralım şehir dışına gideriz dedik halit hocayı duydum ama hangi acıbademde bilmiyorum ama diğer tecrübeli acıbademleri öneriyorlar..bende bu olmazsa memorial diyorum ama ankara da yakın hızlı tren var sonucu alalım o zaman düşünücez cuma sonuç alcam

Ben boyle birsey duydum? Bilgisi olan varmi? Gebelik hormonu transferden sonra verilmesi gibi birsey.. Ayrica IVF tedavisi sirasinda kulladigimiz ilac markalarina gore vucut degisik tepki veren oldumu. Mesela puregon, menopur, gonal-f, buserelin kullananlar hangisi daha iyi tepki verdi. Ben doktorlarin hepsi ayni dedigine inanmiyorum. Bunlarin birbirinden farki olmaso lazim. Yasa, vucut agirligna, hormon duzeyine ve daha onceki denemelerde vucudun verdigi yanita gore secim degismeli. Bu konuda deneyimleriniz nasil? bence bunu paylasmak onemli. Ornegin ben menopur iyi tepki vermiyorum. Puregon doktorlar eski moda buluyor nedense bence bu benim icin iyi tepki veriyor. :49:

Yarın dondurulmuş tedavimin sonucunu alıcam negatife kendimi alıştırmaya çalışmakla birlikte heyecankorkorku karışık var yani. Ama ilk denemeki kadar da kötü karşılamam o zaman belirti sandığım çok şey vardı umutluydum ve negatifle şoka uğradım ona alıştıysam buna da alışırım daha az emek var bunda daha az yıpratıcı ama yine de emek işte hayali bile güzel ne zaman kendimi kaptırıp güzel sonuç hayali kursam kendine gel diyorum kendime alıştırmak istiyorum ama ne kadar olur ki inşallah bende bekleyen herkeste güzel sonuçlar alır.

Bende başladım dün itibariyle tedavime Ege üniversitesinde
İlk iğnemi dün vuruldum gonal f 200 ünite pazar güne kadar tek pazar günü bi iğnem daha var.
Tedavi sırasında yaptığınız dikkat ettiğiniz neler var bana neler tavsiye edebilirsiniz.

Mrb arkadaslar benimde transferim 14 subatda gerceklesti 3. gün embriyosu 1 adet 8 hücreli transfer edildi suan beklemedeyim ama zaman gecmek bilmiyor bir türlü aslinda cok fazla kasmak istemiyorum kendimi 2. Günden itibaren günlük yasantima döndüm çok fazla yatmak istemedim ama yinede yanliz kalinca insan kendini dinlemeden yapamiyor :-((( insallah hepimiz hayirli sonuclar alırız allahin

Back
X