• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

benimde ilk denemem.. 9 şubatta başladım tedaviye.. ganol f 150 ml başladım 20 şubatta yumurtalarım toplandı transfer için beklemedeyiz..hepimiz için hayırlısı olsun..

benimde dün toplandı yumurtalar yarın transfer yapılacak inş. hakkımızda hayırlısı olsun.

17 şubat itibariyle kaçıncı olduğunu bile unuttuğum tüpbebek maceram yeniden başladı... umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur...

Merhaba kızlar.
Bugün son takibim yapıldı. Bir sürü yumurtam var 15 16 mm boyutlarında. Ohss riski yüksek ama iptal edilmez herhalde dedi drum.
Bugün son gonal f iğnemi yapacağım. yarın gece çatlatma iğnesi sonra da inşallah salı günü yumurtalarım toplanacak. Sonrası Allah kerim.
İçim kıpır kıpır hepimiz bir an önce hayırlı sonuçlarla karşılaşsak keşke...
Yarın benden tekrar e2 progesteron testi istedi.
Ben transfer sonrası rapor istedim doktordan. Çok yatmana gerek yok ama fıldır fıldır da gezmiceksin dedi.
İş yerinde çok hareket oluyorsa rapor veririm dedi ben de istedim. Okulda nöbetti, dersti derken yoruluyoruz.
Bi de minikler tenefüse öyle bir çıkıyorlar ki kapıda karşılaşınca karnımıza yemediğimiz yumruk kalmıyor. Riske atamam dedim.
Ama hep yatmayı düşünmüyorum. Yemeğimi yaparım evimi toparlarım yeter.
Tek sorunum sigarayı bırakamadım. 5 tane falan iç dedi ama ben biraz geçiyorum o sayıyı stresten herhalde:(
Var mı sigara içen aranızda:(

Merhaba kızlar.
Bugün son takibim yapıldı. Bir sürü yumurtam var 15 16 mm boyutlarında. Ohss riski yüksek ama iptal edilmez herhalde dedi drum.
Bugün son gonal f iğnemi yapacağım. yarın gece çatlatma iğnesi sonra da inşallah salı günü yumurtalarım toplanacak. Sonrası Allah kerim.
İçim kıpır kıpır hepimiz bir an önce hayırlı sonuçlarla karşılaşsak keşke...
Yarın benden tekrar e2 progesteron testi istedi.
Ben transfer sonrası rapor istedim doktordan. Çok yatmana gerek yok ama fıldır fıldır da gezmiceksin dedi.
İş yerinde çok hareket oluyorsa rapor veririm dedi ben de istedim. Okulda nöbetti, dersti derken yoruluyoruz.
Bi de minikler tenefüse öyle bir çıkıyorlar ki kapıda karşılaşınca karnımıza yemediğimiz yumruk kalmıyor. Riske atamam dedim.
Ama hep yatmayı düşünmüyorum. Yemeğimi yaparım evimi toparlarım yeter.
Tek sorunum sigarayı bırakamadım. 5 tane falan iç dedi ama ben biraz geçiyorum o sayıyı stresten herhalde:(
Var mı sigara içen aranızda:(

merhaba canım tedavin hayırlı olsun.ben de suan istirahattayım.salı günü oldu transfer.haftaya sonucum belli olacak.ben de öğretmenim.4 gün rapor aldım ben de.pazartesi başlayacağım işe kısmetse.
rabbim yardımcımız olsunnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım tedavin hayırlı olsun.ben de suan istirahattayım.salı günü oldu transfer.haftaya sonucum belli olacak.ben de öğretmenim.4 gün rapor aldım ben de.pazartesi başlayacağım işe kısmetse.
rabbim yardımcımız olsunnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Senin de hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bize. Valla ben sonuç belli olana kadar almayı düşünüyorum.
İdareyle konuştum tamam dediler. Çift nöbet tutuyoruz ve ilkokul ortaokul binaları yan yana.
İlkokullar öyle koşturuyorlar ki şu halimle bile yumruklarını yeyince nasıl acı çekiyorum :))
Çocuk bir şey de diyemiyorsun desen de o anlık sonra yine unutuyorlar :)
Senin ağrın falan yok mu? Sıkıntı çekmeyecek misin okulda?

kızlar mrb transferimin 12 .gunu bugun .dun baktırdım bhcg 100 cıktı:))))))))))))))))) drum tutunmuşlar cok ıyı dedı pazartesi bır bhcg yapacakmısım
o kadar umutsuzluguma ragmen rabbim yardım etti hersey dua hersey namaz hersey sabır.... allah bu 12 gunu bekleyen öncesını yasayan herkese sabır ve hayırlı haberler versin amin.

kızlar mrb transferimin 12 .gunu bugun .dun baktırdım bhcg 100 cıktı:))))))))))))))))) drum tutunmuşlar cok ıyı dedı pazartesi bır bhcg yapacakmısım
o kadar umutsuzluguma ragmen rabbim yardım etti hersey dua hersey namaz hersey sabır.... allah bu 12 gunu bekleyen öncesını yasayan herkese sabır ve hayırlı haberler versin amin.

canım hayırlı olsun rabbim kucağında sevdirsin :)

Canimm gözün aydinn cok sevindim rabbim kugina almayida nasip etsin cok rahat bi hamilelik geçir inşallah ;))))) yarin da benim test günüm ama sanki zaman durdu belirtilerinden bahsedermisin sana zahmet

Çapa tıp fakültesinde tedavi oldum özlem hanım di doktorum cok tatli allah isini rast getirsin takiplerimi ve opuyu özlem hanim tranferi özlem hanımın eşliğinde doçent bir bey yaptı ama adını bilmiyorum:)) aynen hep araştırdım asla sürekli yatmayin diyorlar bazen uzanıyorum bazen kalkip dolaşıyorum arkadaslarimi davet ediyorum kendimi cok kasmadan yormadan hayatı akışına bırakıyorum biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül zamanı...

Canim yarin senin icin büyük gün arada hic baktirdinmi ben bazen dayanamıyorum test yapsammi yapsammi diye kendimle savasiyorum bide bugün sanki adet olucakmisim gibi karnim şişti kasiklarim hafif hafif ağrıyor çok Üzgünüm :-( :-( :-( iyice karamsarliga kapildim hic umudum kalmadı artik tutunmadilar diye cok üzülüyorum... yarın güzel haberlerini bekliyorum

Senin de hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bize. Valla ben sonuç belli olana kadar almayı düşünüyorum.
İdareyle konuştum tamam dediler. Çift nöbet tutuyoruz ve ilkokul ortaokul binaları yan yana.
İlkokullar öyle koşturuyorlar ki şu halimle bile yumruklarını yeyince nasıl acı çekiyorum :))
Çocuk bir şey de diyemiyorsun desen de o anlık sonra yine unutuyorlar :)
Senin ağrın falan yok mu? Sıkıntı çekmeyecek misin okulda?

ağrım pek yok canım suan bilmiyorum.gecen sefer tatildeydi ama bu sefer böyle oldu.doktorlar yatmamızı pek istemiyorlar.hem cok sıkıldım evde.ama okulda ne yaparım bilmiyorum.ben ortaokuldayım.bu hafta pek yorulmamayı planlıyorum.becerebilir miyim bilmiyorum.....:14::14::14::14:

bende öğretmenm dün transferim oldu dünden beri dinleniyorum fakat yarın okula gideceğim evde kaldıkça stres yaparım kendimide iyi hissediyorum.

bende öğretmenm dün transferim oldu dünden beri dinleniyorum fakat yarın okula gideceğim evde kaldıkça stres yaparım kendimide iyi hissediyorum.

Merhaba hanımlar
14 Şubat'ta Ankara'da transferim oldu
Çarşamba günü test günüm ve çok heyecanlıyım
Ilk tüp bebek denemem.izin al dinlen dediler ama iyiki izin almamışım çünkü eğer evde geçirseydim bu günleri delirirdim heralde .hafta sonu hiç aklımdan çıkmadı bankacıyım ve hafta içi iş yoğunluğundan unutuyorum
2gündür adet sancısı gibi ağrım var
Doktorum bu iyiye işaret diyor
Bende hiçbir sorun yok tutunma ihtimali daha yüksektir değil mi?
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

ağrım pek yok canım suan bilmiyorum.gecen sefer tatildeydi ama bu sefer böyle oldu.doktorlar yatmamızı pek istemiyorlar.hem cok sıkıldım evde.ama okulda ne yaparım bilmiyorum.ben ortaokuldayım.bu hafta pek yorulmamayı planlıyorum.becerebilir miyim bilmiyorum.....:14::14::14::14:

Doktorlara kalsa öyle tabi. Ama benimki sorunca söyledim ben çift nöbetimiz var, yumruk tekme yiyorum dedim tamam o zaman riske atmayalım dedi :)
Ben de ortaokuldayım ama öğretmenler odamız ilkokul binasında orada da minik canavarlarımız var :)
Ya raporluyken bütün gün yatmayı zaten düşünmüyorum. Bol bol biriken kitaplarımı okurum. Bir de ben ev kuşuyum biraz çok sıkılmam evde.
Nöbetin falan var mı? Varsa eğer idarenle konuş tutma nöbet hem yoruluyorsun hem de çok geriliyor insan. Branşın ne bilmiyorum ama çok ayakta durmazsın derste.
Allah kolaylık versin şimdiden

Canimm gözün aydinn cok sevindim rabbim kugina almayida nasip etsin cok rahat bi hamilelik geçir inşallah ;))))) yarin da benim test günüm ama sanki zaman durdu belirtilerinden bahsedermisin sana zahmet

valla cok korkuyodum belirti falan yoktu yanı sadece bel agrım transferden sonra hiç gecmedi oyle işte inş allah yarın hayırlı haberlerını verır bıze senınde yuzunu guldurur bol şans:)

Canim yarin senin icin büyük gün arada hic baktirdinmi ben bazen dayanamıyorum test yapsammi yapsammi diye kendimle savasiyorum bide bugün sanki adet olucakmisim gibi karnim şişti kasiklarim hafif hafif ağrıyor çok Üzgünüm :-( :-( :-( iyice karamsarliga kapildim hic umudum kalmadı artik tutunmadilar diye cok üzülüyorum... yarın güzel haberlerini bekliyorum

Evet canım acayip heyecan var :) yok canim hic baktirmadim ama arada o istek bendede oldu zor tuttum kendimi hic üzülme adet sancisi benzeri ağrılar normal diyorlar karamsarliga kapilma hersey iyi olacak inşallah. 10. Gün hic bir sebep olmamasina ragmen bende ümidimi yitirdim hatta ağladım neden bilmiyorum.ama bugün gecti. Birgün hepimiz bebislerimize kavusacagiz inşallah allah sabtedenlerle beraberdir ayetini hiç unutma bizler sabrediyoruz ve rabbimiz bigün bizi sevindirecek. Haber verecem canım dua et bana olurmu. .

Evet canım acayip heyecan var :) yok canim hic baktirmadim ama arada o istek bendede oldu zor tuttum kendimi hic üzülme adet sancisi benzeri ağrılar normal diyorlar karamsarliga kapilma hersey iyi olacak inşallah. 10. Gün hic bir sebep olmamasina ragmen bende ümidimi yitirdim hatta ağladım neden bilmiyorum.ama bugün gecti. Birgün hepimiz bebislerimize kavusacagiz inşallah allah sabtedenlerle beraberdir ayetini hiç unutma bizler sabrediyoruz ve rabbimiz bigün bizi sevindirecek. Haber verecem canım dua et bana olurmu. .

Dualarim seninle canim benim umarim dedigin gibi olur güzel haberlerini bekliyorum yarin canim beni burda merakta bırakma

Back
X