2tup denemem 2doldurulmus yerlestirildi 5.gunum zekeriya meryem fetih salati tefriciye surelerini okuyorum ama bu sefer umudum daha cok agrimin farkli olmasindamidir nedir oncesinde sonda iken simdi bastan yasiyorum birde calistigimdan dinlenmemistim cok streslidim simdi bayagi sakin dinleniyorum bu denememde
Saol canım isallah benimle kalırlar çok mücadele verdim şimdide korkuyorum birsey olcak diye Rabbim yardımcımız olsun
herkese merhabalar
salı günü yumurtalarım toplandı yarında trasfer için aradılar.9 tane yumurtadan 4 tanesi döllenmiş..trasfere idrara sıkışık girmek gerekiyormuş peki trasfer işleminden ne kadar sonra tuvalate gidebiliriz.benim birde 1 saatlik yolum var.kızlar ne olur çok dua edin çok heyecanlıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
kizlar dun kan verdim sonuc negatif
En zoru beklemekmiş,bazen tamam bebişim annesine tutundu diyorum bazen korkuya kapılıyorum. Kimi aman yat kalkma diyor kimi yatma bunalıma girme hiç diyor iyice kafam karıştı zaten. Üç gün yattım sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktım. Sırtım belim yatmaktan ağrıdı. Ilk kez denedik çok zormuş. Allahım her iseyene kolay yoldan versin..
Nelere dikkat etmek lazım doğru olan ne bilemedik artık. Her merkez başka mı söylüyor arkadaşlar. Benim yumurta toplama işlemim zor ve muhtemel hasarlı (basit anestezi beni uyutmayınca ilacı fazla vermişler solunum falan gitmiş o arada yarıuykulu haldeki hareketler yüzünden içerde iğne sağı solu deldi geçti ) o yüzden çok ağrı çektim transferim çok zor oldu ameliyathaneyi yıktım resmen vazgeçtim dedim yaşimdi 5 gün oldu daha rahatladım ama hala ağrılarım var
Başına gelen var mı bu tip bişey? Yumurta toplamada sorun yaşayan? Diliyorum bunca acıya değmiştir
hayırlısı olsun cnm benimde 9 gun bugun bende 3 gun yattım belım agrıdı analık ne zormuş annem derdi inanmazdım daha o yola gırdık anlatık rabbım bunca sabrın sonunu mutlullukla sonuçlandırsın :)
hayırlısı olsun cnm üzme kendini rabbin işallah sanada bu güzel duyguyu nasip eder ümidini sakın yitirme rabbim büyük gönlüne göre verir işallah
canım herşeyin hayırlısı yeni tedavilerimizde inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
slm arkadaşım hayırlı olsun tedavin...aynı kaderi paylaşıyoruz yaşım 32 sorun sperm sayısı ve ilk deneme....benım de cumartesi yada pazartesi başlayacak tedavım umarım hayırlı olsun.....:18::18::18: ama ben bahçeci umutta yapıyorum...başarılar canım ...Merhaba araniza yeni katildim. 32 yasindayim sorun esimin sperm sayisinda. İlk denememize basladik Cumartesi gunu. Bugun yani dun:) ikinci kontrole gittim. Cuma 3. Kontrole gidecegim. Puregon 300 kullaniyordum bugun monepur da ekledi tedaviye doktorum. İstanbul Kurtkoy Ozel Emsey Hastanesi Tup Bebek merkezinde basladim tedaviye. Doktorum Nesrin Bastug.
dede hikaye canım gider görürsün ibadetini edersin ama bilmiyorum rabbim daha iyi bilir ama ben tüp bebekte cagre buldum hüseyın dede nin verdiği taktiklerle veya ilaçlarla bulamadım ama dinen ibadet etmek amaçlı güzel yerleri gezdirdi en azından paramı çöpe atmadım ibadet için harcadım diyeyim
canım tedavin hayırlı olsun bende orda tedavi oluyorum bizim sebepsiz infertilite.nesrin hanım çok iyi bir doktor seninle ağlar seninle güler.benim üçüncü tedavim bu nesrin hanımda.ikinci denememde tutmuştu ama kaybettim.bu üç .cuma günü test günüm inşallah bu sefer muradımıza ericez bebeğimi kucagıma alıcam.inşallah sende kavuşursun bebeğine.bu arada bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım bu arada eksik ilacın kalırsa bi tane menapur.sanırım iki adet de orgalutran kaldı benim bu arada kurtköydemi oturuyosun ben uydukentdeyim
Canım hoşgeldin, öncelikle tedavin hayırlı olsun :) pozitif sonuç alman duasıyla bende o hastahanede tedavi oluyorum Nesrin hocanın hastasıyım.daha önce çapa da denedim 2kez başarısız oldu ve çok acı çekmiştim fakat burası çok konforlu ve dr.un ilaç tedavisi daha iyi geldi herşey yolunda gitti ama ilk tedavide negatifi aldım( şimdi dondurulmuşlar ile denemem oldu bugün transferin 7. Günü inşaallah isteyen herkes gibi bende mutlu sona erebilirim...
Arkadaşlar ben henüz sonuç almamış biri olarak (13-15 Şubat'ta hcg bakılacak ) İzmir kent hastanesi diyorum! Az ve öz yapıyorlar özenle dikkatli ve yalan yok pahalı 6.500 tl ilaçlarla ama Dr um dışardan takiple oraya yolladı benim izmirde gördüğüm ve başarı oranı en yüksek merkez dedi
arkadaşlar günaydın bugün 10.günüm ve hiç belirtim yok(( belirti olmayınca kendimi kötü hissediyorum ümitsizliğe kapılıyorum. ilk zamanlarda daha çok belirti vardı kasıklarımda ağrı vardı halsizdim gögüslerim hassastı. ((((( 2 gün daha var test yapmama ama sanki saatler geçmiyor. inşallah mutlu sona ulaşır bebişlerimizin bizimle olduğunu biliriz.
Canim ben yaptirdim bugun transferimin 7.gunu beklemedeyim.Zeynep kamilde tüp bebek deneyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?