2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Umutlu olman çok iyi merak etme yavrularını seninledir işallah sabırlı ol bende aynı senin gibi ilk kimden çok farklı yaşadım ağrıları farklıydı ilk Kinde sadece adet ağrısı çektim ikincisinde hic birsey çekmedimbunda çok belli ağrısı çektim ve hissettim işallah dualarin kabul olur canım rabbim yavrularını sana bagislasin

Rabbim sağlık ve hayırla kucağına almayı nasipetsin inşaallah canım çok sevindim.Benim 4. Denemem ve 3 denememde negatifti inşaallah bu müsbetolur :) umutlu korkulu dualı bir bekleyiş... Bugün 7. Gün sadece bugün belim ağrıyor okadar

Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah bu son olsun ve bundan sonra her işlemin tedavin için kolaylık içinde ve mutlu sonla bitsin inşaallah...

canım transferden sonra 1-2 saat yatacaksınya altına sürgü istersin.. hemen getiriyorlar..

En zoru beklemekmiş,bazen tamam bebişim annesine tutundu diyorum bazen korkuya kapılıyorum. Kimi aman yat kalkma diyor kimi yatma bunalıma girme hiç diyor iyice kafam karıştı zaten. Üç gün yattım sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktım. Sırtım belim yatmaktan ağrıdı. Ilk kez denedik çok zormuş. Allahım her iseyene kolay yoldan versin..

Nelere dikkat etmek lazım doğru olan ne bilemedik artık. Her merkez başka mı söylüyor arkadaşlar. Benim yumurta toplama işlemim zor ve muhtemel hasarlı (basit anestezi beni uyutmayınca ilacı fazla vermişler solunum falan gitmiş o arada yarıuykulu haldeki hareketler yüzünden içerde iğne sağı solu deldi geçti ) o yüzden çok ağrı çektim transferim çok zor oldu ameliyathaneyi yıktım resmen vazgeçtim dedim ya şimdi 5 gün oldu daha rahatladım ama hala ağrılarım var

Başına gelen var mı bu tip bişey? Yumurta toplamada sorun yaşayan? Diliyorum bunca acıya değmiştir

hayırlısı olsun cnm benimde 9 gun bugun bende 3 gun yattım belım agrıdı analık ne zormuş annem derdi inanmazdım daha o yola gırdık anlatık rabbım bunca sabrın sonunu mutlullukla sonuçlandırsın :)

hayırlısı olsun cnm benimde 9 gun bugun bende 3 gun yattım belım agrıdı analık ne zormuş annem derdi inanmazdım daha o yola gırdık anlatık rabbım bunca sabrın sonunu mutlullukla sonuçlandırsın :)

Ağrın sızın var mı? Adet ağrısı oluyor bende ama daha çok ayağa kalkınca

Arkadaşlar ben henüz sonuç almamış biri olarak (13-15 Şubat'ta hcg bakılacak ) İzmir kent hastanesi diyorum! Az ve öz yapıyorlar özenle dikkatli ve yalan yok pahalı 6.500 tl ilaçlarla ama Dr um dışardan takiple oraya yolladı benim izmirde gördüğüm ve başarı oranı en yüksek merkez dedi

canım herşeyin hayırlısı yeni tedavilerimizde inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

canımm senin belli oldumu sonucun.. sonuç negatifmi test günün nezaman geldi zaman akıp geçiyor farkında olmuyoruz.. çokk geçmiş olsun hayatım.. adına üzüldüm.. inşallah yeni tedavilerimizde Allah ikimizinde yüzünü güldürecek.

slm arkadaşım hayırlı olsun tedavin...aynı kaderi paylaşıyoruz yaşım 32 sorun sperm sayısı ve ilk deneme....benım de cumartesi yada pazartesi başlayacak tedavım umarım hayırlı olsun.....:18::18::18: ama ben bahçeci umutta yapıyorum...başarılar canım ...

Elif sende huseyin dedeye ulasmak icin telefon yada baska bisey warmi benimde ona ulasmam lazim hemde cok acil ben ona nasil ulasicamm senden haber bekliyorum lutfen sana cok dua ederim cnm

Cook tesekkur ederim. Ben Kucukyali da oturuyorum. Ama Pendik de calisiyorum. Mumessilim. Ilaclarin hepsini aldim. Cok tesekkur ederim. Benim de cuma gunu 3. Kontrolum var. nesrin hanim gercekten cok ilgili bir doktor. Bende tavsiyeyle buldum. Esimde problem oldugu icin umutlu konustu ama burada benimle ayni durumda olup negatif sonuc alan cok kisi duyunca biraz tedirgin oldum. Gercekten cok heyecanliyim. Hayirlisi artik herkes icin. Dilegim allah her cocuk isteyene nasip etsin.

Umarim en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz.

evet cnm kent hastanesını çok met edıyolar ben smrynna yaptırdım ikisinide bu son dondurulmuşlar benimde 10 şubat 13 gun oluyo o gun bakılcak bende smrynaya 3800hastane+1500 ilaçlar + hsg 600+ ıms 400 verdık yıne buldu baya ısrael beyı çok met edıyorlar işallah gerek kalmazda son olur allah emeklerımızı boşa çıkarmasın ......

arkadaşlar günaydın bugün 10.günüm ve hiç belirtim yok (( belirti olmayınca kendimi kötü hissediyorum ümitsizliğe kapılıyorum. ilk zamanlarda daha çok belirti vardı kasıklarımda ağrı vardı halsizdim gögüslerim hassastı. ((((( 2 gün daha var test yapmama ama sanki saatler geçmiyor. inşallah mutlu sona ulaşır bebişlerimizin bizimle olduğunu biliriz.

canım belirtilere takılma benim belirtiler var gibi idi negatif oldu dua et tatlım hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…