2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Elif sende huseyin dedeye ulasmak icin telefon yada baska bisey warmi benimde ona ulasmam lazim hemde cok acil ben ona nasil ulasicamm senden haber bekliyorum :( lutfen sana cok dua ederim cnm

Valla acikcasi numarasini sildim attim fakat bulurum gene zaten kartal koprusune gittigin zaman yoldaki simitciye bile huseyin dede nin yeri nerde diye sorsan onlar bile biliyor biz oyle sorarak bulmustuk adresi vardi fakat bulamiyorduk ben gene telefon numarasi ni isterim arkadastan sana atarim ama bana bir ozel mesaj at numarayi oradan yollarim buradan yazmak yasak olabilir tabi tekrar diyorum rabbim bilir fakat hamile kalmamin sebebi tup bebek normal konusmasina gore tup bebege gerek duymadan hamile kalabilirmisim ama kalmadim bu yuzden tup bebek yaparak kaldim yani cocuk tedavisi icin gidiosan bilmiyorum gitme diyemem ama bence yanlis bir secim kaynanami kirmamak icin gittim basarili olmadi

tedavim tamamen olumsuzluklarla başladı, erken toplama yapıldı, 3 olgun yumurta çıktı ve ikinci gün transfer için çağrıldım hepten umudum kesildi ama ilaçları düzenli kullanmaya ve istirahate, beslenmeye özen gösterdim ve şimdi sonuç pozitif hala inanamıyorum ve sevinemiyorum yüce rabbim bizim gibi evlat hasreti çekenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş,

Selamlar
Bende 31.01.2014 muayyene oldum.
Bende başladım ama lh hormonum yüksek çıktığından 14 şuabatta tekrar gidicem.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

arkadaşlar bende aralık ayından beri tüpbebek için uğraşıyorum.geçen ay yumurtalarım toplandım ama transferi iptal etti doktor bizde emriyoları dondurduk şimdi adet olmamı bekliyorum inşallah bir sorun olmazsa bu ay içinde transferim olacak. size şöyle sorum var musadeniz olursa benim ilk denemem doktorum ilk denemede sadece 1 emriyo transferi yapıyoruz dedi 2 tane yapmamız yasak dedi bir bilginiz varmı bu konuda.

[/SIZE]68117]En zoru beklemekmiş,bazen tamam bebişim annesine tutundu diyorum bazen korkuya kapılıyorum. Kimi aman yat kalkma diyor kimi yatma bunalıma girme hiç diyor iyice kafam karıştı zaten. Üç gün yattım sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktım. Sırtım belim yatmaktan ağrıdı. Ilk kez denedik çok zormuş. Allahım her iseyene kolay yoldan versin..

Nelere dikkat etmek lazım doğru olan ne bilemedik artık. Her merkez başka mı söylüyor arkadaşlar. Benim yumurta toplama işlemim zor ve muhtemel hasarlı (basit anestezi beni uyutmayınca ilacı fazla vermişler solunum falan gitmiş o arada yarıuykulu haldeki hareketler yüzünden içerde iğne sağı solu deldi geçti ) o yüzden çok ağrı çektim transferim çok zor oldu ameliyathaneyi yıktım resmen vazgeçtim dedim ya :( şimdi 5 gün oldu daha rahatladım ama hala ağrılarım var

Başına gelen var mı bu tip bişey? Yumurta toplamada sorun yaşayan? Diliyorum bunca acıya değmiştir
CAnim gecmis olsun....inSallah guzel ve hayirli sonuclar alirsin....bu sorunlari yasayan tekKisi deilsin uzulme...ben yumurta toplamayi Anestezisiz yaptirmak zOrunda kaldim 1bardak su icmistim sabah o yuzdEn...hayatimda yasadigim en buyuk aci deildi rahim filmi cektirmek daha aciliydi diye dusunuyorum ....transferde anestezi vermiyorlar zaten normal vajinal muayene gibi bisey neden o kadar aci cektigini anlayamadim ama inanki o mutu haberi alinca ve mutlu sona ulasinca cektiklerinin hepsiNi unutuyosun...ondan sOnrada acaba bebegim iyİmi kalbi atmaya devamEdiyormu gelisimi iyimi sagliklimi diye endiselenmeye basliyosun...alLah yardimcimiz olsun isteyen herkesede evlat nasip etsin insallah:49:

kızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif :(
iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında :(
hayırlısı vazgeçmek yok sendeledim ama düşmedim :)

çok üzüldüm canım ama bir zamanı var olacak elbet.biz de sabırla bekleyeceğiz;) kocaman sarıldım

arkadaşlar günaydın bugün 10.günüm ve hiç belirtim yok :((( belirti olmayınca kendimi kötü hissediyorum ümitsizliğe kapılıyorum. ilk zamanlarda daha çok belirti vardı kasıklarımda ağrı vardı halsizdim gögüslerim hassastı. :(((((( 2 gün daha var test yapmama ama sanki saatler geçmiyor. inşallah mutlu sona ulaşır bebişlerimizin bizimle olduğunu biliriz.

Merhaba canım, benim de 10. Gün ve belirti fln yok:( bugün bi ara gebelik testi alıp yapmak istedim ama sonra vazgeçtim. Normal şartlarda zaten 2 gün sonra adet olmam lazım, en iyisi 2 gün daha beklemek. Hayırlısı bakalım:)

amin canım.. :nazar:tabiki dua ediyorum.. ismini bilip bilmediğim bu yolda uğraşan tüm arkadaşlarım için..:49::49: allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. İnşallah sizlerin de en yakın zamanda haberlerini alacağız..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hepimizi güzel günler bekliyor:)) sizlerin mutluluğu mutluluğumuz olacak.gün gün rapor istiyoruz;)

Merhaba canım, benim de 10. Gün ve belirti fln yok:( bugün bi ara gebelik testi alıp yapmak istedim ama sonra vazgeçtim. Normal şartlarda zaten 2 gün sonra adet olmam lazım, en iyisi 2 gün daha beklemek. Hayırlısı bakalım:)

Ben sasiriyorum bu tedavilerin hepsi farkli benim Ocak 30 da transfer , oldu bigun 7
Gunum ve adet tarihim 4. Subatti norlamde. Orda daha erken koyuyolar demekki embrouolari, senin biseybkalmamis yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hoppp pozitif sonuc elinde ins.

aaa çok güzek desene senle aynı gün transfer yapıldı. ben dün test yaptım idrar ama test bozuk çıktı yada ben bozdum :))) daha da yapmıyorum test günümü bekliyorum ama çok zor oluyor. sen nerde yaptırdın bebeğini ve kaçıncı denemen. benim ilk bu yüzden çok heyecanlıyım.

evet cnm kent hastanesını çok met edıyolar ben smrynna yaptırdım ikisinide bu son dondurulmuşlar benimde 10 şubat 13 gun oluyo o gun bakılcak bende smrynaya 3800hastane+1500 ilaçlar + hsg 600+ ıms 400 verdık yıne buldu baya ısrael beyı çok met edıyorlar işallah gerek kalmazda son olur allah emeklerımızı boşa çıkarmasın ......

Aynen canım bak Allah çok büyük diliyorum ki bu kez tutmuştur da bir daha uğraşmazsın gerçekten zormuş.ama eğer tekrar denemek gerekirse kent hastanesinden şaşmayın İsrail bey amerikadaydı benim takip transferimi tunç bey yaptı. Zaten normalde de beraberler. 13 Şubat'ta da biz gidicez hcg ye ;) benim moralim iyi hiç kötü düşünmüyorum sen de öyle yap emi

tedavim tamamen olumsuzluklarla başladı, erken toplama yapıldı, 3 olgun yumurta çıktı ve ikinci gün transfer için çağrıldım hepten umudum kesildi ama ilaçları düzenli kullanmaya ve istirahate, beslenmeye özen gösterdim ve şimdi sonuç pozitif hala inanamıyorum ve sevinemiyorum yüce rabbim bizim gibi evlat hasreti çekenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş,

evraklarımı topluyorum işte çok sitresliyim[/QUOTE]
benim 3. tüp bebek 4-5 aşılama yumurta takibi sayısız, aslen başka yerde görevli olup umut tüp bebek te işlem yapan bir doktora gittim çok ilgileniyorlar, herşey nizamlı
bahçeci kliniği umut tüp bebek ilk defa onlarda yaptırdım çok rahat ol lütfen ilk günlerde ilaca çok ii tepki vermedi dr me sordum incir kürü yapabilirmiyim diye sorun yok deyince sabah akşam incir kürü yaptım günde bir kürdan arı sütü emip bir tatlı kaşığı da polen yedim yasin her akşam ve ayeti el kürsi okumayıda ihmal etmedim gerçekten başlarkende devam ederkende çok umutsuzdum tabi henüz bitmiş bir şey yok belki devam etmeyebilir ama ilk defa bu noktaya geldi o yüzden çok mutluyum, eğer düşünürsen dr umla konuşurum fiyat4500 dü galiba ekstra ilaçlar var ben tanıdık eczane buldum dr de zaten yardımcı oluyor ilaç fiyatlarını geri çeken reprezantları öneriyor, bilmiyorum süreç ilerledikçede haberleşiriz sorun olursa da yazarsın çünkü bu ilerleme aşamasında bir çok şeyi merak ediyorsun yaptıranlardan duymak başka o güzel günü sende görür yaşarsın inş, sebebi de bir kaç tane endometriozis var yok arası yumurta rezervi az fsh 10 ve üstü eşin spermler ileri hızlı sayısı yok denecek kadar az falan PAPATYA NIN DİKKATİNE

CAnim gecmis olsun....inSallah guzel ve hayirli sonuclar alirsin....bu sorunlari yasayan tekKisi deilsin uzulme...ben yumurta toplamayi Anestezisiz yaptirmak zOrunda kaldim 1bardak su icmistim sabah o yuzdEn...hayatimda yasadigim en buyuk aci deildi rahim filmi cektirmek daha aciliydi diye dusunuyorum ....transferde anestezi vermiyorlar zaten normal vajinal muayene gibi bisey neden o kadar aci cektigini anlayamadim ama inanki o mutu haberi alinca ve mutlu sona ulasinca cektiklerinin hepsiNi unutuyosun...ondan sOnrada acaba bebegim iyİmi kalbi atmaya devamEdiyormu gelisimi iyimi sagliklimi diye endiselenmeye basliyosun...alLah yardimcimiz olsun isteyen herkesede evlat nasip etsin insallah:49:

Aynen haklısın! Ben rahim filmi istemem dedim doktor gerekli dedi çektirmedim yine de. Tüplerin tıkmalı olduğunu düşünmedim ben hemşireyim eşim hekim. Kimyasal madde basmak istemedim rahimime :/ zaten onu aşılama olacaksa yapıyorlar tüp bebekte bakmıyorlar . Bize de gerek kalmadı.
Allah'a sığınıyorum herhalde ile

Fazla düşünmeyin dostlar !! Ben 2 kalın roman bitirdim 3. Ye başladım!ara sıra konuşuyorum bebişimle karnımı seviyorum ;) bilmiyorum psikolojisi farklıymış bu tüp bebeğin ilk denemem ama benim bünyeme göre zor geçti.olsun. Ayın 13 ünde güzel haberler vericem iyişallah. Genelde de istirhatteyim. Ilk 3 gün full yattım çok az kalktım.tutmuştur dilerim

aaa çok güzek desene senle aynı gün transfer yapıldı. ben dün test yaptım idrar ama test bozuk çıktı yada ben bozdum :))) daha da yapmıyorum test günümü bekliyorum ama çok zor oluyor. sen nerde yaptırdın bebeğini ve kaçıncı denemen. benim ilk bu yüzden çok heyecanlıyım.

Canım , medicanada 2. Denemem.

Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz RABBİM hakkimizda hayirlisini ver

bende öyle yapıyorum bıtanem herseyden önce şuna ınanıyorum nasipse hayırlısıysa olur zaten :) allah gönlümüze göre versin cümlemize:)
Aynen canım bak Allah çok büyük diliyorum ki bu kez tutmuştur da bir daha uğraşmazsın gerçekten zormuş.ama eğer tekrar denemek gerekirse kent hastanesinden şaşmayın İsrail bey amerikadaydı benim takip transferimi tunç bey yaptı. Zaten normalde de beraberler. 13 Şubat'ta da biz gidicez hcg ye ;) benim moralim iyi hiç kötü düşünmüyorum sen de öyle yap emi

bende sürekli tv ızlıyorum hele çalışan bır kadın olarak baya zor :) ama öyle böyle 10 gun geçti işallah cumlemiz mutlu haberler alırız .......
Fazla düşünmeyin dostlar !! Ben 2 kalın roman bitirdim 3. Ye başladım!ara sıra konuşuyorum bebişimle karnımı seviyorum ;) bilmiyorum psikolojisi farklıymış bu tüp bebeğin ilk denemem ama benim bünyeme göre zor geçti.olsun. Ayın 13 ünde güzel haberler vericem iyişallah. Genelde de istirhatteyim. Ilk 3 gün full yattım çok az kalktım.tutmuştur dilerim

arkadaşlar bende aralık ayından beri tüpbebek için uğraşıyorum.geçen ay yumurtalarım toplandım ama transferi iptal etti doktor bizde emriyoları dondurduk şimdi adet olmamı bekliyorum inşallah bir sorun olmazsa bu ay içinde transferim olacak. size şöyle sorum var musadeniz olursa benim ilk denemem doktorum ilk denemede sadece 1 emriyo transferi yapıyoruz dedi 2 tane yapmamız yasak dedi bir bilginiz varmı bu konuda.
selam canım 35 yaşın altında ve ilk denemelerde 2 ve daha fazla transfer kanunen yasak......ikiz bebek daha riskli olduğundan..ama merkezler kanun dışı yapıyor.ben doktoruma sordum yok dedi biz yapmıyoruz yaşım 32 yasak dedi...

Back
X