2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Merhaba araniza yeni katildim. 32 yasindayim sorun esimin sperm sayisinda. İlk denememize basladik Cumartesi gunu. Bugun yani dun:) ikinci kontrole gittim. Cuma 3. Kontrole gidecegim. Puregon 300 kullaniyordum bugun monepur da ekledi tedaviye doktorum. İstanbul Kurtkoy Ozel Emsey Hastanesi Tup Bebek merkezinde basladim tedaviye. Doktorum Nesrin Bastug.

canım tedavin hayırlı olsun bende orda tedavi oluyorum bizim sebepsiz infertilite.nesrin hanım çok iyi bir doktor seninle ağlar seninle güler.benim üçüncü tedavim bu nesrin hanımda.ikinci denememde tutmuştu ama kaybettim.bu üç .cuma günü test günüm inşallah bu sefer muradımıza ericez bebeğimi kucagıma alıcam.inşallah sende kavuşursun bebeğine.bu arada bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım bu arada eksik ilacın kalırsa bi tane menapur.sanırım iki adet de orgalutran kaldı benim bu arada kurtköydemi oturuyosun ben uydukentdeyim

Merhaba araniza yeni katildim. 32 yasindayim sorun esimin sperm sayisinda. İlk denememize basladik Cumartesi gunu. Bugun yani dun:) ikinci kontrole gittim. Cuma 3. Kontrole gidecegim. Puregon 300 kullaniyordum bugun monepur da ekledi tedaviye doktorum. İstanbul Kurtkoy Ozel Emsey Hastanesi Tup Bebek merkezinde basladim tedaviye. Doktorum Nesrin Bastug.

Canım hoşgeldin, öncelikle tedavin hayırlı olsun :) pozitif sonuç alman duasıyla bende o hastahanede tedavi oluyorum Nesrin hocanın hastasıyım.daha önce çapa da denedim 2kez başarısız oldu ve çok acı çekmiştim fakat burası çok konforlu ve dr.un ilaç tedavisi daha iyi geldi herşey yolunda gitti ama ilk tedavide negatifi aldım :(( şimdi dondurulmuşlar ile denemem oldu bugün transferin 7. Günü inşaallah isteyen herkes gibi bende mutlu sona erebilirim...

Canım hoşgeldin, öncelikle tedavin hayırlı olsun :) pozitif sonuç alman duasıyla bende o hastahanede tedavi oluyorum Nesrin hocanın hastasıyım.daha önce çapa da denedim 2kez başarısız oldu ve çok acı çekmiştim fakat burası çok konforlu ve dr.un ilaç tedavisi daha iyi geldi herşey yolunda gitti ama ilk tedavide negatifi aldım :(( şimdi dondurulmuşlar ile denemem oldu bugün transferin 7. Günü inşaallah isteyen herkes gibi bende mutlu sona erebilirim...

:)))) kıs drumuzda aynı yakında komşu çıkıcaz

kizlar dun kan verdim sonuc negatif :43::14:

Canim seni tanimiyorun ama yazmak istedim üzülme nolur allah çok büyük vardır bundada bir hayir herseyin bir vakti saati var bu tedaviler bile bir vesile rabbim ol desin o an olur demekki vakti gelmemiş daha. hayırlısı buymus. belki sanada denk gelmistir gecenlerde haberlerde 15 yıllık evli bir cift 10. tüp bebek tedavisinde anne baba olmuşlar bence bu sadece kader niye ilk 9 unda degilde 10. Cuda tabiki rabbim kimseyi o kadar bekletmesin ama herseyden bi pay çıkarıp tutunacak bir dal bilamazsak bizler ayakta duramayiz allah sabrini arttirsin :((

herkese merhabalar
salı günü yumurtalarım toplandı yarında trasfer için aradılar.9 tane yumurtadan 4 tanesi döllenmiş..trasfere idrara sıkışık girmek gerekiyormuş peki trasfer işleminden ne kadar sonra tuvalate gidebiliriz.benim birde 1 saatlik yolum var.kızlar ne olur çok dua edin çok heyecanlıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

[nurka;33862117]kizlar dun kan verdim sonuc negatif :43::14:[/QUOTE]

Canim şimdi sana nedesem boş ama umudunu Yitirme bende çok yaşamış olmaktan seni çok iyi anlıyorum canım herseyin hayırlısı ni dile işallah en kisa zamanda bu negatif pozitife döner sende yaşarsın bu duyguyu Rabbim Yardım cin olsun

Transfer sonrasi neler yaptin hangi gun belirtiler yasadin anlatirmisin

Ben önceki tüp bebek tedaviden çok farklı hissettim bel ağrısı çektim ilk günler kaşıkla batmalar son günlerde idare çok sık çıkmaya başladım 10 gün belli oldu ama ilaçlarda olurmuş ama ilk negatif tüp bebek denememde hiç belim agrimamisti birde 7 günde hafif lekelenme olmuştu hasta oluyorum sandım ağladım ama tutunuyormus ama en iyi şey kalbini ferah tutup sabredip beklemek pozitif olmak

herkese merhabalar
salı günü yumurtalarım toplandı yarında trasfer için aradılar.9 tane yumurtadan 4 tanesi döllenmiş..trasfere idrara sıkışık girmek gerekiyormuş peki trasfer işleminden ne kadar sonra tuvalate gidebiliriz.benim birde 1 saatlik yolum var.kızlar ne olur çok dua edin çok heyecanlıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Çok sıkışık oluyosun transfere giderken cikinca ilk 5 on dk izin yok sonra sürgu veriyolar yada 20 dk bekle kalk ve wc ye git..yol yurumek falan onemli degilmis bunu anladim hatta cok yatma ilk gun disinda gez ewde surekli yavas harrket et onun disinda iyi beslen be pozitif ol Allah yardimcin olsun...

Ben önceki tüp bebek tedaviden çok farklı hissettim bel ağrısı çektim ilk günler kaşıkla batmalar son günlerde idare çok sık çıkmaya başladım 10 gün belli oldu ama ilaçlarda olurmuş ama ilk negatif tüp bebek denememde hiç belim agrimamisti birde 7 günde hafif lekelenme olmuştu hasta oluyorum sandım ağladım ama tutunuyormus ama en iyi şey kalbini ferah tutup sabredip beklemek pozitif olmak

Cok tsk ederim bilgilerin icin bende gebzede yasiyorum ilk trasnferden farkli agrilarim oluyo belim ve kasik bolgem ilk 5gundur agriyo birde bal tarcin corekotu karisimi yiyor bol dua ediyorum allah dualarimizi kabul etsin

Cok tsk ederim bilgilerin icin bende gebzede yasiyorum ilk trasnferden farkli agrilarim oluyo belim ve kasik bolgem ilk 5gundur agriyo birde bal tarcin corekotu karisimi yiyor bol dua ediyorum allah dualarimizi kabul etsin

Işallah seninledir yavrum kaçta ne transfer edildi canım korkma nekadar rahat olursan okadar iyi canım kalbini ferah tut ben elimi karsima koyarak sürekli birseyler okudum süreler bol bol oku Rabbim can ver de Rabbim yardımcınız olsun canım

Işallah seninledir yavrum kaçta ne transfer edildi canım korkma nekadar rahat olursan okadar iyi canım kalbini ferah tut ben elimi karsima koyarak sürekli birseyler okudum süreler bol bol oku Rabbim can ver de Rabbim yardımcınız olsun canım

2tup denemem 2doldurulmus yerlestirildi 5.gunum zekeriya meryem fetih salati tefriciye surelerini okuyorum ama bu sefer umudum daha cok agrimin farkli olmasindamidir nedir oncesinde sonda iken simdi bastan yasiyorum birde calistigimdan dinlenmemistim cok streslidim simdi bayagi sakin dinleniyorum bu denememde

Back
X