olmadı cuma gunu 11 gün yaptırıcam cnm işallah sen biiizim yarın umıdımız ol dualarım senınle yarını iple çekiyorum şimdi elimde tesbıh sanada dua edicem :)
Kızlar bugün transferinin 10. Günü kanda test yaptırdım 394.2 çıktı 5 yıl sonra 3. Tüp bebek ilkdefa pozitif hala inanamiyorum sizlerede dua adiyorum Rabbim hepinizin yüzünüzü gül dursun Allah hepinizin yardımcısı olsun
Kızlar bugün transferinin 10. Günü kanda test yaptırdım 394.2 çıktı 5 yıl sonra 3. Tüp bebek ilkdefa pozitif hala inanamiyorum sizlerede dua adiyorum Rabbim hepinizin yüzünüzü gül dursun Allah hepinizin yardımcısı olsun
canimm 10. gundee bu sonucsaaa ikizz olmaa ihtimalii cokk yuksekk:)) tebrikkklerr masallahhhh cnm cok guzell bir haber.. doktorun kimm cnmm
canim tebrik ediyorum bugun benimde 1o gunum yarin testi yaptiricam banada dua et belirtilerin varmi
ne demek canım tekrar dener miyim? ben doğan kızımı kaybettim ama yine de vazgeçmedim belki bende yarın yine negatifi alacağım ama yine deneyeceğim lütfen ümidini kesme biz zorlu yollardan geçerek anne olacakmışız demek :)
Saol canım Rabbim herkeze nasip etsin ben umut tüp bebek merkezinde süleyman tosundu tedaviye onla başladım onla negatifssonuç aldım dondurulmuslarimi yüklemeye karar verdim de süleyman bey hastaneden ayrılmıştı dondurulmuslarimi tedavisi ulun Uluğ bey üstlendi iyiki de olmuş ben onun hastası olmadığım halde pozitif biriydi ve şimdi pozitif sonuç aldım çok mutluyum herkez yaşasın bu duyguyu işallah devamı olur çok kör kuyorum birsey olcak diye
Işallah sende yasarsin bu duyguyu bol bol dua edicem canım ben belirtilere çok dikkat ettim ilk5 gün bel ağrısı 6.7.8 gunde kaşıkla sağ tarafında batmalar hala devam ediyor hasta olcakmisim hissi şansım olunca direk yattım 9.10 ve hala devam ediyor sık idare çıkma sulu akıntı ama çok azdı göğüsleri okadar şişme di dokunucau acı var sadece birde sivilce çok çıktı bende benim umudumuz kaybetmiştim ama sağ tarafıma kaşığı batma olunca hissetti yor sun ama herkeze aynı olcak diye bir şey yok çok yazdım ama insan deli gibi belirtiler arıyorum Allahi yardımcınız olsun dualarin seninle
canım benim ne güzel haberler bunlar iyi ki girmişim nete:))Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sizi ve yavrularnızı korusun.
merhaba
öncelikle hayırlı olsun. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. 9.gün tahlil için erken değilmi? Bana 12.gün test yapmamı söylediler. Bekliyorum ve heyecanlıyım.
gozun aydin canim tebrikler..darisi bizlerin basina..
Vallahi okurken sasdim kaldim ayni beni yazmisin , bende de ayni belirtiler var ben ilaclara ve dinlenememem yoruyodum hep ins. Rabbim bizede nasip eder bende tranafwr gununden beri kasiklarimda agri ve batma var , oglumua zamanindan hic bir belirti boyle olmamisti hep karamsarliga duauyorun ama hayirlisi ins. Rabbim hayurlisi iel yavrun yada yavrularini kucagina almayi nasip etsin ins. Seninkide donmus transferi
selam canim gittim bugun klinige, rahim ducarim incelmis 7 civarina dusmus, sanirim transferim ertelenecek..arayip haber verecekler..sen iyisindir umarim..
merhaba kızlar
bende bu ay tedaviye başladım. yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.
benim ilk denemem olduğu için çok heycanlıyım ve çok korkuyorum burdaki tercübeli arkadaşlar neler tavsiye ederler? ve bu işlem çok ağrılı bir işlem mi?kızlar ne olur bana çok dua edin rabbim hepimizin yardımcısı olunsun çıktığımız bu yolda rabbim bizleri utandırmasın.
canım vardır herseyde bır hayır hıc sıkma canını benımde agustosta kanamam olustu bırden..rahım duvarım kalınlasmıs ..transfer ertelendı aralıkta ancak olabıldım ama sukur bu gune..bırz daha ıyıyım gun gectıkce azalıyor agrım sancım..hergun baska degısıklık oluyor sımdıde bel agrım var:) ama oda zamanla gecer ınsallah:))
suleyman beyin ugursuz ellerinden kurtulman isabet olmus.. ben suleyman beyde dort kez yaptirdim hep negatifti..
tekrar tebrikler canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?