2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar bugün transferinin 10. Günü kanda test yaptırdım 394.2 çıktı 5 yıl sonra 3. Tüp bebek ilkdefa pozitif hala inanamiyorum sizlerede dua adiyorum Rabbim hepinizin yüzünüzü gül dursun Allah hepinizin yardımcısı olsun

canimm 10. gundee bu sonucsaaa ikizz olmaa ihtimalii cokk yuksekk:)) tebrikkklerr masallahhhh cnm cok guzell bir haber.. doktorun kimm cnmm

canim tebrik ediyorum bugun benimde 1o gunum yarin testi yaptiricam banada dua et belirtilerin varmi

canimm 10. gundee bu sonucsaaa ikizz olmaa ihtimalii cokk yuksekk:)) tebrikkklerr masallahhhh cnm cok guzell bir haber.. doktorun kimm cnmm

Saol canım Rabbim herkeze nasip etsin ben umut tüp bebek merkezinde süleyman tosundu tedaviye onla başladım onla negatifssonuç aldım dondurulmuslarimi yüklemeye karar verdim de süleyman bey hastaneden ayrılmıştı dondurulmuslarimi tedavisi ulun Uluğ bey üstlendi iyiki de olmuş ben onun hastası olmadığım halde pozitif biriydi ve şimdi pozitif sonuç aldım çok mutluyum herkez yaşasın bu duyguyu işallah devamı olur çok kör kuyorum birsey olcak diye

gozun aydin canim tebrikler..darisi bizlerin basina..

canim tebrik ediyorum bugun benimde 1o gunum yarin testi yaptiricam banada dua et belirtilerin varmi

Işallah sende yasarsin bu duyguyu bol bol dua edicem canım ben belirtilere çok dikkat ettim ilk5 gün bel ağrısı 6.7.8 gunde kaşıkla sağ tarafında batmalar hala devam ediyor hasta olcakmisim hissi şansım olunca direk yattım 9.10 ve hala devam ediyor sık idare çıkma sulu akıntı ama çok azdı göğüsleri okadar şişme di dokunucau acı var sadece birde sivilce çok çıktı bende benim umudumuz kaybetmiştim ama sağ tarafıma kaşığı batma olunca hissetti yor sun ama herkeze aynı olcak diye bir şey yok çok yazdım ama insan deli gibi belirtiler arıyorum Allahi yardımcınız olsun dualarin seninle

Canim guzel haberlini dort goz bekeliyorum,dualarimizdan birbirimizi eksik etmeylim ins. Bende bu sefer xok karamsarliga dusuyorum ama neylerse mevlam guzel eyler diyorum

Amin canim Tebrikler, hem huzun hem sevinc, diger arkadasimida ins. Bir so raki denemesinde guzel sonuc alir. Degerin cok guzel kat kat katlansin ins.

suleyman beyin ugursuz ellerinden kurtulman isabet olmus.. ben suleyman beyde dort kez yaptirdim hep negatifti..
tekrar tebrikler canim..

Vallahi okurken sasdim kaldim ayni beni yazmisin , bende de ayni belirtiler var ben ilaclara ve dinlenememem yoruyodum hep ins. Rabbim bizede nasip eder bende tranafwr gununden beri kasiklarimda agri ve batma var , oglumua zamanindan hic bir belirti boyle olmamisti hep karamsarliga duauyorun ama hayirlisi ins. Rabbim hayurlisi iel yavrun yada yavrularini kucagina almayi nasip etsin ins. Seninkide donmus transferi

canım benim ne güzel haberler bunlar iyi ki girmişim nete:))Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sizi ve yavrularnızı korusun.

nunacım çok sağol.. Allahım isteseyen herkese nasip etsin inşallah.. biliyorum senden de böyle güzel haberler alacağız en yakın zamanda inşallah.. umudumuzu kaybetmek yok ! Allahım yardımcımız olsun..

merhaba
öncelikle hayırlı olsun. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. 9.gün tahlil için erken değilmi? Bana 12.gün test yapmamı söylediler. Bekliyorum ve heyecanlıyım.

çok teşekkür ederim canım.. evet erken bir tarih ama ben biraz aceleciydim.. 6. ve 7. günler idrar tahlili yaptım :) bugün de kan tahlilim vardı çok şükür güzel sonuç aldık.. allahım hepinize bu utluluğu nasip etsin en yakın zamanda inşallah..

gozun aydin canim tebrikler..darisi bizlerin basina..

Işallah Rabbim hepinize nasip eder bol bol dua edin ben yıl başı gecesi namaza durdum sabaha kadar dua ettim yalvardim ağladım ve içime birsey oturdu hissettim sonra birden karar verdim yüklemem e haziranda yapacaktır Hayır dedim bu ay hemen başladım Rabbim nasip etti işallah devam eder korkuyorum sizlere çok dua ediyorum işallah canım seninde yüzün güler

Amin canim isallah tutunmustur sennledirler benim Artık ilacı mi yoksa tutunma belirtisi mi bilmiyorum ama hep belirtilen aradığım için bunları yaşadım eve 2 dondurulmuş 5.gun embriyolari

selam canim gittim bugun klinige, rahim ducarim incelmis 7 civarina dusmus, sanirim transferim ertelenecek..arayip haber verecekler..sen iyisindir umarim..

canım vardır herseyde bır hayır hıc sıkma canını benımde agustosta kanamam olustu bırden..rahım duvarım kalınlasmıs ..transfer ertelendı aralıkta ancak olabıldım ama sukur bu gune..bırz daha ıyıyım gun gectıkce azalıyor agrım sancım..hergun baska degısıklık oluyor sımdıde bel agrım var:) ama oda zamanla gecer ınsallah:))

canım hayırlı olsun.. hiç stres yapma.. yumurta toplamada sen birşey hissetmiyorsun zati. yarım saat içinde uyuyup uyanıyosun.. umudunu hiç kaybetme ve hep rahat olmaya çalış. benim de ilk denmem .. olumlu sonuç aldık çok şükür.. Allah hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah..

sende epey beklemissin canim ya ama sabrin sonu selamet olmus insallah benimkide, tum bu yolda caba sarf edenlerinde boyle guzel sonuclanir..amann minnos buyuyor annesi, azcik cefasi sana tabi, olur o kadar tez zamanda gecer insallahhh..

suleyman beyin ugursuz ellerinden kurtulman isabet olmus.. ben suleyman beyde dort kez yaptirdim hep negatifti..
tekrar tebrikler canim..

Aynen zaten dondurulmuslarim olmasa gitmi çektim ölümden döndüm vücudum şu topladı transferin 2 hastanelik oldum 5 gün hastanede yattım tmm tutulması gerek zamanda hastane hastane dolaştım ve kocaman negatif iyiki bunu o yapmadı çok sevinmistim

Canım allah tamamına erdirsin inşallah transferden sonra tutunma iğnesi yaptınmı bana verdiler 5.gün yaptım transfer sonrası bide kaçıncı gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…