gunaydinn guzell anne adayii..
Keşke birbirimizi tanısak uzak olmasak da şu günlerimizi birlikte geçirsek hep beraber bi kahvaltı yapsak gülsek ağlasak çay içsek ekmeğimizi bölüşsek değilim ne güzel olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinn guzell anne adayii..
Keşke birbirimizi tanısak uzak olmasak da şu günlerimizi birlikte geçirsek hep beraber bi kahvaltı yapsak gülsek ağlasak çay içsek ekmeğimizi bölüşsek değilim ne güzel olurdu
Canim hsmilelikte goguste sislik olur diyolar ama o bi belirti olmayabiliyo cunku kullandigimiz ilaclar malum sisiriyo..ama Allahim hepimize nasip etsin bu sefer bence gogus acisi disinda hic belirti yok..sevineyimmi,uzuleyimmi bilmiyorum..ama umudum var hala..yarin erken olsada kanda baktiricam..dua edin..hepimize bol şans
evett canimmm aynennn oylee.. su anda tedavi surecindemisin canimm..
[rıght][/rıght]
hadi canım hayırlısı.ben daha tedaviye başlamadım 6 şubatta istanbul yolcusuyum kısmetse..8-10 şubat arası başlayacaz adette bir gecikme olmazsa.ilk olacak kısmetse heyecanlıyım((
:18::18::18::18::18::18:
bizim sorunumuz açıklanamayan kısırlık yani görünümde hiç birşey yok canım ama olmuyor çocuğumuz 6 senedir 2 tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oldu kısmet olursa 3. tedaviye başlıycam . herkesin cumasıda mübarek olsun birbirimize dua edelim kızlar mübinin birbirine dua ederse duası kabul olurmuş allah cümlemizin muradını versinhic duymadim cnm.. sorununuz nedir sizin..
Transferim oldu gün sayıyorum test için bugün 7. Gün 3.gün embriyosu
kızlar hayırlı cumalar
nasılsınız? nasıl gidiyor? benim 6. gün bekliyorum işte :)
kızlar hayırlı cumalar
nasılsınız? nasıl gidiyor? benim 6. gün bekliyorum işte :)
Transferim oldu gün sayıyorum test için bugün 7. Gün 3.gün embriyosu
hayirli cumalar cnm hepimiz icin dua etim benimde 7 gunum nasil gidiyo arin sizinn var mi?
Merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem. Umut tüp bebekte yaptırdım ve çok heyecanlıyım bugün 5. Günüm hiçbir ağrı yada sızı hissetmedim.ama bugün sağ kasığımda hafif sızlama var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hep milletin sürekli yapmaman gereken şeyleri söylerken buluyorum. Ve bu sürecin ilaçlardan yada maddiyattan çok manevi olarak daha zor olduğunun farkına varıyorum. Sürekli birileri bana ne yapmamam gerektiğini söylüyor. Ve bu sefer insan kendini suçlayacağını hissediyor. Zor çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama sizler bu işi yapmış olan kişilerden bilgi almak daha önemli. Eğer nelere dikkat etmem gerektiğinin bilgisini verirseniz sevinirim.
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bende sürekli yatmamaya çalışıyorum ama hazır yatmayı bulmuşkende kaçırmıyorum :))) çok dua ediyorum. Proteinli beslenmeyi aksatmıyorum ama araştırıncada kimi onu yeme kimi bunu yeme diye yazmış internettecanım hayırlı olsun inşallah bu tedavilerde rabbim yüzümüzü güldürür belirti herkeste farklı olabiliyor hatta bazen belirti bile olmayabiliyor rabbime bol bol dua et eğer nasip etti ise olur :) ben sürekli yatmıyorum evde geziniyorum ama iş yapmıyorum protein kaynaklı beslenmemi söyledi drum hergün süt yumurta et meyve salata yiyip içiyorum bu kadar :)
Bu mubarek günde Rabbim hepimizi mutlu kılacak hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşaallah herbirinize duacıyım Rabbim biz senin sonsuz rahmetinden çok ümitliyiz, bizi mahsun ve tek bırakma ÂMİN....
Allahım şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin ona açılan bu ellerimizi boş bırakmasın canım :)
ağrı var ara ara ama bilmiyorum kıssmet hersey :) senin nasıl gidiyor?