2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

arkadaşlar benimde kısmet olursa 3.denemem mart ayı gibi olucak bu ay dondurulmuşlarla yaptık kimyasal gebelik çıktı çok üzüldüm ama bizim sorunumuzda sebepsiz diyor doktorlar ama neden bebeğim tutunamıyır yada tutunup bırakıyor anlamıyorum kadıköy şifa hastanesine gidicem aranızda giden yada orayı duyan varmı bilgi verirmisiniz

Durmak yok tatlim yola devam

Gecmis olsun her zmanaki gibi ne dinilcenin yZilcaginin teselli etmek icin yazilcanin bilinmedigi an, ama yasadin olumsuzluklar seni yildirmasin demmki vakti zamani gelmemis daha vucudunu ve kendini dinlendir ondan sonrasi allah kerim

canim idrarda neden pozitiff cikti acaba ilaclar idrara okadar etki yaparmiki... adinaa uzuldumm okadar emekk umuttt hepsi bosa gidiyorr ama olsun cmm herseyde bir hayir varr biraz kendini toparla yenii tedavinii dusunn canimmm.. geccmiss olsunnn..

canim idrarda neden pozitiff cikti acaba ilaclar idrara okadar etki yaparmiki... adinaa uzuldumm okadar emekk umuttt hepsi bosa gidiyorr ama olsun cmm herseyde bir hayir varr biraz kendini toparla yenii tedavinii dusunn canimmm.. geccmiss olsunnn..

teşekkür ederim canım. Beta hcg değerim 5 çıktı. İlaçlara devam dediler. Bunun yükselmesi imkansız biliyorum ama 2 gün sonra tekrar test istediler. Ben negatif diyorum yani değerin 5 ten yükselmesi imkansız gibi geliyor bana.

Bence acele etme belli olmaz doktorun ilaçlara devam demişse vardır bir bildiği...umutsuzluk yok....umut yoksa hiçbir şey yok hayatımızda

hic duymadim cnm.. sorununuz nedir sizin..

canim ya bende 60 da bile biraktirmisti doktor 80 alti pek yukselmiyor.. hayirlisi buymus demekki ne yaziki( ilaca devam neden dediler bugun kacinci gunun..

İnsan yaşamadıkça hiçbir şeyi düşünemiyor.ben de 20 li yaşlarımda tüp bebek işini duyduğumda tuhaf gelirdi ya normal yolla olmuyorsa bu insanlar neden şanlarını zorlar diee düşünürdüm...Bekardım evlilik aklımın ucundan geçmezdi...ama şimdi durum çok farklı çok şükür çok güzel bir evliliğim var eşimle severek evlendik şimdide evliliğimizi bir bebişle taçlandırmak istiyorum ve tüb bebek tedavisi görecez hemde koşa koşa...20li yaşlarımdaki aklımdan eser yokkk..Kendime şaşıyorum insan bu kadar mı değişir... Evet insan değişir gelişir büyür...değişmeyen tek şey insan da UMUT ve HAYAL....bunlar yoksa zaten o insan bir bedenden başka bir şey değildir......yola devam et....arkadaşım umut etmeye hayal kurmaya devam et...gerçekleşmesi için önce hayal etmek gerek umut etmek gerek...umut olursa hedef olur ve hedeflerın varsa yaşıyorsun demektir......(çok uzun oldu ama...)

canim ya bende 60 da bile biraktirmisti doktor 80 alti pek yukselmiyor.. hayirlisi buymus demekki ne yaziki( ilaca devam neden dediler bugun kacinci gunun..

ensuece benim yükseleceğine dair hiçbir umudum yok hatta yarın eşimle uzun yola çıkıyoruz, bugün 12.gün, iki gün daha devam ederim ilaçlara zaten yükselmez, sonra da bırakırım. Hayırlısı ne diyelim.

Merhaba, siteye az önce üye oldum. Son 20 gündür takip ediyordum tum yazdıklarinizi.
Regl olmayi bekliyorum, stresten sanirim 20gün gecikti. :) 2.gunu gidip ilac ve iğne tedavisine baslayacagim.. Hayirlisi bakalim.. sizlere yazar, endiselerimi paylasirim.Merak ettim 'kimyasal gebelik ' nedir ?
Bu arada 40 yasinda 1 tanidigim Kadıköy Şifa hastanesinde ilk denemesinde hamile kaldi. Dr'un adi sanırım Özgül hanimdi.

canım herseyin hayırlısı rabbim bir sonraki tedavinde yüzünü güldürsün :)

teşekkür ederim canım cevabın için kimyasal gebelik kanda gebelik çıkıyor ama daha sonra değerin düşüyor benim ilk denememde 162 cıkmıştı beta hcg daha sonra iki gün sonra istediler tekrar 50 indi iki gün sonra tekrar 0 inmişti ilk hamile çıkıp daha sonra bebek tutunamıyınca degerin düşünce kimyasal gebelik diyorlar.İkinci tüp bebekte 12. günüm 10 çıktı beta hcg çok üzüldüm geçen ikigün sonra 2.35 düşmüştü hamile kalıyorum ama ilerisi gelmiyor ne yazıki

Merhaba sitenin güzel bayanları,

27 Ocak'ta transfer oldu, 10 Şubat test günüm. Beklemek gerçekten zor, var mı test gününü bekleyen? Benim 3. Gün tansferiydi, yaptığım araştırmalara göre bugün ve yarın artık tutunmanın gerçekleşmeye başlayacağı zamanlar. Acaba?? :)) inşallah

Benim bugün transferinin 6 gunu ama dfazla belirtim yok
allah yardımcımız olsun

Canım bende de hiç belirti yok, belirtiler için çok erken zaten. Senin de ayın 27 si miydi transfer.? Ben kabak çekirdeği ve ananas yedim, çok hareketsiz kalmamaya çalışıyorum, aksi halde rahim yeterince kanlanmaz ve oksijenlenmez diye okudum. Bir de sürekli pozitif olmaya çalışıyorum. İnşallah sonuçlarımızı buraya mutlulukla yazarız, sevgiyle kal

Benimde 24 ocakta transferiim oldu 4 Şubat test günüm çok sabirsizim

Benimde 24 ocakta transferiim oldu 4 Şubat test günüm çok sabirsizim

Canım senin bebiş ve ya bebişler tutunmuştur şimdiye kadar, işte belirti vermesi için beklemen lazım. İlaçlarını dikkatli ve düzenli kullan canım, moralini yüksek tut, Allah bize yardım edecek inşallah:)

Ben özel bir diyet yapmıyorum canım bu benim 4 denemem ve hep negatif malesef.ikl defa
dondurulmuş tan deniyorum ve bir embriyo morula transfer edildi hayırlısı sen hangi hastanede
tedavi oldun ben şafak hastanesinde oldumm

Bu sabah Göğüslerimin acısını fark etim ve dolgun olduklarını böyle bi ateş basıyor valla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…