2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

çok teşekkür ederim canım yapacak bişey yok kısmet değilmiş.İnşallah sen yakında güzel haber verirsin de güldürürsün yüzümüzü.Rabbim yardımcın olsun.bebişini kucağına alacağın günleri de görürüz inşallah.dualarımdasın

teşekkür ederim canım.korkulacak bişey yok inan çünkü herşey olacağına varıyor.sen sadece şahit oluyorsun:)süreç bir yandan güzel aslında her anını göre göre ilerliyorsun beni sadece 12gün beklemek yoruyor.İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırız

nuna canimcimm biraz ara vereceksin zaten en az 3 ay ara vermek en guzeli bu arada neden rapor cikartmiyorsun.. sana hemenn verirler zaten raporu aldiktan sonra 6 ay icinde nezaman istersen kullaniyorsun.. kafanda dagilirdi bebis icin yine guzel bir amacin olurdu.. ben gecen ay ilk kez basvurdumya biliyorsun bizde asil sorun esimin 2 milyon sperm sorunu ama benim 1.2 amh oranim dusuk bulunmus rapor kadin etkenli cikti dun aldim..

ne hissettigimi bile bilmiyorum artik belki 2.denemem ama herkes yasadigini bilir..herkes gozunun icine bakiyo bir umut güzel haber vericeksin diye..sen hayattaki herseyden cok istiyosun belki evlat sahibi olmayi..pozitif dusunmeye calisiyosun..sonra icine garip bi his geliyo ya yine negatif olursa diye..hemen kendine sacmalama diyosun hersey pozitif olucak..ya anne olamazsam diyor aklimin bi kismi rabbim bana nasip etmediyse diyorum ama sonra yine baska dusunceler ve dua etmeye basliyorum..korkuyorum kizlar hepinizin korktugu gibi korkuyorum..su hayat cok garip bizi sınıyo..yaptigim hatalari bulup cikariyorum gunyüzüne bedelinimi ödüyorum diyorum..dusunsenize cogu insan ask dolu bir geceden sonra hamile kaldigini ogreniyor..biz ise bu yolda simdiden cok ugraslar veriyoruz yinede binlerce sukur Allahimiza başka dert vermesin..eminim öyledir bilmiyorum ama pozitif sonucu alınca yasadigin tum sıkıntılar unutulacak bence....Allahim bize bu yasadiklarimizi unutturmadan,kıymetini bilerek,nankör olmadan sürekli şükredip bebegimizi kucagimiza alıp yüzümüzü güldürsün inşallah..bu ugurda 1 defa bile mucadele veren yada verecek olan herkese hayırlı evlatlar versin...AMİN

ne güzel de anlattın duygularımızı inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın.benim üçüncü denemem transferimin4.günü.allahım dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Amin canım Rabbim bizede tatırsın anneliği yaşadıklarımızı ne kadar güzel anlatmışsın hepimiz aynı yolardan yürüyoruz benimde ilk denemen negatif duygularım çok karışk

Son düzenleme:

canım o kadar güzel anlatmışsın ki ben de biraz önce ya olmazsa diyordum kendimi tekrar pozitife yönlendirmeye çalışıyordum bu duygulardayız hepimiz Allahım yüzümüzü güldürsün kuzularımızı kucaklarımıza versin :)

hepimizin yaşadıkları hissetiklerini ne güzel anlatmışsın.herşeye can veren yüce Rab bim hepimizin yüzünü güldürsün.mis kokulu bebişlerimizi kucağımıza almayı,anneliği bize tattırsın inşallah.

kızarrr selam 3 yada 4 şubatta adet olucam ve yine gideceğim inşallah kist küçütlmüştür ve bu ay başlarız ne olur dua edin çok korkuyorum bu yolda rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar yorumlariniz icin tesekkurler transfer olup bekleyen arkadaslar ya sabır ya selamet:)))herkesin gönlüne göre versin Allah'ım...

Teşekkür ederim benim daha sıkıcı olacak yoğun bir tempoya alışkınım..Ama Trasferden hemen sonra dönmeyecem istanbulda duracam bir kaç gün ve de 10 gün istrahat raporu yazacaklar bana evde oturmak ve de 12 günü beklemek offff sıkıcı olacak..tek tesellim görümcem yanımda olacak...eşim çalışıyorrrr... ben de eve alışkın değilim..ve de dikkatli değilim işe gelsem...sakarım valla yanlış bişeyler yaparımmm...offffff neyse canım hayırlısı bekleyecez ve görecez....

amin canım .. inşallah pozitif sonuçlarımızı alırız. eminim deli gibi sevineceğiz ama korkumuz yine bitmez gibi geliyor.. hergün yeni merak, acaba, endişe, sevinç.. Allahım işimizi kolaylaştırsın inşallah..

transferimden sinra 9.gunum 1 asilama ve 2. tup bebek denenemiz.
3 ve 7 gunler aradinda agrim vardi oturdum agrim niye var tutmadi diye
aglafim.sonra agrim kesildi simdide neden agrim yok diye uzuluyorum
anlayacaginz ota cope agliyotim.bu zir yolda Allah yar ve yardimciniz olsun
arkadaslar.

Ya arkadaşlar o kadar aşılama falan, bir sürü Kez Crinone kullanım, hiç bi sorun olmuyodu. İki gün önce yeni kutu adım, iki gündür fitilin ucunu kopartırken yarısından çoğu dışarı akmaya başladı. Hatta her gün iki tane jeli heba ediyorum boşu boşuna. Onu da geçtim, feda olsun da, bugun mesela ilki oldugu gibi kullanamadan dışarı boşaldı çubuktan, ikincisini açtım yarısı yine dışarı boşaldı yine de kulandım. Ama şimdi korkuyorum, yani hamileyim, ya az gelirde, düşüğe sebep olursa. Günde bir tane kullanıyodum, acaba akşam bi tane daha mı kullansam ((( O zaman da fazla mı gelir diye korkuyorum ( Bi de niye böyle olmaya başladı anlamadım, her gün böyle mi uğraşıcam (( Bunu yaşayan var mı nolurrr yardımmm !!!!

Mrhb kızlar bende Bahçeci umut tüp bebek merkezi tedaviye başladım 26 yaşında 5 yıllık evliyim 3 tüp bebek deneme Sperm azlığı ve hareketliliği bugün trans ferin 6 . Günü 5 Şubat test günüm birde 2 dondurulmuş 5. Gün embiriyolar ama bende hiç bir belirti yok böyle olmasi dahaki iyi kafam çok karışık

Benimde transferin 6.gunu ben cuma aksama dogru yapıcam testi..insallah ..bende de hele yatarken unutuyorum bile acaba niye boyle oluyo ilkinde hissettim gibi agrilarim olmustu bu sefer boyle degil..bakalim kendimi pozitif tutmaya calisiyorum ama zaman yaklastikca cok heyecanlaniyorum...

Arkadaşlar ben de bugün sonucumu öğrendim, negatif. 7.8.ve 10. gün idrar testleri yapmıştım, pozitifti. 11. gün yaptım negatif çıkmıştı. İdrar testi yapmam en büyük hatam oldu, insanın önce hamile olduğunu düşünüp kan testinde negatif sonucu alması ayrı bir olay. Hakkımızda hayırlısı. Negatifle sonuçlanan tüm arkadaşların aklına geliyordur herhalde bundan sonra ne yapacağım. İşte ben de bu durumdayım, düşünüyorum. Tavsiyem idrar testinden uzak durun, rahat olun.

Forumda hep okurdum insanların yedinci, sekizinci denemesi diye. İçimden hep derdim, bu kadar denemeye nasıl dayanıyorlar diye. Benim de ikinci denememdi bu, sonuncu da olmayacak sanırım. Bakalım kaçta bulacağım evladımı yada hiç bulamayacak mıyım.İnsan tüm olumsuzluklara rağmen umut etmekten vazgeçemiyor. Boşver diyorum, uğraşma artık, olmasın, kaderin buymuş diyorum.Kalbime söz dinletemiyorum. Bir tarafım da yola devam ediyor. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…