ne hissettigimi bile bilmiyorum artik belki 2.denemem ama herkes yasadigini bilir..herkes gozunun icine bakiyo bir umut güzel haber vericeksin diye..sen hayattaki herseyden cok istiyosun belki evlat sahibi olmayi..pozitif dusunmeye calisiyosun..sonra icine garip bi his geliyo ya yine negatif olursa diye..hemen kendine sacmalama diyosun hersey pozitif olucak..ya anne olamazsam diyor aklimin bi kismi rabbim bana nasip etmediyse diyorum ama sonra yine baska dusunceler ve dua etmeye basliyorum..korkuyorum kizlar hepinizin korktugu gibi korkuyorum..su hayat cok garip bizi sınıyo..yaptigim hatalari bulup cikariyorum gunyüzüne bedelinimi ödüyorum diyorum..dusunsenize cogu insan ask dolu bir geceden sonra hamile kaldigini ogreniyor..biz ise bu yolda simdiden cok ugraslar veriyoruz yinede binlerce sukur Allahimiza başka dert vermesin..eminim öyledir bilmiyorum ama pozitif sonucu alınca yasadigin tum sıkıntılar unutulacak bence....Allahim bize bu yasadiklarimizi unutturmadan,kıymetini bilerek,nankör olmadan sürekli şükredip bebegimizi kucagimiza alıp yüzümüzü güldürsün inşallah..bu ugurda 1 defa bile mucadele veren yada verecek olan herkese hayırlı evlatlar versin...AMİN