2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
:KK24::KK24::KK24::KK24: hahahah
ben teki ile yoruluyorum ne yalan söyleyim :KK43:
sorma ben de büyük oğlumda çok yoruluyordum. ikincide tecrübeli olunca, biraz da oluruna bırakınca daha rahat oluyorsun. sağolsun oğlum da çok yardım ediyor. eşim de bebeğin her türlü bakımını yapabiliyor hatta bir hafta o baktı oğluşuma.

sorma ben de büyük oğlumda çok yoruluyordum. ikincide tecrübeli olunca, biraz da oluruna bırakınca daha rahat oluyorsun. sağolsun oğlum da çok yardım ediyor. eşim de bebeğin her türlü bakımını yapabiliyor hatta bir hafta o baktı oğluşuma.

öyle eşe can kurban ,

benim eşim en fazla 2 saat bakıyor sonra neyi var bunun uykusu mu geldi napıyım demeye başlıyor
resmen devreleri yanıyor:)

öyle eşe can kurban ,

benim eşim en fazla 2 saat bakıyor sonra neyi var bunun uykusu mu geldi napıyım demeye başlıyor
resmen devreleri yanıyor:)
ilk çocukta eşim de öyleydi. oğlum bir yaşındaydı o gün evde kalacaktı hemen annesine götürdü kahvaltısını falan yaptıramam diye. ikincide daha farklı oluyorlar onlar da tecrübeli oluyorlar

ilk çocukta eşim de öyleydi. oğlum bir yaşındaydı o gün evde kalacaktı hemen annesine götürdü kahvaltısını falan yaptıramam diye. ikincide daha farklı oluyorlar onlar da tecrübeli oluyorlar

haklısın bizimde öyle olur belki.
eşim çok pinpirikli bakarken bile öyle bir şey asla yediremez
canını yakıcam diye altını açmıyordu yeni yeni korka korka açıyor :)

Kizlar cok hossunuz yaa. Her ise oldugu gibi bebek bakimina da erkekleri dahil etmek lazim zaten bebekler de artik bebek sayilmaz cocuk oldular. Az cok ihtiyaclarini ifade edebiliyorlar sıkıntıda olduklari zaman sinyal veriyorlar el kadar gazli bebeyi verip de kucaklarina, hadi bak buna demiyoruz ki:) koca cocuk oldular artik

ben de memnun oldum. sorma benimki de tombul. bu ay ki kontrolde bakalım doktor ne diyecek. hep "kilosu normal siz abartıyorsunuz, zamanla gidecek bu kiloyu anne sütüyle aldı" diyor. büyük oğlum zayıf olunca bu gözüme çok batıyor. ilerde tombul olacağını zannetmiyorum eşim de ben de hep zayıftık. inşallah oğlum da zayıflar. gerçi artık evin içinde hep yürüyor biraz verir. bir de üç öğünün dışında birşey vermiyoruz. daha doğrusu istemiyor bazennormal öğünleri bile yemiyor
bzmde bu ay kontrolumuz var :) birde aşımız
eşimde bnde tombiğiz eee kızımızda bize çekmiş olmalı sanırım bzmki büyüsede balk etli olucak gibi
biz 5 öğün yiyoz cnm anne sütü 9 aylıktı bıraktı mamada yemiyoz ama herşeyi yiyoz bugün ciğer günümüz

kızlar doğum günümüzü kutladık Kuran okuduk.Normalde 1 kere okunur benim kızımın nasibi 2 kere okundu.İsmiyle dua alınca bi duygulandım.Ama ağlamadım.40 civarı misafirim vardı.Pide turşu salata tatlı ikram ettim.Sonra çay verdik.şansımıza öyle soğuktu ki ama bikaç kişi dışında herkes geldi.çok güzeldi Rabbim herkese özendiğini yaşatsın inşallah.

1420533286146.jpg
1420533322418.jpg
1420533302571.jpg
1420533264074.jpg
bunlarda kıyafetlerimiz kızlar tütüyü isteyen arkadaşlara yapabilirim

kızlar doğum günümüzü kutladık Kuran okuduk.Normalde 1 kere okunur benim kızımın nasibi 2 kere okundu.İsmiyle dua alınca bi duygulandım.Ama ağlamadım.40 civarı misafirim vardı.Pide turşu salata tatlı ikram ettim.Sonra çay verdik.şansımıza öyle soğuktu ki ama bikaç kişi dışında herkes geldi.çok güzeldi Rabbim herkese özendiğini yaşatsın inşallah.
allah kabul etsin iyi ki doğmuş prenses :nazar:
tütüleriniz çok cici :)

güzel olmuş. anne-kız uyumlu giyilmesine bayılıyorum özellikle özel günlerde. bizim de doğum günümüze az kaldı herhalde gelecek hafta sonu kutlarım

X