- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye kot pantalonla uyum yakalayın sizde şaka bi yana erkek çocukların kıyafetlerine bayılıyorum ben hepsi karizma konsantresieklerim tabi. benimkisi oğlan olduğundan bizim de uyum olmaz artık o da abisiyle uyumlu giyinir. zaten oğlum kardeşiyle aynı tarz şeyleri giymeyi seviyor.
belki yeni bi marka büyütüyorsundur farkında olmadanözellikle oğlum hep kendine göre bir tarz yapar. çocuğun içinde bir modacı yatıyor. benim bile kıyafetlerime karışır. işe giderken giyeceklerime karar verir.
uzatır da uzatır o dişler bizim 5. çıkıyor ama 5 yıl yaşlandıkbiz yine uyanığız 10 da uyuttum yarım saat sonra uyandı bi daha uyuttum 10 dakika sonra yine uyandı kaldırdım artık şimdi oynuyo kendi kendine oof oooff bu uyku bi düzene girmedi yavv... sanırım azı dişler geliyor diş belirtileri var kolayca uzatmadan çıksa barii
ben emmeyi bırakınca düzelir diye ümit ediyorum gündüz aralıksız uyuyan çocuk gece yarım saate bi kalkıyorşu an 8 dişimiz var iki ay oldu herhalde durgundu tekrar başlıyoruz uyuduğunda dalamıyor beşiğine koydurmuyor sabaha kadar sallanmak istiyor onada ben dayanamıyorum bacaklarımı oynatacak halim kalmıyor gündüz keyfi çok iyi azgınlığı ağlaması falan yok tek derdimiz uyku düzensizliği Allah'ım bu da düzene girsin
cuma günü öğretmeni de okulda ayrı bir tarzı var, hırkasını beline bağrıyor vs. dedi. ben de siz asıl haftasonu görün başında boynunda şal bağlamalar. bir de ortamına göre giyinir. özel bir yere gidecekse düğün doğum günü vs. gömlek, ceket, kundura ayakkabı; sahil, park gibiyse eşofman takım, uyumlu spor ayakkabı. öğretmenine içinde moda tasarımcısı yatıyor dedim. kıyafetler çizmeye başladı. normal resimlerinde de kıyafetleri özenle çizer ve renk uyumuna göre boyarbelki yeni bi marka büyütüyorsundur farkında olmadan
ne güzel o alana yönlendir oğlunu yetenek boşa gitmesincuma günü öğretmeni de okulda ayrı bir tarzı var, hırkasını beline bağrıyor vs. dedi. ben de siz asıl haftasonu görün başında boynunda şal bağlamalar. bir de ortamına göre giyinir. özel bir yere gidecekse düğün doğum günü vs. gömlek, ceket, kundura ayakkabı; sahil, park gibiyse eşofman takım, uyumlu spor ayakkabı. öğretmenine içinde moda tasarımcısı yatıyor dedim. kıyafetler çizmeye başladı. normal resimlerinde de kıyafetleri özenle çizer ve renk uyumuna göre boyar
Zaten boş zamanlarda resim yapmasını söylüyorum. yeteneği var özellikle binaları üç boyutlu çiziyor. mimarlığı istiyordu filmler yüzünden ajanlık istiyor :) :)ne güzel o alana yönlendir oğlunu yetenek boşa gitmesin
maşallah kaç yaşındaZaten boş zamanlarda resim yapmasını söylüyorum. yeteneği var özellikle binaları üç boyutlu çiziyor. mimarlığı istiyordu filmler yüzünden ajanlık istiyor :) :)
canım bi ara uyku eğitimine mi başlamıştın sen bende düzene girdimi diye merak ediyodumben emmeyi bırakınca düzelir diye ümit ediyorum gündüz aralıksız uyuyan çocuk gece yarım saate bi kalkıyor
başladım diş ağrılarından dolayı bırakmak zorunda kaldım canımcanım bi ara uyku eğitimine mi başlamıştın sen bende düzene girdimi diye merak ediyodum
olsun canım vakti gelince öğrenecekler banada daha düzeni oturmadığı için çok erken gibi geldi hiç başlamadım hatta artık 10 dan önce uyusun diyede şartlandırmıyorum deniyorum bir uyumazsa kaldırıyorum gece 1 1-5 gibi falan uyuyor bi süre sonra başka bir hal alır bu düzen nasıl olsabaşladım diş ağrılarından dolayı bırakmak zorunda kaldım canım
ben emmeyi bırakınca düzelir diye ümit ediyorum gündüz aralıksız uyuyan çocuk gece yarım saate bi kalkıyor
dokuz yaşında.maşallah kaç yaşında
olsun canım vakti gelince öğrenecekler banada daha düzeni oturmadığı için çok erken gibi geldi hiç başlamadım hatta artık 10 dan önce uyusun diyede şartlandırmıyorum deniyorum bir uyumazsa kaldırıyorum gece 1 1-5 gibi falan uyuyor bi süre sonra başka bir hal alır bu düzen nasıl olsa
bikaç gündür denediğim bişey var bi de gece emmeye kalktı mı emzirip beşiğine koyuyorum hemen yorganın altına saklanıyorum beni göremedi mi bir iki bağırıp sonra kendi uykuya dalıyor daha fazla uyuyor o şekildeoğlum da gündüz daha iyi uyuyor gece dediğin gibi yarım saatte bir uyanıyordu. birkaç gecedir yatmadan pekmezli su içiriyorum daha az uyanmaya başladı. oğlumun da sekiz dişi var.
dokuz yaşında.
dün akşam 22:00 da kucağımda uyudu ben de sevindim rahatça işleri yaparım diye kerata bir saat kucağımda uyudu beşiğe koyunca da uyandı. bir saatten fazla abisiyle oyun oynadılar. sonra kucağıma aldım zorla uyuttum.bikaç gündür denediğim bişey var bi de gece emmeye kalktı mı emzirip beşiğine koyuyorum hemen yorganın altına saklanıyorum beni göremedi mi bir iki bağırıp sonra kendi uykuya dalıyor daha fazla uyuyor o şekilde