- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar butik kurabiyelerim hazır gelsin salı günü hayırlısıyla
sağol cnm bizde düşünüyoz fotoğrafçı işini dururlar bence bizim burdaki fotocu bu alanda epey uzman olmuşHayirli olsun dogum gununuz insallah.. ben de fotografcida fotograf cektirmek istiyorum. Şöyle bi 5-10 poz olsa yeter. Ama durur mu bilmiyorum, ya da bi sekilde hallediyorlar midir fotografcilar? Benimki cok hareketli, asla biraktigim yerde durmaz. Orda da durmaz gibime geliyor
canım bu msjını okuyup o kadar üzülmüştüm ki geçmiş olsun bile yazamamıştım. dün Elasu bi fincan kahveyi döktü karnına gece 2 hastaneye gittik bugün sabahtan beri 3 hastaneye gittik.2.dereceden yanık dediler öyle ağladı ki kuzum ben de onunla aüladım hatta daha çok ağladım gözler hala şiş.dr. dan hemşireden nefret eder hale geldi 2 günde bebeğimdoğum günü hazırlıkları başlamış. benim nedense hiç heyecanım yok oğlumda iki ay önce kalabalık bir doğum günü yaptım, arkasından oğluşun diş buğdayı, kayınvalidenin babasının mevlidini derken baya kalabalıkla uğraştık o yüzden kalabalık bir doğum günü yapmayı düşünmüyorum nasılsa çok küçük. gerçi az kişiyi çağırıam desem bile en az onbeş kişi olacak. sizlerin ilk doğum gününüz olduğu için çok heyecanlısındır.
küçük oğlum geçen hafta fırının camına dokundu ve sağ eli baya yandı, hastaneye götürdük her gün pansuman yapıyoruz.
oğlum bana yanındaysam anne uzaktaysam adımla sesleniyor, abi, dede, baba, mama, telefona alo, babaannesine nene diyor. dün kafede yan masada bir çocuk oturuyordu onun yanına gitti abi deyip şımardı kucağına gitti.
buraya da yükle ama bir iki resimsağol cnm bizde düşünüyoz fotoğrafçı işini dururlar bence bizim burdaki fotocu bu alanda epey uzman olmuş
bence hatıra kalması için foto çekilmeli ilerde güzel bi anı işte biz en son 6 aylıkken çektirdik bıdığı öyle şaşkın duruyoki ama tatlı yinede
kuzum beceremedim yawwww sen nasıl yapıyonburaya da yükle ama bir iki resim
pc den giriyorsan resmi cevapla kısmına sürükle bırak başka yöntem bilmiyorum tel.i de bilmiyorum inankuzum beceremedim yawwww sen nasıl yapıyon
çok geçmiş olsun. yanık çok fena. ama bebeklerin teni daha çok taze olduğu için o kadar hızlı iyileşiyor şaşıracaksın. yanık yarası geçtikten sonra doktora sor da iz kalmaması için merhem kullan. oğlumun eli olduğu için bizimkisi zor oldu. anlamıyor elini bir yerlere koyuyor canı acıdığı için ağlıyorducanım bu msjını okuyup o kadar üzülmüştüm ki geçmiş olsun bile yazamamıştım. dün Elasu bi fincan kahveyi döktü karnına gece 2 hastaneye gittik bugün sabahtan beri 3 hastaneye gittik.2.dereceden yanık dediler öyle ağladı ki kuzum ben de onunla aüladım hatta daha çok ağladım gözler hala şiş.dr. dan hemşireden nefret eder hale geldi 2 günde bebeğim
sağol canım valla dün pansumanda bile şaşırdım iyileşme yoluna girmişti bile kaç günde iyi oldu oğlunun eli canım kaçıncı dereceden yanıktı garibim acıdı diye ağlıyor canı yandı mıçok geçmiş olsun. yanık çok fena. ama bebeklerin teni daha çok taze olduğu için o kadar hızlı iyileşiyor şaşıracaksın. yanık yarası geçtikten sonra doktora sor da iz kalmaması için merhem kullan. oğlumun eli olduğu için bizimkisi zor oldu. anlamıyor elini bir yerlere koyuyor canı acıdığı için ağlıyordu
belki sadece unutmuş gibi yapıyordur çok zorlamayın bebeğikızlar size bir sorum var oğluma her yeni şey öğrettiğimde eskiyi onutuyor 10 gün sonra 11. aya girecek normal mi acaba çok üzülüyorum elimde değil eksik bişey mi yapıyorum ben...
bunu yapıyorum canım bir saat ağlıyo yoruluyor da yinede uyumuyobikaç gündür denediğim bişey var bi de gece emmeye kalktı mı emzirip beşiğine koyuyorum hemen yorganın altına saklanıyorum beni göremedi mi bir iki bağırıp sonra kendi uykuya dalıyor daha fazla uyuyor o şekilde
ahh canıım bi kaç gündür girmedim yeni gördüm geçmiş olsun elasu'yu öp canım benim içincanım bu msjını okuyup o kadar üzülmüştüm ki geçmiş olsun bile yazamamıştım. dün Elasu bi fincan kahveyi döktü karnına gece 2 hastaneye gittik bugün sabahtan beri 3 hastaneye gittik.2.dereceden yanık dediler öyle ağladı ki kuzum ben de onunla aüladım hatta daha çok ağladım gözler hala şiş.dr. dan hemşireden nefret eder hale geldi 2 günde bebeğim
yeni bişeyler öğrenmeye başladıklarında diğerini yapmayı bırakıyorlar canım normal :)kızlar size bir sorum var oğluma her yeni şey öğrettiğimde eskiyi onutuyor 10 gün sonra 11. aya girecek normal mi acaba çok üzülüyorum elimde değil eksik bişey mi yapıyorum ben...
hadi bakalım şimdiden iyi eğlenceler:)kızlar butik kurabiyelerim hazır gelsin salı günü hayırlısıyla
sağol canım öptüm senin için.benim kız beni görmeyince uyuyordu şimdi mecbur ıhh dese alıyorum zaten canı yanıyor yavrucağın diye hatta uykuyla uyanıklık arsında bikaç kere beşiğin başında buldum kendimi çocuk uyurkenbunu yapıyorum canım bir saat ağlıyo yoruluyor da yinede uyumuyo
ahh canıım bi kaç gündür girmedim yeni gördüm geçmiş olsun elasu'yu öp canım benim için
1. dereceden yanıktı zatewn fırının camından yandı.elinin içi olduğu 1 hafta kadar pansuman yapıp sardık diğer türlü ağzına götürüyordu ya da bir yere dokunduğunda canı yanıyordu. bir haftayı buldu iyileşmesi eli açık olsa çabuk iyileşirdi.sağol canım valla dün pansumanda bile şaşırdım iyileşme yoluna girmişti bile kaç günde iyi oldu oğlunun eli canım kaçıncı dereceden yanıktı garibim acıdı diye ağlıyor canı yandı mı
teşekür ederim dün bunu yazdım baktım baba geldi ben hoşgeldin diyorum oğlan alkış yapıyor :)yeni bişeyler öğrenmeye başladıklarında diğerini yapmayı bırakıyorlar canım normal :)
2. dereceden yanık canım bizimki karnında havalar soğuk mecbur kapatıyoruz pansumana götürüyoruz her gün1. dereceden yanıktı zatewn fırının camından yandı.elinin içi olduğu 1 hafta kadar pansuman yapıp sardık diğer türlü ağzına götürüyordu ya da bir yere dokunduğunda canı yanıyordu. bir haftayı buldu iyileşmesi eli açık olsa çabuk iyileşirdi.
bu sabrınız sonucunda inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. cennette de sizi bekleyen bir meleğiniz var.minikkelebek ömersema erikçilekkiraz fatiha dilzar özellikle sizler....ben 2014 ocak annesiydim. bu forumu çok takip ediyordum. her gün doğum yaptınız mı naptınız die takipteydim. ben de üye değildim yazmıyordum ama benim de oğlum olacaktı. sizleri okudukça doğum yapamlar beni hyecnlandırıyordu. sonra benim oğlum 39+5 günlükken sancılarım 5 dk da bire inmişken kalbi durdu. ve ben bir daha size girip okuyamaz olmuştum. şimdi çok şükür okuaybiliyorum. inş bu sefer bebeğime sağlıkla kavuşurum
size bunu yazdım çünkü çok şükredin. hepimiz aynı heyecanları yaşadık. son anda ben aranızda ayrıldım. siz çok şükredin bakın rabbim nasip etti sizlere. her şeyde bir hayır vardır mutlaka.
allah tüm evlatları hayırlısıyla annelerine bağışlasın.