- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
zaman ne çabuk geçiyor. geçen yıl bu zamanlar şafak sayıyorduk. sanki sınava girecek gibi son hazırlıkları yapıyordumGünaydın 23 gün sonra kızıma kavuşmuştum vay be
şimdi kızım 1 yaşına girecek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaman ne çabuk geçiyor. geçen yıl bu zamanlar şafak sayıyorduk. sanki sınava girecek gibi son hazırlıkları yapıyordumGünaydın 23 gün sonra kızıma kavuşmuştum vay be
şimdi kızım 1 yaşına girecek :)
zaman ne çabuk geçiyor. geçen yıl bu zamanlar şafak sayıyorduk. sanki sınava girecek gibi son hazırlıkları yapıyordum
sezeryan mıydı? ben de sezeryan gününü bekliyordum. 3 ocaktan itibaren nst'te hep sık sancı çıkıyordu her an doğuma girme korkusu sarmıştı beni de.BENDE öyleydim canım.
heycanla acaba ne zaman gelecek diye her sabah bekliyordum.
hatta her gece bugün suyum gelecek mi diye yatıyordum hiç beklediğim gibi doğurmadım
sezeryan mıydı? ben de sezeryan gününü bekliyordum. 3 ocaktan itibaren nst'te hep sık sancı çıkıyordu her an doğuma girme korkusu sarmıştı beni de.
YOK normal doğum oldu
ama böyle ben gece kalkacaktım suyum gelecekti sancı sıklığımı bekleyecektim falan filan hayalim böyleydi
Doğum hikayem burada
http://cekirdekaile0506. blogspot .com. tr/2014/08/24012014-prensesim-dunyaya-gozlerini.html
ne güzel normal doğum yapmışsın. bana kısmet olmadı
benim iki tane oğlum var. ikinciyi normal cesaret edemedim. sonuçta ilk ameliyat nasıl oldu bilmediğimiz için sorun olabilirdi doktorum da olmaz demişti.dediğin gibi kısmet.
hayırlısı buymuş canım 2. normal olur inşallah
benim iki tane oğlum var. ikinciyi normal cesaret edemedim. sonuçta ilk ameliyat nasıl oldu bilmediğimiz için sorun olabilirdi doktorum da olmaz demişti.
üçüncüye diyelim o zaman.
Şaka bir yana Rabbim istiyorsun versin tabi
benimde beklediğim gibi olmadı hatta hatta bizimki duramadı yerinde 2 hafta önce doğdu aman ALLAHım ne günlerdi iki hafta suyum geliyor gibi akıntı oldu sürekli altım ıslanıyodu afedersiniz altıma kaçırır gibi ne su olduğu anlaşıldı ne de diğeri -utandım yazamadım- gece bi kalkıyodum ben altıma kaçırıyorum hep öyle gidecek gibi gelmişti 38. hafta da doğum yaptım en sonunda şükürler olsunBENDE öyleydim canım.
heycanla acaba ne zaman gelecek diye her sabah bekliyordum.
hatta her gece bugün suyum gelecek mi diye yatıyordum hiç beklediğim gibi doğurmadım
3 gün sonra biz doğmuşuz bizimki yürümede hızlı davrandı ama konuşmada yavaş bişey anlatırken mesela masanın üstünden benden bişey istiyo öksürür tarzında ööhööö öhööö öhööö aynı böyle diyo ara ara anne falan dedi ama bir iki defa diyip bıraktı ağzıma bal çalıyo sanki sonra merakla bekletiyor kendini20 ocakta doğdu. büyük oğlum da erken konuştu hatta bir yaşında kardeşinden çok kelimesi vardı.1,5 yaşında cümle kuruyordu, iki yaşında uzun cümleler kurabiliyordu. hatta iki yaşındayken yaşıt arkadaşı için "anne ilyas arkadaşım neden konuşamıyor" demişti. sanırsam gevezelik bizde genetik :)
ben de hiç oğlumu ölçmedim hep kontrolde doktor ölçüyor. evet artık büyüyorlar, yürümeye başlayınca bebeklikten çıkıp çocuk kılığına girdi sanki.
üçüncü mü yooo düşünmüyorum ama kısmet tabi. minnak beni çok yoruyor. dün onu uyutmaya çalışıyorum oğlumun da derslerini yapıyoruz. üçüncü de olursa kabus gibi birşey olur
benimde beklediğim gibi olmadı hatta hatta bizimki duramadı yerinde 2 hafta önce doğdu aman ALLAHım ne günlerdi iki hafta suyum geliyor gibi akıntı oldu sürekli altım ıslanıyodu afedersiniz altıma kaçırır gibi ne su olduğu anlaşıldı ne de diğeri -utandım yazamadım- gece bi kalkıyodum ben altıma kaçırıyorum hep öyle gidecek gibi gelmişti 38. hafta da doğum yaptım en sonunda şükürler olsun
evet cnm biraz boylu ve hafif tombik :)maşallah artık bebekler sanki daha uzun boylu oğlum da on aylıkken 78 cmdi. büyük oğlum sanki bu kadar uzun değildi
kızlar butik kurabiye tarifi bilen varmı ilk defa yapıcam 1 yaş için malzemem herşeyim tmm bu haftasonu yapmayı düşünüyom ama bu konuda fikire ihtiyacım varrr
tşk ederim cnm250gr Tereyağ
1 bardak pudra şekeri
1 yumurta
Un
tşk ederim cnm
hamuru ne kadar dinlendirmek lazım birde bugun netten isim yazma kaşesi aldık üzerine yazmak için umarım doğru almışızdır son olarak isimi en son mu yazıcaz
tşk ederimBen dinlendirmiyorum.
Kurabiye yap
Şeker hamurunu aç modelle ismini yaz sonra yapıştır kurabiyeye
Bastırınca kurabiye kırılır yoksa
tşk ederim
aldığım kaşe doğru doğru o zmn
ben de memnun oldum. sorma benimki de tombul. bu ay ki kontrolde bakalım doktor ne diyecek. hep "kilosu normal siz abartıyorsunuz, zamanla gidecek bu kiloyu anne sütüyle aldı" diyor. büyük oğlum zayıf olunca bu gözüme çok batıyor. ilerde tombul olacağını zannetmiyorum eşim de ben de hep zayıftık. inşallah oğlum da zayıflar. gerçi artık evin içinde hep yürüyor biraz verir. bir de üç öğünün dışında birşey vermiyoruz. daha doğrusu istemiyor bazennormal öğünleri bile yemiyorevet cnm biraz boylu ve hafif tombik :)
bnm kızımda 20 ocak doğumlu çok memnun oldum