2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım hemen hemen herşey hazır tütü etek kendim yapıcam dün alışverişe gittik bordo ve kırmızı tül aldım butik sabuna kocam netten alışverişi boşver dedi bende magnet siparişi verdim hayırlısıyla salı günü kutluyoruz kızının boyu kaç canım
iyi yapmışın kuzum magnetleri.
ohhh yaklaşmış sizin doğum gününüz hayırlı olsun detayları yaz lutfen
cnm boyumuz en son 76 dı yani 2 ay kadar önce şu kar dinsin de drumuza bi ziyaret gerek :)

cnm boyumuz en son 76 dı yani 2 ay kadar önce şu kar dinsin de drumuza bi ziyaret gerek :)
maşallah canım benim kız da en son 76cm. geldi yazarım inşallah detayları temizliğiydi hazırlığıydı yoruluyorum ya

bir iki yere iş başvurusu yaptık iş değiştirebilir kışın ortasında taşınma durumumuz falan olabilir işler biraz karışık bizim, ileri için bi plan yapamıyorum ama tatilde Ankaraya gitme ihtimalim var orda küçük bi kutlama yapabilirim teyzeleriyle kafam karmançörmen neyse mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

maşallah canım benim kız da en son 76cm. geldi yazarım inşallah detayları temizliğiydi hazırlığıydı yoruluyorum ya
ay sorma arkadaşım ya bnmde hazırlığa başlamam lazım hava şartları mağlum elimi kolumu bağladı olsun artık hayırlısı
bnde ilk temizlikle başlıcam güzel işler bunlar heyecan yapıyom şimdiden:KK68::KK68:

bir iki yere iş başvurusu yaptık iş değiştirebilir kışın ortasında taşınma durumumuz falan olabilir işler biraz karışık bizim, ileri için bi plan yapamıyorum ama tatilde Ankaraya gitme ihtimalim var orda küçük bi kutlama yapabilirim teyzeleriyle kafam karmançörmen neyse mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Allah yardımcın olsun canım ayın kaçı doğum günü hem sıkma canını teyzelerle kutlananlar daha güzel olur

ay sorma arkadaşım ya bnmde hazırlığa başlamam lazım hava şartları mağlum elimi kolumu bağladı olsun artık hayırlısı
bnde ilk temizlikle başlıcam güzel işler bunlar heyecan yapıyom şimdiden:KK68::KK68:
canım tütü yaptın mı ölçüleri bi bulsam şimdi başlıcam aslında ama işte

yok be cnm hiç yapmadım hazır aldım lanet olsun kadınla bi ton tartıştım hiç güzel olmamış
neyse normal ölçülerde yap uzun gelirse uçlarından kesersin
ah bi tüllei kesebilsem illet oldum kaç saattir inan resmini koysana tütünün

cnm fotomuz yok malasef şimdi senin için baktım faceyede ztm giydirdikten sonra yıkadım çok fena olmuştu attım çöpe atmıştım
nette video yokmu
bi bak bklım olucakmı

kuzum yaptım tütüyü üstüne badiyi çok güzel oldular:KK73: sana da çok teşekkür ederim:KK60: inşallah ben koyayım resmini

kuzum yaptım tütüyü üstüne badiyi çok güzel oldular:KK73: sana da çok teşekkür ederim:KK60: inşallah ben koyayım resmini
biz bugun doğum günü alışverişini yaptık 1 yaş temalı aldık herşeyi :)
tütü almıcaktım normal elbise alalım dedik eşimle tütüden azımız yandı ya bi kere yok hiç bi yerde koca şehirde güzel elbise yok eee sezon kış olmaz tabi
bizde pasta malzemesi aldığımız yerden bide bi baktık çok hoş bi tütü dayanamadık aldık valla çok güzellll cnm ya

biz bugun doğum günü alışverişini yaptık 1 yaş temalı aldık herşeyi :)
tütü almıcaktım normal elbise alalım dedik eşimle tütüden azımız yandı ya bi kere yok hiç bi yerde koca şehirde güzel elbise yok eee sezon kış olmaz tabi
bizde pasta malzemesi aldığımız yerden bide bi baktık çok hoş bi tütü dayanamadık aldık valla çok güzellll cnm ya
ben badisini işledim çorabını işledim herşeyimiz hazır pide tatlı siparişini verdim salı gününü bekliyoruz ben de yaptım tütüyü inan tülleri kestikten sonra 2 saat bile sürmedi yapması kaça aldınız tütüyü canım

doğum günü hazırlıkları başlamış. benim nedense hiç heyecanım yok oğlumda iki ay önce kalabalık bir doğum günü yaptım, arkasından oğluşun diş buğdayı, kayınvalidenin babasının mevlidini derken baya kalabalıkla uğraştık o yüzden kalabalık bir doğum günü yapmayı düşünmüyorum nasılsa çok küçük. gerçi az kişiyi çağırıam desem bile en az onbeş kişi olacak. sizlerin ilk doğum gününüz olduğu için çok heyecanlısındır.
küçük oğlum geçen hafta fırının camına dokundu ve sağ eli baya yandı, hastaneye götürdük her gün pansuman yapıyoruz.
oğlum bana yanındaysam anne uzaktaysam adımla sesleniyor, abi, dede, baba, mama, telefona alo, babaannesine nene diyor. dün kafede yan masada bir çocuk oturuyordu onun yanına gitti abi deyip şımardı kucağına gitti.

maşallah artık bebekler sanki daha uzun boylu oğlum da on aylıkken 78 cmdi. büyük oğlum sanki bu kadar uzun değildi

maşallah artık bebekler sanki daha uzun boylu oğlum da on aylıkken 78 cmdi. büyük oğlum sanki bu kadar uzun değildi

Benim oglan da 10 aylikken 78 cm di. Simdi 11 ayini 10 gun kadar gecti. Kendi olcumlerimde 80i gectigini hissediyorum bakalim 1 yas kontrolumuz 20 gun sonra kac cm olmus merak ediyorum

maşallah kızlar bebişleriniz baya uzun benm oğlum o kadar uzun değil yaşında bakalım kaç çıkacak biz tam ölçemiyoruz durmuyo yerinde kurtçuk gibi ,hapines senn bebişine maşallah canım ayın kaçında doğmuştu baya kelime söylüyor speedy siz kaçında doğdunuz ayyy bebeklerimizin ilk yaş günleri yaklaştıkça heyecan daha bi fazlalaşıyor dimi ilk aylarda kıyafetler küçüldüğü için kaldırırken çok duygulanmıştım onun gibi bişey buda :) bizden bir ay büyük bebeklere bakıyorum da yüz hatları nasıl değişiyor bebeklikten çıkıyorlar resmen :)

maşallah kızlar bebişleriniz baya uzun benm oğlum o kadar uzun değil yaşında bakalım kaç çıkacak biz tam ölçemiyoruz durmuyo yerinde kurtçuk gibi ,hapines senn bebişine maşallah canım ayın kaçında doğmuştu baya kelime söylüyor speedy siz kaçında doğdunuz ayyy bebeklerimizin ilk yaş günleri yaklaştıkça heyecan daha bi fazlalaşıyor dimi ilk aylarda kıyafetler küçüldüğü için kaldırırken çok duygulanmıştım onun gibi bişey buda :) bizden bir ay büyük bebeklere bakıyorum da yüz hatları nasıl değişiyor bebeklikten çıkıyorlar resmen :)

20 ocakta doğdu. büyük oğlum da erken konuştu hatta bir yaşında kardeşinden çok kelimesi vardı.1,5 yaşında cümle kuruyordu, iki yaşında uzun cümleler kurabiliyordu. hatta iki yaşındayken yaşıt arkadaşı için "anne ilyas arkadaşım neden konuşamıyor" demişti. sanırsam gevezelik bizde genetik :)
ben de hiç oğlumu ölçmedim hep kontrolde doktor ölçüyor. evet artık büyüyorlar, yürümeye başlayınca bebeklikten çıkıp çocuk kılığına girdi sanki.

X