2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
zaman ne çabuk geçiyor. geçen yıl bu zamanlar şafak sayıyorduk. sanki sınava girecek gibi son hazırlıkları yapıyordum

BENDE öyleydim canım.
heycanla acaba ne zaman gelecek diye her sabah bekliyordum.
hatta her gece bugün suyum gelecek mi diye yatıyordum hiç beklediğim gibi doğurmadım

BENDE öyleydim canım.
hatta her gece bugün suyum gelecek mi diye yatıyordum hiç beklediğim gibi doğurmadım
sezeryan mıydı? ben de sezeryan gününü bekliyordum. 3 ocaktan itibaren nst'te hep sık sancı çıkıyordu her an doğuma girme korkusu sarmıştı beni de.

sezeryan mıydı? ben de sezeryan gününü bekliyordum. 3 ocaktan itibaren nst'te hep sık sancı çıkıyordu her an doğuma girme korkusu sarmıştı beni de.

YOK normal doğum oldu
ama böyle ben gece kalkacaktım suyum gelecekti sancı sıklığımı bekleyecektim falan filan hayalim böyleydi
Doğum hikayem burada

http://cekirdekaile0506. blogspot .com. tr/2014/08/24012014-prensesim-dunyaya-gozlerini.html

ne güzel normal doğum yapmışsın. bana kısmet olmadı

BENDE öyleydim canım.
benimde beklediğim gibi olmadı hatta hatta bizimki duramadı yerinde 2 hafta önce doğdu aman ALLAHım ne günlerdi iki hafta suyum geliyor gibi akıntı oldu sürekli altım ıslanıyodu afedersiniz altıma kaçırır gibi ne su olduğu anlaşıldı ne de diğeri -utandım yazamadım- gece bi kalkıyodum ben altıma kaçırıyorum hep öyle gidecek gibi gelmişti 38. hafta da doğum yaptım en sonunda şükürler olsun
3 gün sonra biz doğmuşuz bizimki yürümede hızlı davrandı ama konuşmada yavaş bişey anlatırken mesela masanın üstünden benden bişey istiyo öksürür tarzında ööhööö öhööö öhööö aynı böyle diyo ara ara anne falan dedi ama bir iki defa diyip bıraktı ağzıma bal çalıyo sanki sonra merakla bekletiyor kendini

bende perşembe akşamı suyum geldi diye gittim hastaneye su falan değilmiş gelen amniyosentez sıvısıymış doğım ile alaksı yokmuş.
ama kanamam ve açılman var dedi yatırdılar doğuma yakın suyumu patlattı gördün ağrıyı sancıyı

kızlar butik kurabiye tarifi bilen varmı ilk defa yapıcam 1 yaş için malzemem herşeyim tmm bu haftasonu yapmayı düşünüyom ama bu konuda fikire ihtiyacım varrr

tşk ederim cnm
hamuru ne kadar dinlendirmek lazım birde bugun netten isim yazma kaşesi aldık üzerine yazmak için umarım doğru almışızdır son olarak isimi en son mu yazıcaz

Ben dinlendirmiyorum.
Kurabiye yap
Şeker hamurunu aç modelle ismini yaz sonra yapıştır kurabiyeye
Bastırınca kurabiye kırılır yoksa

evet cnm biraz boylu ve hafif tombik :)
bnm kızımda 20 ocak doğumlu çok memnun oldum
ben de memnun oldum. sorma benimki de tombul. bu ay ki kontrolde bakalım doktor ne diyecek. hep "kilosu normal siz abartıyorsunuz, zamanla gidecek bu kiloyu anne sütüyle aldı" diyor. büyük oğlum zayıf olunca bu gözüme çok batıyor. ilerde tombul olacağını zannetmiyorum eşim de ben de hep zayıftık. inşallah oğlum da zayıflar. gerçi artık evin içinde hep yürüyor biraz verir. bir de üç öğünün dışında birşey vermiyoruz. daha doğrusu istemiyor bazennormal öğünleri bile yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…