- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
sorma ben de büyük oğlumda çok yoruluyordum. ikincide tecrübeli olunca, biraz da oluruna bırakınca daha rahat oluyorsun. sağolsun oğlum da çok yardım ediyor. eşim de bebeğin her türlü bakımını yapabiliyor hatta bir hafta o baktı oğluşuma.hahahah
ben teki ile yoruluyorum ne yalan söyleyim
sorma ben de büyük oğlumda çok yoruluyordum. ikincide tecrübeli olunca, biraz da oluruna bırakınca daha rahat oluyorsun. sağolsun oğlum da çok yardım ediyor. eşim de bebeğin her türlü bakımını yapabiliyor hatta bir hafta o baktı oğluşuma.
ilk çocukta eşim de öyleydi. oğlum bir yaşındaydı o gün evde kalacaktı hemen annesine götürdü kahvaltısını falan yaptıramam diye. ikincide daha farklı oluyorlar onlar da tecrübeli oluyorlaröyle eşe can kurban ,
benim eşim en fazla 2 saat bakıyor sonra neyi var bunun uykusu mu geldi napıyım demeye başlıyor
resmen devreleri yanıyor:)
ilk çocukta eşim de öyleydi. oğlum bir yaşındaydı o gün evde kalacaktı hemen annesine götürdü kahvaltısını falan yaptıramam diye. ikincide daha farklı oluyorlar onlar da tecrübeli oluyorlar
evet cnm cetvel gibi olandan :)doğrudur cnm cetvelli olandan sanırım..
bzmde bu ay kontrolumuz var :) birde aşımızben de memnun oldum. sorma benimki de tombul. bu ay ki kontrolde bakalım doktor ne diyecek. hep "kilosu normal siz abartıyorsunuz, zamanla gidecek bu kiloyu anne sütüyle aldı" diyor. büyük oğlum zayıf olunca bu gözüme çok batıyor. ilerde tombul olacağını zannetmiyorum eşim de ben de hep zayıftık. inşallah oğlum da zayıflar. gerçi artık evin içinde hep yürüyor biraz verir. bir de üç öğünün dışında birşey vermiyoruz. daha doğrusu istemiyor bazennormal öğünleri bile yemiyor
ayyy canım benim hayırlı olsun yaşınız külotlu çorabınıza ayrı bi bayıldım gel popomu ısır diyo :Eki Görüntüle 1365440 bu da çok yorulmuş prensesim
teşekkürler canımayyy canım benim hayırlı olsun yaşınız külotlu çorabınıza ayrı bi bayıldım gel popomu ısır diyo :
allah kabul etsin iyi ki doğmuş prenseskızlar doğum günümüzü kutladık Kuran okuduk.Normalde 1 kere okunur benim kızımın nasibi 2 kere okundu.İsmiyle dua alınca bi duygulandım.Ama ağlamadım.40 civarı misafirim vardı.Pide turşu salata tatlı ikram ettim.Sonra çay verdik.şansımıza öyle soğuktu ki ama bikaç kişi dışında herkes geldi.çok güzeldi Rabbim herkese özendiğini yaşatsın inşallah.
sağol canım Allah razı olsun sizinkileride bekliyoruzallah kabul etsin iyi ki doğmuş prenses
tütüleriniz çok cici :)
Allah razı olsun canım teşekkürler heimizin çocukları mutlulukla donansın inşallahbirkibirki alıntı yapamıyorum hata veriyor.
Elasu güzel, mutluluk dolu bir ömür seni beklesin. doğum günün kutlu olsun.
sağol canım doğum günü olunca özendik birazbirkibirki anne kız ne güzel takım giymişsiniz.
senden de bekliyorum resim ben de seviyorum özel günlerde giyilmesinigüzel olmuş. anne-kız uyumlu giyilmesine bayılıyorum özellikle özel günlerde. bizim de doğum günümüze az kaldı herhalde gelecek hafta sonu kutlarım