bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun birlikte oyun oynamak çok güzel kovalamaç oynamayı çok seviyoruz benden kaçıyo yakaladım yakaladım dedikçe daha bi heyecanlanıyor gülücükler atıyor
yeni yeni oyuncaklarına alıştırmaya nasıl oynanayabileceğini öğretmeye çalışıyorum bir iki oynuyo ben yanından kalkınca benim peşime geliyor o da, kelime olarak hala nett bi şey konuşmuyor ama bişeyler geveliyor baba mama gibi ne zaman kelime çıkacak bakalım kilosunu toparlıyoruz bakalım gitgide uykuda düzene girecek gibi aman nazarım değmesinde alkışı öğrendiğinden beri herşeye alkış yapıyor tv de alkış sesini duyunca o da yapıyor
amin yapmayı da öğrendi gibi arada yapıyoruz artık konuşmalarımdan anlaması da çok güzel başka odada olduğunda çağırınca geliyor tekerli bi köpeği var uzunca ip bağladım bir tur ben gezdiriyorum sonra ona veriyorum hadi gezdir diye onunla yürüyo çok güzel oluyo gelişmelerimizden bir iki örnek bunlar ama arkadaşlar en güzeli onunla beraber gülmek yaptığım şakalara tatlı kahkalar atması beni çok mutlu ediyo herkese iyi geceler