2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ne güzel yürüyenler çoğaldı oğlum tembel hala duvardan destek alıp yürüyor.
hafta sonu kahvaltıda omlet denedim oğlum sevdi paylaşmak istedim
bir yumurta sarısı- 1 tatlı kaşığı yoğurt- 1 tatlı kaşığı tuzsuz süzme peynir-1 tatlı kaşığı tam buğday unu ( ben de yoktu onun yerine HIPP'in yulaflı kaşık maması koydum) sosluğa azıcık zeytinyağı üzerine de az tereyağ koyup pişirdim. yumuşak bir omlet oldu.

dün pekmez vermeyi denedim sevmedi

Bu ay dişler yuzunden hicbir yemedik ve ilk kez kilo verdik. Yerimizde saysaydik ona da raziydim. Biraz istahimiz acildi gibi bu son gunlerde, psikopata bagladim neyi nasil yedirsem, nasil besleyici olur vs diye. Benim oglan şu hazir ek gidalari hic sevmedi ya:KK43: her turlusunu denedim tahillisini sutlu meyvelisini sutlu pirinclisini yok yok.. gerci ben de baktim tadlarina, hic de guzel degil gercekten. Kac kutu attim hatirlamiyorum bile. Siz ogunleri miktar olarak nasil ayarliyorsunuz kizlar? Ben ortalama bir cay bardagi veya birbucuk cay bardagi seklinde yapiyorum, zaten daha fazlasini genelde istemiyor. Gunde 4 yada 5 ogun yapmaya gayret ediyoruz, iki meyve bir yogurt bir kahvalti bir de ana yemek yada corba seklinde. Yeterli midir acaba?

Bu ay dişler yuzunden hicbir yemedik ve ilk kez kilo verdik. Yerimizde saysaydik ona da raziydim. Biraz istahimiz acildi gibi bu son gunlerde, psikopata bagladim neyi nasil yedirsem, nasil besleyici olur vs diye. Benim oglan şu hazir ek gidalari hic sevmedi ya:KK43: her turlusunu denedim tahillisini sutlu meyvelisini sutlu pirinclisini yok yok.. gerci ben de baktim tadlarina, hic de guzel degil gercekten. Kac kutu attim hatirlamiyorum bile. Siz ogunleri miktar olarak nasil ayarliyorsunuz kizlar? Ben ortalama bir cay bardagi veya birbucuk cay bardagi seklinde yapiyorum, zaten daha fazlasini genelde istemiyor. Gunde 4 yada 5 ogun yapmaya gayret ediyoruz, iki meyve bir yogurt bir kahvalti bir de ana yemek yada corba seklinde. Yeterli midir acaba?
oğlum da bu ay kilo vermiş artık pek kilo almazlar. ben HIPP'in kaşık mamasını veriyorum yulaflısını genelde bebekler seviyormuş. oğlum da hiçbirini sevmedi ama onu yiyor. yine Hipp'in devam sütüyla hazırlıyorum. bir çay bardağı yiyorsa iyi. oğlum birkaç kaşık çorba içiyor yoğurdu da iki ya da üç tatlı kaşığı yiyor. meyveye gelince sadece biraz muz yiyor onu da eline sağlam olarak vereceğim öyle yiyor. sadece sabah kahvaltısını iyi yapıyormuş onun dışında birşey yemediği zamanlar oluyor

oğlum da bu ay kilo vermiş artık pek kilo almazlar. ben HIPP'in kaşık mamasını veriyorum yulaflısını genelde bebekler seviyormuş. oğlum da hiçbirini sevmedi ama onu yiyor. yine Hipp'in devam sütüyla hazırlıyorum. bir çay bardağı yiyorsa iyi. oğlum birkaç kaşık çorba içiyor yoğurdu da iki ya da üç tatlı kaşığı yiyor. meyveye gelince sadece biraz muz yiyor onu da eline sağlam olarak vereceğim öyle yiyor. sadece sabah kahvaltısını iyi yapıyormuş onun dışında birşey yemediği zamanlar oluyor

Guzel beslenmis olsa da kilo verse sorun etmem o kadar. Ama gercekten 1 ay boyunca neredeyse sadece anne sutuyle beslendi. Simdi biraz daha iyiyiz. Kasik mamasi yemezse yemesin diyorum artik, elzem bir sey degil zaten. Onun yerine yogurt meyve vs yi seviyor onlardan yesin. Hipp inkini de denemistim ben yulaflisini ama onu da sevmedi. Ben de tahil ihtiyacini gorsun diye meyvesine falan karistiriyordum yine ama sade asla yemiyor. Cani sagolsun. Bugun ise baslayis yaptim. Memur oldugum icin islemler epey sürdü ve oglum babannesiyle evde ilk yalnizlik imtihanini vermis oldu. Ilk gun icin fena gecmedi yani. Pazartesi fiili olarak baslayis yapiyorum.

Merhabalar çok uzun zamandır girmeye fırsatım olmamıştı maşallah hepimizin bebekleri büyümüşbizim de sorunumuz dişlerle oğlumun maşallahı var dün itibariyle 9. Dişimiz göründü ama bizi de çok yıprattı ne yemek yiyoruz be uyuyoruz sürekli mızmızız diğerleri bu kadar değildi kök diş çıkartmak en fenasıymış bunun dışında emeklemeye devam yürümeye pek niyetimiz yok yemediğimiz için kilomuz da baya düştü

selam kızlar...oglumdan fırsat bulup giremiyorum. çok haraketli artık anında bi yaramazlık yapıyo kerata... doğum gunu muhabbeti gecmiş .ben de bi çok şey düşünuyorum... yemek konusu gecmiş.. benim oğlum çok düzensiz. canı isterse yiyo isterse emiyo. ben de zorlamıyorum. kilo durdu gerilemiyo allaytan. ...sınava gireceklere başarılar....

Hanimlar bugun ise basliyorum.. bebisim adina sizden dua bekliyorum, insallah kolay alisir yokluğuma

Hanimlar bugun ise basliyorum.. bebisim adina sizden dua bekliyorum, insallah kolay alisir yokluğuma
inşallah sorun olmaz. tecrübeli bir anne olarak diyebilirim ki inanılmaz çabuk alışıyorlar. büyük oğlum dört aylıktı işe başladığımda ilk günden hiç sorun olmadı ufaklıkta işe başlamam ilk diş çıkartma dönemine geldiği için rapor almak zorunda kalmıştım

inşallah sorun olmaz. tecrübeli bir anne olarak diyebilirim ki inanılmaz çabuk alışıyorlar. büyük oğlum dört aylıktı işe başladığımda ilk günden hiç sorun olmadı ufaklıkta işe başlamam ilk diş çıkartma dönemine geldiği için rapor almak zorunda kalmıştım

Birkac gundur gunduzleri babannesiyle. O alisti sayilir da bakalim ben de alisabilecek miyim

Birkac gundur gunduzleri babannesiyle. O alisti sayilir da bakalim ben de alisabilecek miyim
en zoru da o. bizim alışmamış zaman alıyor. büyük oğlum pazar geceleri uyumazdı şimdi küçük de aynısı yapıyor. demek ki pazar günleri öyle gergin oluyorum ki bebekler hissediyor.

KIZLAR NASILSINIZ BU HAFTA SINAVI ATLATTIM İYİ GEÇTİ ŞÜKÜR ÖYLE SANIYORUM BİRKİBİRKİ CANIM İKİNCİ SINIFIM AMA GEÇEN SENE HAMİLEYİM ÇALIŞAMAM DİYE DERS ALMAMIŞTIM BU DÖNEM ONLARI VERİYORUM, BİZ GECELERİ UYUMUYORUZ SABAHA KADAR OTURDUĞUMUZ ZAMANLAR OLUYOR KİLO DURUMU HEPİMİZDE AYNI DEMEKKİ ALMA YOK YERİNDE SAYIYOR HER ŞEYİ YİYİYOR DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE VERİYORUM AMA 3 AYDIR 9 KİLO HALA CANIM SIKILIYOR BU DURUMUA Bİ DE ÜZTÜNE ZAYIF DENİLİNCE İYİCE STRES OLUYORUM ÇOK HAREKETLİ NE YAPAYIM YEDİĞİNİ DE BAĞIRSAKLARINDA DURDURMUYOR 3-4 DEFA KAKA YAPIYOR GÜNDE, NEYSE KİLO VERMESİNDEN İYİDİR DİYORUM ANCA BU KADAR YAZABİLDİM EYMEN SIK SIK UYANIYOR İYİ GECELER :KK70:

X