- 2 Eylül 2013
- 420
- 12
bebeklere kefir verebiliyor muyuz? ben de dün kefir yaptım, büyük oğlum sevmiyor ben de küçüğe deneyeyim. dün biz salep içiyorduk istedi tadını sevdi bir iki tatlı kaşığı içti
gözün aydın canım yoksun ne zamandıroo yürümeler başlamış bizde 15 gün falan oldu yürüyoruz canlar
denedim oğlum ayran da sevmiyor bir yudum aldıben 6 aylıktan bu yana veriyorum. cok sukur bir sıkıntı olmadı
evet yokum ne zamandır sınava hazırlık yapıyorum bu hafta sonu sınav vargözün aydın canım yoksun ne zamandır
benim de var kaçıncı sınıfsın kievet yokum ne zamandır sınava hazırlık yapıyorum bu hafta sonu sınav var
sağol canımBayanlar sınavda başarılar
oğlum da bu ay kilo vermiş artık pek kilo almazlar. ben HIPP'in kaşık mamasını veriyorum yulaflısını genelde bebekler seviyormuş. oğlum da hiçbirini sevmedi ama onu yiyor. yine Hipp'in devam sütüyla hazırlıyorum. bir çay bardağı yiyorsa iyi. oğlum birkaç kaşık çorba içiyor yoğurdu da iki ya da üç tatlı kaşığı yiyor. meyveye gelince sadece biraz muz yiyor onu da eline sağlam olarak vereceğim öyle yiyor. sadece sabah kahvaltısını iyi yapıyormuş onun dışında birşey yemediği zamanlar oluyorBu ay dişler yuzunden hicbir yemedik ve ilk kez kilo verdik. Yerimizde saysaydik ona da raziydim. Biraz istahimiz acildi gibi bu son gunlerde, psikopata bagladim neyi nasil yedirsem, nasil besleyici olur vs diye. Benim oglan şu hazir ek gidalari hic sevmedi yaher turlusunu denedim tahillisini sutlu meyvelisini sutlu pirinclisini yok yok.. gerci ben de baktim tadlarina, hic de guzel degil gercekten. Kac kutu attim hatirlamiyorum bile. Siz ogunleri miktar olarak nasil ayarliyorsunuz kizlar? Ben ortalama bir cay bardagi veya birbucuk cay bardagi seklinde yapiyorum, zaten daha fazlasini genelde istemiyor. Gunde 4 yada 5 ogun yapmaya gayret ediyoruz, iki meyve bir yogurt bir kahvalti bir de ana yemek yada corba seklinde. Yeterli midir acaba?
oğlum da bu ay kilo vermiş artık pek kilo almazlar. ben HIPP'in kaşık mamasını veriyorum yulaflısını genelde bebekler seviyormuş. oğlum da hiçbirini sevmedi ama onu yiyor. yine Hipp'in devam sütüyla hazırlıyorum. bir çay bardağı yiyorsa iyi. oğlum birkaç kaşık çorba içiyor yoğurdu da iki ya da üç tatlı kaşığı yiyor. meyveye gelince sadece biraz muz yiyor onu da eline sağlam olarak vereceğim öyle yiyor. sadece sabah kahvaltısını iyi yapıyormuş onun dışında birşey yemediği zamanlar oluyor
inşallah sorun olmaz. tecrübeli bir anne olarak diyebilirim ki inanılmaz çabuk alışıyorlar. büyük oğlum dört aylıktı işe başladığımda ilk günden hiç sorun olmadı ufaklıkta işe başlamam ilk diş çıkartma dönemine geldiği için rapor almak zorunda kalmıştımHanimlar bugun ise basliyorum.. bebisim adina sizden dua bekliyorum, insallah kolay alisir yokluğuma
inşallah sorun olmaz. tecrübeli bir anne olarak diyebilirim ki inanılmaz çabuk alışıyorlar. büyük oğlum dört aylıktı işe başladığımda ilk günden hiç sorun olmadı ufaklıkta işe başlamam ilk diş çıkartma dönemine geldiği için rapor almak zorunda kalmıştım
en zoru da o. bizim alışmamış zaman alıyor. büyük oğlum pazar geceleri uyumazdı şimdi küçük de aynısı yapıyor. demek ki pazar günleri öyle gergin oluyorum ki bebekler hissediyor.Birkac gundur gunduzleri babannesiyle. O alisti sayilir da bakalim ben de alisabilecek miyim