2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ilk gebeliğimde 69 la hamile kaldım ama düşük oldu sigarayı bıraktım 80 oldum o dönem hamile kaldım 100 le doğuma gittim şu an 90 kiloyum
en az 15 kilo vermem lazım çok aldım gitmiyo cnm.
sen alıcam diyon bnde vericem diyom

canım diat yap diyemem cünkü bebegini emziriyorsun...ama spor yap yürüyüz yap eminim faydasını görürsün...normal yemene devam et yani tabi coooooooook yemede :) sen eminim dikkat ediyorsundur zaten yemene iste abur cubur tatlı pasta felan yemeye calıs artı mutlaka yürüyüs spor...eminim ozaman zayıflarsın ama sakın ac kalma :KK43: zayıflicam diye....bebeginide düsün.....

canım diat yap diyemem cünkü bebegini emziriyorsun...ama spor yap yürüyüz yap eminim faydasını görürsün...normal yemene devam et yani tabi coooooooook yemede :) sen eminim dikkat ediyorsundur zaten yemene iste abur cubur tatlı pasta felan yemeye calıs artı mutlaka yürüyüs spor...eminim ozaman zayıflarsın ama sakın ac kalma :KK43: zayıflicam diye....bebeginide düsün.....

abur cubur tatlı pasta yememeye calıs yazcaktım :) ayrıca diyet hehe ben almancasını yazmısım :) türkcesi diyetti :)

aynen cnm emzirmeye tam gaz devam elimden geldiğince dikkat ediyom yediklerime azda yesem çokta yesem aynıyım hiç vermedim
abur cuburu çıkardım hayatımdan :) aslında dediğin gibi spor yapmak şart yoksa gitmiyo bu kilolar.
eşimi kandırsam diyetisyene gidicem ama razı edemiyom bi türlü kızımın sütleri biter diyo:KK9::KK9:
kiloluyum ama çok hareketliyım aslında hiç hantal değilimdir

bu gün ilk sebze püremizi yedik,,, kabak pirinç ve kıyma dan olyşan püre..... öğürdü yavrum yerken 5....6... kaşık yemiştir.. daha fazla zorlamadım..

ilk gebeliğimde 69 la hamile kaldım ama düşük oldu sigarayı bıraktım 80 oldum o dönem hamile kaldım 100 le doğuma gittim şu an 90 kiloyum
en az 15 kilo vermem lazım çok aldım gitmiyo cnm.
sen alıcam diyon bnde vericem diyom

çok zayıf olmak da iyi değil. ben bir anda zayıfladım göz altlarım çöktü... çok yorgun gözüküyorum... 50 ile hamile kaldım 65 le doğurdum şu an 49 kiloyum.... ammmmmaaaaaa göbek varrrrrrrrrrrrr :KK43:

bu gün ilk sebze püremizi yedik,,, kabak pirinç ve kıyma dan olyşan püre..... öğürdü yavrum yerken 5....6... kaşık yemiştir.. daha fazla zorlamadım..
alışır cnm ilk deneme ilk tadlar olunca bizimki ilk zmnlar mama kaşığını emiyodu :KK9::KK9:
çok zayıf olmak da iyi değil. ben bir anda zayıfladım göz altlarım çöktü... çok yorgun gözüküyorum... 50 ile hamile kaldım 65 le doğurdum şu an 49 kiloyum.... ammmmmaaaaaa göbek varrrrrrrrrrrrr :KK43:
çok şişmanlıkta iyi değil cnm evet çok şükür çok sağlıklı bi gebelik geçirdim ve sağlıklı bi kızım var ama kilolarımı çok takar oldum az değil çok aldım gitmiyo
doğumdan sonra göbek kalıyo

Ilk dişimiz geliyo kızlar çok şükür bize hayırlı olsun darısı çıkmayanların başına:KK16:

ıyı pazarlar hanımlar, bebek odası yapcak arkadalara bı sorum olcak suan 23+6haftalık bebegım 2014 subat annelerı topıgındeyım bende:KK55: tahmını dogum tarıhım 4subat gozukuyor fakat ılk dogumum sezeryan oldugu ıcın 2hafta onceye cekılıyor nasıpse dogumum subat ortası gıbı bu durumda..gobegım ole abartılı bı buyuklukte degıl ama sırt ve bel agrım benı cok zorluyo o yuzden hareketlerım kısıtlandı (uzun sure utu yapamıyorum yada uzun sure magazaları gezemıyorum elıme vuruyo agrı ) uzatmayımm:KK1: son aylara hazırlık bırakmamak taraftarayım, agrılarda endıdelndırıyor ya erken gelırse bebısım dıye sızler odalarını ne zaman almayı ve hazırlamayı planlıyorsunuz acaba ?

Canim syf. Gezinirken sumuklubocegin hik. Yazmissin esinin durumunu bebek ve gelinlik hayelini.
Arama yaptim bu kadar umutsuzluk 2011 ve 2014 sanirim anne oldun hepsini okuyamadim.
Lutfen neler yasadin ne oldu paylasir misin merak ettim.

hayırlı olsun diş partisi düşünüyor musun

ayy yok canım öyle etkinlik yönünden muzdaribim kimsem yok buralarda bebeğime mevlüt bile okutamadım komşularla pek girişemedimde biz sessiz sakin seviniyoruz hedik mi diyolardı diş partilerine sen yaparsın belirti var mı

bende bütün kilolarımı verdim birden bu halimden memnunum çok kafaya takıyodum ama işin kötü yanı kilo verince yüzümden gidiyor herkes yüzün çok çökmüş dedi görünce bu defada buna moralim bozuldu öyle dert böyle dert off yaa

bende bütün kilolarımı verdim birden bu halimden memnunum çok kafaya takıyodum ama işin kötü yanı kilo verince yüzümden gidiyor herkes yüzün çok çökmüş dedi görünce bu defada buna moralim bozuldu öyle dert böyle dert off yaa

sorma canım yaaaaa .... benim de yüzüm çöktü, özellikle göz altlarım..çok morarıyo artık. krem kullanmaya başlıyorum o yüzden. kayın validemin bir ata sözü var onu söylüyo bana

> kaynanaya demişler ; gelinin çok güzel , diye
>beşiğin ardında göreceğim ! demiş ......

bizim iş de böyle canım...

ayy yok canım öyle etkinlik yönünden muzdaribim kimsem yok buralarda bebeğime mevlüt bile okutamadım komşularla pek girişemedimde biz sessiz sakin seviniyoruz hedik mi diyolardı diş partilerine sen yaparsın belirti var mı

diş partilerine ne deniyor bilmiyorum bizim dişimiz görünüyor minicik bi şekilde.parti yapıcam inşallah biraz belirsinde

diş partilerine ne deniyor bilmiyorum bizim dişimiz görünüyor minicik bi şekilde.parti yapıcam inşallah biraz belirsinde
diş buğdayı bende yapacam... birkaç organizsyondan fikir çalıyorum :) diş konseptine uygun süslemeler yapacam vb.. toplamda 20 kişi anca gelir de du bakalım şu dişler bi göstersin kendini...

sorma canım yaaaaa .... benim de yüzüm çöktü, özellikle göz altlarım..çok morarıyo artık. krem kullanmaya başlıyorum o yüzden. kayın validemin bir ata sözü var onu söylüyo bana

> kaynanaya demişler ; gelinin çok güzel , diye
>beşiğin ardında göreceğim ! demiş ......

bizim iş de böyle canım...
tuttum bu sözü :KK70:

selam kızlar....
çok değişmiş eski hali daha iyimiydi neo_Oo_O
tutkulu dişiniz hayırlı olsun bizde şimdilik yok ilk siz çıkardınız galiba kızların bahsettiği gibi diiş buğdayı yapmalısın çok güzel adet bence parti gibi olmasada buğday kaynatıp komşulara dağıtabilirsin.
bizimde dün 6 ay kınamız vardı :KK66: çok güzeeeeeeldiiiiii

selam kızlar....
çok değişmiş eski hali daha iyimiydi neo_Oo_O
tutkulu dişiniz hayırlı olsun bizde şimdilik yok ilk siz çıkardınız galiba kızların bahsettiği gibi diiş buğdayı yapmalısın çok güzel adet bence parti gibi olmasada buğday kaynatıp komşulara dağıtabilirsin.
bizimde dün 6 ay kınamız vardı :KK66: çok güzeeeeeeldiiiiii
çok daha güzeldi eski hali sitenin berbat bu hali.kaç kişiydiniz.ben diş partisi düşünüyorum kınadan daha kalabalık olacak inş.

X