- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler hazırladın ikramlar... fikir olsun diye soruyorum...selam kızlar....
çok değişmiş eski hali daha iyimiydi ne
tutkulu dişiniz hayırlı olsun bizde şimdilik yok ilk siz çıkardınız galiba kızların bahsettiği gibi diiş buğdayı yapmalısın çok güzel adet bence parti gibi olmasada buğday kaynatıp komşulara dağıtabilirsin.
bizimde dün 6 ay kınamız vardı çok güzeeeeeeldiiiiii
selam kızlar....
çok değişmiş eski hali daha iyimiydi ne
tutkulu dişiniz hayırlı olsun bizde şimdilik yok ilk siz çıkardınız galiba kızların bahsettiği gibi diiş buğdayı yapmalısın çok güzel adet bence parti gibi olmasada buğday kaynatıp komşulara dağıtabilirsin.
bizimde dün 6 ay kınamız vardı çok güzeeeeeeldiiiiii
ewpat kınanız hayırlı olsun foto yüklemek istermisin bilmiyorum ama merak ettim kına kıyafetleriyle görmek isterimbizim kızında sol alt dişi patladı cam gibi bişiler görünüyor darısı diğer bebişlerin başına inşallah:)
ya kusura bakma hayırlı olsun dememişim ....HAYIRLI OLSUN DAHA MUTLU GÜNLERİNİZ OLUR İNŞALLAH...canım bizde kalabalık olmaz eşimin ailesi az on kişi... benim ailem de trabzonda oldugu için gelemeyecekler.. komsu eş dost derken aklımdakı katılımcı sayısı 20 olur... oyle alengirli şeyler düşünmüyorum... kolay ve çok çeşit olsun istiyorum..tamara cnm alıntı olmuyo bi türlü neyse...
bizim epey kalabalık olucağı belliydi evde kendimiz baş edemezdik bizde düşündük
tavuklu bulgur pilavı 2 koca tencere eşimle yaptık inan artmadı bile
haşhaşlı ekmek buranın meşhur ekmeğidir validem yapmış tepsi tepsi
hazır olarakta tulumba tatlısı ve ayran
bizim böyleydi cnm sen neler düşünüyon
birde en önemlisini unutmuşum.... BUĞDAY AŞI OLACAK :)))))bu arada gelene hediye vermeyi düşünmüyorum dogum gününde verirm... zaten masraf yapılacak ucunu kaçırmayayım diyorum...
gece hala emiyor benimkisi... 3 defa uyanıyo.. ve artık çok yoruucu oluyo... yemek istemiyorsa zorlama.. aç olsa yer. bir de diş çıkaracaksa o da iştahını keser. yiyerek uyuyorsa birde mama veriyorsan uzun süre tok kalır bence.Kizlar benim bebeğim gece beslenmeyi uzun suredir reddediyor. 10 12 saat kadar ac durabiliyor. Sütüm az oldugu icin biberon veriyordum fakat agzina degdigi gibi agzini yataga gomuyor... siz ne yapıyorsunuz geceleri
Emziriyorum ben de ama yettigini düşünmüyorum zaten az bir de ben dayanamıyorum artık yoruluyorum emzirriken gozlerim kapaniyor. Bazen sık sık uyanıyor bazen 1 2 kez... ama sadece emip geri uyuyor. Ne kadar yetiyorsa artık. .. ne zor ismis bebek doyurmak.gece hala emiyor benimkisi... 3 defa uyanıyo.. ve artık çok yoruucu oluyo... yemek istemiyorsa zorlama.. aç olsa yer. bir de diş çıkaracaksa o da iştahını keser. yiyerek uyuyorsa birde mama veriyorsan uzun süre tok kalır bence.
ne güzel ben de diş partisini kalabalık istiyorum ama kocamın akrabaları benimkiler bi anda 100 kişiyi geçmek işten bile değil 20 kişi yeter diyorumhmm birde misafirlere hediye olarak lavanta kesesi,kına ve yine validemin emeği olan küçük patikler dağıttık
kızlarada taç
kızlar günaydın,
ben 2 hafta önce işe başladım.işe başlamak zor, oğluşumdan ayrılmak daha da zor
annem bakıyor allahtan
ek gıdaya geçişimiz hayli sıkıntılı bizim.7.ay bitmek üzere ama ne ek gıdayı düzene sokabildik ne de kilo artışını sağlayabildik.
hala 7900 civarıyız.doktorumuz dırdır yapacak haftaya gittiğimizde.
oğluşum inatçı çıktı.yoğurt yemiyor, muz ve kaşık maması da canı isterse.sebze püresini ağzına sokamadım daha.
evde olmadığım için aklım onda ama elden bir şey gelmiyor.
diş yerleri belli oldu da henüz çıkan yok.
odamızı ayırdık mecburen.park yatağımız küçük geliyor artık.bu seferde sık uyanmaya başladı.
offf çok halledilmesi gereken var...
birde temizliğe birini arıyorum ama nerden bulurum bilemiyorum.istanbulun en ücra köşelerinden biri olunca ...
kızlar bizde de sorun var... üc kaşıktan fazla ek gıda yemiyo ne meyve ne yogurt nede sebze... ama ben kahvaltı yaparken ekmeğimden istiyo çayımdan istiyo...merak ediyo galiba...ama ona özel hazırlayınca yemiyo kaşıgı ittiriyo....kızlar günaydın,
ben 2 hafta önce işe başladım.işe başlamak zor, oğluşumdan ayrılmak daha da zor
annem bakıyor allahtan
ek gıdaya geçişimiz hayli sıkıntılı bizim.7.ay bitmek üzere ama ne ek gıdayı düzene sokabildik ne de kilo artışını sağlayabildik.
hala 7900 civarıyız.doktorumuz dırdır yapacak haftaya gittiğimizde.
oğluşum inatçı çıktı.yoğurt yemiyor, muz ve kaşık maması da canı isterse.sebze püresini ağzına sokamadım daha.
evde olmadığım için aklım onda ama elden bir şey gelmiyor.
diş yerleri belli oldu da henüz çıkan yok.
odamızı ayırdık mecburen.park yatağımız küçük geliyor artık.bu seferde sık uyanmaya başladı.
offf çok halledilmesi gereken var...
birde temizliğe birini arıyorum ama nerden bulurum bilemiyorum.istanbulun en ücra köşelerinden biri olunca ...
benim oğlanı anlatmışsın. 9 gün sonra tam 7 aylık olucaz.ama ek gıda adına bi düzenimiz yok. sebzeyi yemiyor en fazla iki kaşık o da belki. yoğurt hiç istemedi, zaten alerjisi var inek sütünden olsun keçiden olsun hemen surat kıpkırmızı oluyor. ne vereceğimi şaşırıyorum.,
4 aylıkken 8,5 kiloydu. 6 aylıkken 9 kilo. iki ayda yarım kilo ancak aldı. şu an resmen kilo alımı durdu. hiçbir şey yemiyor çünkü. hurma ve birkaç meyve dışında. varsa yoksa meme. hayır yani aç gibi de durmuyor. oyununu oynuyor gülüyor vs.
tahıllı kaşık mamalarından vereyim dedim, herhalde onun içindeki sütten midir nedir yine fos fos kabardı yüzü. en basitinden arı mama yaptım verdim onda bile kabardı.
işin ilginci alerji testlerinde de anlamlı bir şey çıkmadı. sinir oluyorum. ne olacak bilmiyorum. eskisi gibi sütümüz de yok ki bol bol içsin. ama o hayatından memnun gibi duruyor nedense. bütün gün memede kalsa hayır demeyecek o kadar düşkün. dudak tiryakisi oldu adam.
benim bebeğimde sürekli uyur vaziyetteydi tabi biz ilk haafta sarılık geçirdik ama sonrasında hep uyudu gaz sorunuda olamsaydı herhalde sennki gibi uyurdu doktora sormuşsundur muhtemelen sarılıkta yokmuş bişeyi yoktur inş. endişelenme bence için rahat etsin istersen sormadıysan doktora danış ama yeğenimde hep uyrmuşslm arkadaşlar.2008 mayıs ve 2014 ağustos annesiyim.ilk kızımda yaşadığımız ilk günleri tamamen unutmuşum.sizlerin bilgileri daha taze diye sormak istedim.36 haftalık doğum yaptım.kızım 12 günlük.sarılık yok.çok fazla uyuyor ve nerdeyse hiç ağlamıyor.çok az ınga diyor arkası yok.40ına kadar uyuyacak diyorlar ama ben biraz pimpiriklendim .Allahım korusun ama tuhaflık mı var diye.gelen giden çok sakin dedikçe.sizlerden benim gibi durum yaşayan oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim.Allah herkesin hepimizin evladını korusun inşallah