ben 2 gün tutamadım başta arkadaşım izinliydimşimdi tutuyorum şükür gayet iyi gidiyor
orucunu tutanlar Rabbim kabul etsin ben cesaret edemedim yaa.. bu arada bugün ek besine geçmeyi düşünüyorum tam beş bucuk aylık olduk ama ne vereceğimi bileedim yaa:44:
orucunu tutanlar Rabbim kabul etsin ben cesaret edemedim yaa.. bu arada bugün ek besine geçmeyi düşünüyorum tam beş bucuk aylık olduk ama ne vereceğimi bileedim yaa:44:
ben ek gıdaya yoğurtla başladım sonra meyveye geçtim sonra akşam muhallebisi ondan sonrada öğleleri sebze veya çorba vermeye başladım biz de 5.5 aylığız tamamen ek gıdaya geçmiş olduk böylece kabızlık falan olmadı şükür rahat yapıyo geceleri geç uyuyodu oda düzene giriyor gibi inş. benim oğlum git gide az kilo almaya başlayınca ekgıda vermeye karar verdim
cesaret et canım bi dene iki üç günden sütün kesilmez ayrıca akşamdn bol su iç kendine dut kürü yap soda iç gerçekten azalma olmuyo
ilk defa oğlum yatak tan düştü ALLAHIM o kadar da dikkat ediyodum nası yaptım çok kötü oldum
oh ne güzel afiyetler olsun bebişine..muhallebi tarifini alabilir miyim nasıl yaptın?hatta çorba tariflerini de
ben . sahurumu yaptım onuncu orucumu tutacam inş. var mı aranızda tutanlar arkadaşlar bende bi sıkıntı olmadı iyi oldu yaa zaten ramazanın sonuna doğru tatile girerim bi 8-10 ordan eksilirişte yaklaşık 3 hafta tutmuş olurum
6 ay aşılarımızı olduk. 3 bacaktan bi ağızdan 0_o
geçmiş olsun canım, maalesef benim kızım da yataktan düştü geçen hafta. öyle korktum ve üzüldüm ki, hala vicdan azabı çekiyorum. O kadar yastık da vardı etrafında nasıl oldu hala anlamıyorum😔.allah'a şükürler olsun ki atlattık ama çok dikkatli olun kızlar😔
bende başladım tutmaya,ama 1 gün tutup bir gün bırakıcam sanırım :44:
Yarın dr kontrolümüz var.bi baksın bakalım kilosuna gelişimine ek gıda için ne diyecek.ona göre bir yol izlicem kısmetse
Kızlar bu arada vrem aşılarınız ne durumda bizim kabuklandı şişti kabuğu kendikendine attı sonra içi iltihap oldu bugün o iltihap baya yoğun bi biçimde aktı kendikendine iltihab akması normal mi sizinkiler nasıl
Kızlar bu arada vrem aşılarınız ne durumda bizim kabuklandı şişti kabuğu kendikendine attı sonra içi iltihap oldu bugün o iltihap baya yoğun bi biçimde aktı kendikendine iltihab akması normal mi sizinkiler nasıl
bizimde kabuklaniyor kabuk dusuyor banyoda tekrR kabuklaniyor bakiyorum sislik yapacak kadar iltihapli degil burda bi arkadasin iltihapliydi doktor sikip temizlemisti senin iltihap kendilinden akmis simdi temiz tut iltihaplanmadan kabuk tutarsa iyi asi zamani aile hekimine gosterirsin
bizim ki kabuk bağlı dün 6 ay aşımız vardı hemşire 1 seneyi bulur tamamen iyileşmesi dedi.Dün ölçümlerde 8 kilo geldi kızım 800 gr almış az almış 72 cm olmuş boya çekmiş bu aysizin bebekler nasıl kızlar:26:
kilomuz 8300.boyu geçen ay ile aynı 69 ölçtü.ama geçen ay ki kıyafetleri küçük geliyorgelişimini buraya yazarmısın canım haberdar et bizide ek gıda hakkında ne dediğini falan bizimle paylaş olur mu