2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
orucunu tutanlar Rabbim kabul etsin ben cesaret edemedim yaa.. bu arada bugün ek besine geçmeyi düşünüyorum tam beş bucuk aylık olduk ama ne vereceğimi bileedim yaa:44:

orucunu tutanlar Rabbim kabul etsin ben cesaret edemedim yaa.. bu arada bugün ek besine geçmeyi düşünüyorum tam beş bucuk aylık olduk ama ne vereceğimi bileedim yaa:44:

cesaret et canım bi dene iki üç günden sütün kesilmez ayrıca akşamdn bol su iç kendine dut kürü yap soda iç gerçekten azalma olmuyo

ben ek gıdaya yoğurtla başladım sonra meyveye geçtim sonra akşam muhallebisi ondan sonrada öğleleri sebze veya çorba vermeye başladım biz de 5.5 aylığız tamamen ek gıdaya geçmiş olduk böylece kabızlık falan olmadı şükür rahat yapıyo geceleri geç uyuyodu oda düzene giriyor gibi inş. benim oğlum git gide az kilo almaya başlayınca ekgıda vermeye karar verdim

oh ne güzel afiyetler olsun bebişine..muhallebi tarifini alabilir miyim nasıl yaptın?hatta çorba tariflerini de

cesaret et canım bi dene iki üç günden sütün kesilmez ayrıca akşamdn bol su iç kendine dut kürü yap soda iç gerçekten azalma olmuyo

Dogru söylüyosun Allah yardım eder ama benim bünyemde çok zayıf doktorum öyle dedi kendi kendime söz verdim kış boyunca kazalarımı tutacam inşallah

ilk defa oğlum yatak tan düştü ALLAHIM o kadar da dikkat ediyodum nası yaptım çok kötü oldum

Geçmiş olsun canım, maalesef benim kızım da yataktan düştü geçen hafta. Öyle korktum ve üzüldüm ki, hala vicdan azabı çekiyorum. O kadar yastık da vardı etrafında nasıl oldu hala anlamıyorum😔.Allah'a şükürler olsun ki atlattık ama çok dikkatli olun kızlar😔

oh ne güzel afiyetler olsun bebişine..muhallebi tarifini alabilir miyim nasıl yaptın?hatta çorba tariflerini de

muhallebiyi pirinç unuyla yapıyorum hazır ürünleri kullanmiyim dedim bir buçuk çorba kaşığı pirinç unu bir su bardağı su ile yapıyorum biraz soğuduktan sonra bir tatlı kaşığı dut pekmezi katıyorum genellikle suyun 3/1 i süt olacak şekilde yapıyorum süt bir yaşından önce yasak ama su ile karıştırdığım için ağır olmazz diye düşünerek yaptım bi sorunda olmadı şükür eğer muhallebi koyu kıvamlı olursa sütünden sağ biraz karıştır yada formül süt kulanıyosan ondan karıştır soğuyunca tabii hemen cıvır mama bebişin yemesi daha kolay olur
canım sen çorbadan önce sebze ile başla sebzeyi de ilk kabak ile başladım az bi suda kabağı pişirdim içine biraz pirinç ve irmikde koydum pişmenin sonuna doğru halis zeytin yağı kattım bundan sonra kabak ile havucu birleştirdim sonra bunlara patatesde kattım bunları tel süzekten geçirerek veriyorum hiç pütür kalmıyor o şekilde benim oğlum azcık pütür olsun öğürüyor daha alışamadı o da normal herhalde bi altı ayı dolduralım bakalım kafana yatarsa yaparsın canım heryerden araştırıyorum neler yapabilirim diye bu ek gıdaya geçme sürecinde bi hafta uykularım kaçtı resmen ne yapabilirm ne verebilirim diye kolay gelsin :)

bende başladım tutmaya,ama 1 gün tutup bir gün bırakıcam sanırım :44:
yarın dr kontrolümüz var.bi baksın bakalım kilosuna gelişimine ek gıda için ne diyecek.ona göre bir yol izlicem kısmetse

ardı ardına 3 mesaj oldu ama böyle :26:

aranızda göz damlası kullanan varmı?gözlerim yazın çok kızarır akar damla kullanırım hep,şimdi emzirirken nasıl olur ki?
gebelik kategorisi c diyor.risk değerlendirmesi yapılmalıymış.
vampirella gibi geziyorum kaç gündür

saol canım size de geçmiş olsun artık uyutunca yatakta bırak mıyorum hemen beşiğine alıyorum orda uyuyor

bende başladım tutmaya,ama 1 gün tutup bir gün bırakıcam sanırım :44:
Yarın dr kontrolümüz var.bi baksın bakalım kilosuna gelişimine ek gıda için ne diyecek.ona göre bir yol izlicem kısmetse

gelişimini buraya yazarmısın canım haberdar et bizide ek gıda hakkında ne dediğini falan bizimle paylaş olur mu

Kızlar bu arada vrem aşılarınız ne durumda bizim kabuklandı şişti kabuğu kendikendine attı sonra içi iltihap oldu bugün o iltihap baya yoğun bi biçimde aktı kendikendine iltihab akması normal mi sizinkiler nasıl

bizimde kabuklaniyor kabuk dusuyor banyoda tekrR kabuklaniyor bakiyorum sislik yapacak kadar iltihapli degil burda bi arkadasin iltihapliydi doktor sikip temizlemisti senin iltihap kendilinden akmis simdi temiz tut iltihaplanmadan kabuk tutarsa iyi asi zamani aile hekimine gosterirsin

bizim ki kabuk bağlı dün 6 ay aşımız vardı hemşire 1 seneyi bulur tamamen iyileşmesi dedi.Dün ölçümlerde 8 kilo geldi kızım 800 gr almış az almış 72 cm olmuş boya çekmiş bu ay sizin bebekler nasıl kızlar:26:

ewet hemen kabuk tuttu kapanıyo gibi bugün iyi bende acaba dedim bi terslik varmı yokmuş neyseki saol

maşallah fidan boylum benim canım 800 gr iyi değilmi bu ay kaç almaları gerekiyomuş ki

gelişimini buraya yazarmısın canım haberdar et bizide ek gıda hakkında ne dediğini falan bizimle paylaş olur mu
kilomuz 8300.boyu geçen ay ile aynı 69 ölçtü.ama geçen ay ki kıyafetleri küçük geliyor
baş çevresi 43. bıngıldağı kapanmaya az kalmış.erken mi dedim 9 ay dan önce kapanmasını istemeyiz ama kafa çapı büyürse sorun yok dedi.
ama biz baktığımızda dr un dediği gibi az bi boşluk kalmış değil.
geçen ay fazla oturtmayın destekli oturtun vs dedi.bugün tartarken oturttu.aaaa daha desteksiz duramıyo mu dedi

ek gıdaya geçebilirsiniz dedi.önce meyve püresi olsun 1 tatlı kaşığı yetermiş.
yoğurt 2-3 günlük mayalayabilirsin dedi.günlük olmasına gerek yokmuş.
sebze çorba ve püresi var. havuç patates ve pirinçli bir çorba tarifi var ilk yarım çay bardağı ile başlanıcakmış.
böyle işte pek memnun kalmadım dr geç geldi çok aceleye geldi vs...

bir de dr un verdiği listede şeker gördüm. muhallebi için.pekmez olurmu dedim olurmuş.

bizimde şişti kabardı,dr a bugün gösterdik iyi dedi.akabilir normaldir dedi.daha akmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…