- 29 Ocak 2014
- 79
- 4
- 34
merhaba kızlar ıkı ay oldu siteye giremedim özledim sizleri belki unutmussunuzdur beni:2: bebişler nasıl kızım elif dila 5.ayın içinde 8ocakta dogmustu kilosu 15 gün önce 6.950ydi az mı bilmiyorum dün hastaneye gittik vajinasında yapışıklık vardı krem kullanıp acılmıştı tekrardan kapandı dpktor eliyle açtı yapışıklık oldugunda idrar yolu enfeksiyonuna daha kolay yakalanırmıs idrar tahili istedi ama çişini yapmadı elif birde böbrek ultrasyonuna gün aldık tedbir amaçlı böbreklerine bakcak doktor.oglum umutta bronşit olmuş hava verdi evde ventolin vercez yani hastalıkla uğrAsıyoruz bu aralar sayfaları dolaştım şöyle bebişlerin marifetlerini :) elif dila da destekli oturabiliyo agzının içi laf dolu guguuu hiç susmuyo artık koltuktan düşüyo gece düştü mesela tek bırakamıyorum battaniye seriyorum halıya onun üstüne koyuyorum yabancı kucagına aldıgında dudagını büzüyo gülücük atıyo sesli bi şekilde altı acıkken dönebiliyo ama tam degil yana doğru atıveriyo kendini ek gıdaya daha tam baslamadım seftali kayısı sularından verdim dpktorumuza sorup yogurt vermeyi dusunuyorum bu arada kilo verenler varmı ben 78 le doğum yapmıştım şimdi 67 kiloyum hedefım bı 7 8 kilo daha vermek ama emzirdiğim için çok çabuk acıkıyorum bide havalar düzelsede yürüyüşe başliycam.artık kızım igi istiyo yemeği yapsam temizlik kalıyo temizliği yapsam ütüm çamaşırım kalıyo bide abisi var malum oda ilgi beklio oylee koşturup duruyoz işte daha bide yaz temizliği var bu viyak viyak kızla nası yapcaksak :18:canları sağolsunda gülüşleri yeter onların..sizin melekleriniz nasıl hasta falan değillerdir inşallah teyzesi öpüyo hepsini
doğumdan çıktığımda 66 ydım yürüyüş yapıyorum bende 9 kilo verdim şimdi 57 yim :)şükür yürüyüş en iyisi bizim için
Kizlar biz bugün 4.ay kontrolumuze gittik. Çok şükür boyumuz kilomuz yerinde ama alerjiden suphelendiler alerjik şikayetlerimiz vardi çünkü. Bu sefer denk gelen doktorumuz epey pimpirikli idi, epey bi tahlil falan istedi, hic aklima gelmeyen konularda onerilerde bulundu falan felan. Epey iyiydi yani. Ama bize demir damlasi onerilmedi. Burda okuyorum da herkese verilmis sanirim. Hayir yani siradan bir yere de gitmiyorum unlu bir fakulte hastanesinin saglam cocuk poliklinigine gidiyorum. Unutacaklarini sanmıyorum çünkü çok sistematik bi yer. Demir damlasi verilmeyen var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin cnm...
babacı olucaklar şimdiden belli :)))
doktorunuz farklı olarak ne anlattı canım :26:
cnm alerji belirtileri nasıl bişey valla hiç bilmiyomKizlar biz bugün 4.ay kontrolumuze gittik. Çok şükür boyumuz kilomuz yerinde ama alerjiden suphelendiler alerjik şikayetlerimiz vardi çünkü. Bu sefer denk gelen doktorumuz epey pimpirikli idi, epey bi tahlil falan istedi, hic aklima gelmeyen konularda onerilerde bulundu falan felan. Epey iyiydi yani. Ama bize demir damlasi onerilmedi. Burda okuyorum da herkese verilmis sanirim. Hayir yani siradan bir yere de gitmiyorum unlu bir fakulte hastanesinin saglam cocuk poliklinigine gidiyorum. Unutacaklarini sanmıyorum çünkü çok sistematik bi yer. Demir damlasi verilmeyen var mi?
benim ki karnımdayken bile aynıydı cnım babasının sesine hemen tepki verir basardı bana tekmeyi
Ya bizim çocuğa has seyler biraz, genelde boynunun sag tarafina yatiyo solunu daha az kullaniyo bizi pek rahatsiz etmemisti de işte tortikollis falan olmasin diye boyun usg istedi, fizik tedaviye yonlendirdi falan. Uyku duzeni ile ilgili bir seyler anlatti benim sipanin gunduz pek uyumadigindan sikayet edince. Ekzemamiz var bir sürü tahlil istedi alerji poliklinigine yonlendirdi kremler vs vs. Bir de israrla her gittigimizde benim d vitamini kullanip kullnmadigimi soruyorlar, ben de utanarak kullanmadigimi soyluyorum, aslinda cok onemli bizim icin de. Bu tip seyler canim.
kız anaları 6 ay kınası yapmayı düşünen varmı??
varsa birbirimize fikir olalım ben yapmayı düşünüymda
cnm alerji belirtileri nasıl bişey valla hiç bilmiyombizim demir damlasını dr vermedi herkeze ücretsiz sağlık ocağı veriyo 4 aylık olunca
ben kullanmaya başladım damlayı yan etki yaptı bnde vermedim drumuza göründük etki yaptı diye biraz ara verelim tekrar başlatalım dedi baktım ki kurtuluş yok bnde bugun çay kaşığı kadar meyva suyuyla verdim araştırdığım kadarıyla kullanmak gerekiyo önmliymiş...
ok canım ben genel sandım bilgi olur diye sormuştm öpüyorum bebeğinin minik ayaklarından
cnm sadece yürüyüşlemi verdim 9 kiloyu?
kız anaları 6 ay kınası yapmayı düşünen varmı??
varsa birbirimize fikir olalım ben yapmayı düşünüymda
Kizlar biz bugün 4.ay kontrolumuze gittik. Çok şükür boyumuz kilomuz yerinde ama alerjiden suphelendiler alerjik şikayetlerimiz vardi çünkü. Bu sefer denk gelen doktorumuz epey pimpirikli idi, epey bi tahlil falan istedi, hic aklima gelmeyen konularda onerilerde bulundu falan felan. Epey iyiydi yani. Ama bize demir damlasi onerilmedi. Burda okuyorum da herkese verilmis sanirim. Hayir yani siradan bir yere de gitmiyorum unlu bir fakulte hastanesinin saglam cocuk poliklinigine gidiyorum. Unutacaklarini sanmıyorum çünkü çok sistematik bi yer. Demir damlasi verilmeyen var mi?
kan damlasını belki hastanede söylemiyolardır sağlık ocaklarında dağıtıldığından aşı vuruldunuz mu
kız bebekler 6 ayını doldurduğu zaman evde bebeğe bindallı giydirerek kına yakılır ister kuranlı ister oyunlu kına sonrası ikramlıklar doğum günü gibi...o ne canım bi anlatır mısın ben yeni duydum da
cnm üniversite has olduğu için çok inceliyolar dimi o zmn aşılarda orda yapılıyodur.Canim biz ekstradan saglik ocagina gitmiyoruz. Sadece uni. Hastanesine kontrole gidiyoruz o kadar.
ne diyim süpersintabi bi de ekmeği kestim canım günlükte 1 saat yürüyorum aynı zamanda emziriyoruz ya iki saat yürüyüş yerine geçiyomuş :) oldu sana 3 saat
burda da pek yapılmıyo ama ben hevesleniyom napıyımbizde o bilinmiyor ben yapmıyorum
kız bebekler 6 ayını doldurduğu zaman evde bebeğe bindallı giydirerek kına yakılır ister kuranlı ister oyunlu kına sonrası ikramlıklar doğum günü gibi...
cnm üniversite has olduğu için çok inceliyolar dimi o zmn aşılarda orda yapılıyodur.
ne diyim süpersinah bnde versem o kadar
burda da pek yapılmıyo ama ben hevesleniyom napıyım