2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hanımlar merhaba...
biz bugun 4 aylık kontroldeydik :) muayene olduk çok şükür hiç bi sorunumuz yokmuş drumuz çok iyi doğumumdada o vardı.
kan damlasını sordum sağlık bakanlığı onaylı rahatça kullanın dedi kilosu kadar kullancakmışız.
anne sütüne devam ek gıdaya gerek yok dedi ayrıca tattırma işini sordum gerek yok dedi su bile vermeyin dedi.
kafamızda soru kalmadı rahatım artık.
sonra ailecek pazara gittik neyse ki kızımız bebek arabasında duruyo zorluk çıkarmıyo o uyurken bizde pazarımızı yapıyoz burda köylü pazarı kuruluyo genelde organik alıyoz o konuda şanslıyım :)
bebeklerden fırsat bulupta çiçek bakan varmı kızlar?? ben buluyom seviyorumda iyi geliyo bakımı menekşelerim var şimdi ekicem saksı aldım :)

cnm şifre kolay olur ama nick değiştirmek zor galiba artık bi ara yaparım..

maşallah cnm sana ve kızlarına :)))

bende ilahi Kur'an-ı Kerim dinletiyprum mayışıyo onunla :)

Masallah guzel haberlerle donmussunuz. Ben cicekten hic anlamam evde bi cicek var haftada bir onu sularim adi ne desen bilmem

ayy menekşeyi çok severim bi ara bakmıştım ama annemlerde kaldı şimdi çiçek falan bakmyorum, ohh kontrolü atlattınız kilosu boyu kaç olmuş canım

ne akıllı kızların varmış senn öyle :9 maşallah çok hoşuma gitti

Kizlar ben de ocak annesiyim. Benim oglan bir turlu gunduzleri uyumuyor yaa. Cook cok az uyuyor daha dogrusu. Bugun hesap ettim 3 kere 15 dk uyudu. Dogdugundan beri boyle. Ama onceden ben yanına yattigimda 2 saat falan uyudugu da olurdu simdi o da yok. Hemencik uyaniyor cin gibi etrafina bakinmaya basliyor gülüyor konusuyor. Elleri ayaklariyla bana da vuruyor. Napcam bilmiyorum boyle gunduz uykusu sorunu olan var mi? Sizce bunun sebebi nedir? Ya akisina birakcam ama sonucta buyumeleri icin gunduz uykusu da lazimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah guzel haberlerle donmussunuz. Ben cicekten hic anlamam evde bi cicek var haftada bir onu sularim adi ne desen bilmem
sağol cnm evet çok şükür iyi atlattık bu ayıda darısı sizlere:))) he he sordum gitti çiçeğin adını şaka cnm ben severim valla yaz geldikçe evim renklendi..
ayy menekşeyi çok severim bi ara bakmıştım ama annemlerde kaldı şimdi çiçek falan bakmyorum, ohh kontrolü atlattınız kilosu boyu kaç olmuş canım

bende çok severim cnm menekşeyi bizim burda bütün akrabaların evinde olmazsa olmazıdır renk renk herkezde var kızım doğduktan sonra bakmıcam dedim dayanamadım eşim almış bi tane valide yollamış derken sardım yine:119: çiçeklere
ohh ki ne oh cnm atlattık kilomuz 8200 boyumuzda 67 olmuş..

Son düzenleme:

cnm anladığım kadarıyla seninle uyumaya alışmış kokuna alışmış yani bıraktığın zaman uyanıyosa öyle gibi
gecede gündüzde uykuları çok önmli tabi büyüme açısından büyüme hormonları uykuda gelişirmiş.
bi dra götürsen bi sıkıntısı olabilirmi acaba? idrarda enfeksiyon gibi:44:

Yok canim kucukken oyleydi ama artik yaninda yatsam da uyumuyor. Gece de yaninda yatmiyorum ama gece uykumuzda bi sıkıntı yok, 3 kez falan uyaniyo emip uyuyo. Yani bizim sikintimiz gunduz uykusu. Daha once baska bi sebeple idrar tahlili yapilmisti bir sikinti yoktu. Zaten oyle bir sey olsa genel durumuna yansir, boyuna kilosuna genel mutluluk haline falan yani. Ama yok küçük adam gayet neşeli, boyu kilosu da yerinde.

belki 4. aydan sonra düzene girebilir uyunır gibi olduğunda hemen sallasan böyle böyle alışabilir 6. aya kadar düzen sağlamak lazım sonra zor olur herşeyin farkında olmaya başlıyolar yavaş yavaş

belki 4. aydan sonra düzene girebilir uyunır gibi olduğunda hemen sallasan böyle böyle alışabilir 6. aya kadar düzen sağlamak lazım sonra zor olur herşeyin farkında olmaya başlıyolar yavaş yavaş

Neler denedim bilsenn.. sallanmak da fayda etmiyor zaten sallanmaya da alissin istemem ama neşesi de yerinde.. gece gunduz farkini ogretcez diye fazla mi kacirdik bilmiyorum, belli bi saatimiz var o saat gelince odamiza girip emip uyuyoruz ama ondan oncesi yani gündüz nerdeyse bütün gün beraber oturuyoruz..

sen uzak kalmak istemişsin ama olmamış bebeğinin gelişimi iyiymiş bende yarın yazarım bakalım kaç olcaz ama sanki bu ay durduk gibi geliyor boyu uzamış olsa bari 3. ayda 62ydi

ben büyüdüm uyumam mı diyo o zaman küçük melek ben gece gündüz kavramı falan öğretmeye çalışmıyorum ne zaman uyumak isterse o zaman uyutuyorum bazen gündüzleri 1 saat falan uyuduğu oluyor genelde sabahları geç uyanır 10 gibi falan geceleri sadece erken uyusun istyorum ama o da herhalde ek gıdaya geçince düzene girer şimdi uyuyor mesela akşam 7.30 gibi uyudu hala uyuyor bundan uyanırsa gece 12 yi bekleriz ama uyanmasını kendine bırakıyorum bi bildği vardır küçük paşanın ben biraz yoruluyorum ama bozmayım düzenini

Maşallah canim hadi gecmis olsun atlattiniz :)) damlayi vericez kurtuluş yok yani :)) bana dogum da getirmislerdi çiçek coookktaann soldu hic anlamam unutuyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok zaten oyle ogreticem diye ugrasmadim, gunduz normal sesli ve aydinlik ortam, gece ise karanlik ve sessiz ortam sagladik o kadar. Bizim de duzenimiz bu demek ki napalim idare etcez..

cnm sen bi şekilde alıştır gündüz uykusuna uyku çok önmli bebişlerimiz için:)
sen uzak kalmak istemişsin ama olmamış bebeğinin gelişimi iyiymiş bende yarın yazarım bakalım kaç olcaz ama sanki bu ay durduk gibi geliyor boyu uzamış olsa bari 3. ayda 62ydi
galiba cnm eşim sağolsun :))) bende bu ay umutsuzdum çok kusuyo bnm kız tartıda nasıl heyecan yaptım bi görsen bakmadım bile neyseki almış

Keşke alissa ama olmuyor yaa.. gecen ay doktora da sordum, o da sasirdi ama yapısı öyle olabilir dedi. Dedigim gibi hicbir sikintisi yok. Kilosu boyu hep 90-97 persantillerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…