2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hanımlar merhaba...
biz bugun 4 aylık kontroldeydik :) muayene olduk çok şükür hiç bi sorunumuz yokmuş drumuz çok iyi doğumumdada o vardı.
kan damlasını sordum sağlık bakanlığı onaylı rahatça kullanın dedi kilosu kadar kullancakmışız.
anne sütüne devam ek gıdaya gerek yok dedi ayrıca tattırma işini sordum gerek yok dedi su bile vermeyin dedi.
kafamızda soru kalmadı rahatım artık.
sonra ailecek pazara gittik neyse ki kızımız bebek arabasında duruyo zorluk çıkarmıyo:KK16: o uyurken bizde pazarımızı yapıyoz burda köylü pazarı kuruluyo genelde organik alıyoz o konuda şanslıyım :)
bebeklerden fırsat bulupta çiçek bakan varmı kızlar?? ben buluyom seviyorumda iyi geliyo bakımı menekşelerim var şimdi ekicem saksı aldım :)

ooohh aklındakileri sormuşsun,bize de fikir oluyor bunlar bizim kontrole 2 hafta var daha.maşallah kızına :nazar:

çiçeklerim benimde var,geçen sene hamilelikten önce çok çiçeğim vardı sonra bakamadık kurudular :KK50:
camın önünde kaktüslerim var kurtulanlar :KK1: bir de biber ektik bakalım

ay ben bişe sorcam , bizim evde fesleğen çiçeği var elleyince kokuyorya hani çiçek filan açmıyor,o çiçeğin çoçuga zararı olur muuu

Keşke alissa ama olmuyor yaa.. gecen ay doktora da sordum, o da sasirdi ama yapısı öyle olabilir dedi. Dedigim gibi hicbir sikintisi yok. Kilosu boyu hep 90-97 persantillerde..
demek cnm yapısı öyle bebişinin :)
ooohh aklındakileri sormuşsun,bize de fikir oluyor bunlar bizim kontrole 2 hafta var daha.maşallah kızına :nazar:

çiçeklerim benimde var,geçen sene hamilelikten önce çok çiçeğim vardı sonra bakamadık kurudular :KK50:
camın önünde kaktüslerim var kurtulanlar :KK1: bir de biber ektik bakalım
sende iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm dr dan :)) bizde biber ekmiştik çıkmış saksılara dikilcek acı biber :)
ay ben bişe sorcam , bizim evde fesleğen çiçeği var elleyince kokuyorya hani çiçek filan açmıyor,o çiçeğin çoçuga zararı olur muuu

yok cnm hiç bi zararı olmaz..
zahidede çıkan bi dr var ben hep izlerim çok iyi bi dr belki biliyon çocuklara çiçek ve hayvan sevdirin alıştırın diyodu sevgi dolu olsunlar diye :)

ewpat zahide de çıkan doktor salı günümü çıkan doktor ? Hayri gözlükgiller miydi neydi :KK1:

ayağımda sallıyorum bebişi yalancı memesi düştüğü zaman ağzından kendi atıyo sahtekar sonra da ağlıyo :KK1:
Sağlı sollu yatırıp sallıyorum ayağımda kafasını kaldırıyo nerdeyse oturumuna geliyor böyle olan var mı :KK1:

4 aylık olduk :emir_bebek: sağlık ocağında kontrole gittik geldik kilomuz 7300:nazar: boyumuzda 64 olmuş çok şükür aşımızıda olduk çok ağladık içli içli:KK14: ama neyseki gelirken arasında uyudu bebeğim sorun yapmadı eve geldik hala uyuyor bu saat oldu :: aşıdandır herhalde diyorum arada ateşini kontrol ediyorum normalde uyanması lazım yanında ses falan yapıyoruz tınmıyor bizimki :44:

4 aylık olduk :emir_bebek: sağlık ocağında kontrole gittik geldik kilomuz 7300:nazar: boyumuzda 64 olmuş çok şükür aşımızıda olduk çok ağladık içli içli:KK14: ama neyseki gelirken arasında uyudu bebeğim sorun yapmadı eve geldik hala uyuyor bu saat oldu :: aşıdandır herhalde diyorum arada ateşini kontrol ediyorum normalde uyanması lazım yanında ses falan yapıyoruz tınmıyor bizimki :44:

3 tane mi aşı oldu şimdi ?

Selam kizlar
Ben de ocak 2014 annesiyim. 13 ocakta oglum dunyaya geldi. Benim ki de gunduzleri hic uyumuyor. 1 saat toplamda ancak uyyor. Boyu dorduncu ayda 66 cm di kilosu az 7.200 gr. Yani iri bebek falan da degil. Buyumuyor diyor korkuyorum. Sallasamda, yatirsam da yaninda yatsamda ne yaparsam yapayim gunduz uyutamiyorum. Geceleri bir sorun yok. Ama gunduzleri benime oturuyor. Cok huysuzluk da yapmiyor. Ne yapsam bilemiyorum:KK43:

Selam kizlar
Ben de ocak 2014 annesiyim. 13 ocakta oglum dunyaya geldi. Benim ki de gunduzleri hic uyumuyor. 1 saat toplamda ancak uyyor. Boyu dorduncu ayda 66 cm di kilosu az 7.200 gr. Yani iri bebek falan da degil. Buyumuyor diyor korkuyorum. Sallasamda, yatirsam da yaninda yatsamda ne yaparsam yapayim gunduz uyutamiyorum. Geceleri bir sorun yok. Ama gunduzleri benime oturuyor. Cok huysuzluk da yapmiyor. Ne yapsam bilemiyorum:KK43:

en azından huysuzluk yapmıyor annesi burda amber88 arkadşın da bebeği öyleymiş benim kide normaline göre uyuyor gündüzleri ama gece uykusunu öne çekemedim iki gündür gece 1 e doğru uyuyor öne alacağına ileri atıyor uykuyu:KK37:

en azından huysuzluk yapmıyor annesi burda amber88 arkadşın da bebeği öyleymiş benim kide normaline göre uyuyor gündüzleri ama gece uykusunu öne çekemedim iki gündür gece 1 e doğru uyuyor öne alacağına ileri atıyor uykuyu:KK37:

Evet ama korkuyorum buyumeyecek diye:KK43:

Selam kizlar

gece uyuyosa daha ne istiyosun çocuğa nazarın değcek :) boşver uyumasın daha iyi , biz ne gece uyuyoruz ne gündüz benim yerimde olsan naapcaksın ..
Gece uykusu iyi olurmuş noşveeer takma kafana
Üzülme annesin endişeleniyosun biliyorum ama gelişim için gece uykusu önemli diyorlar..
Uyku düzni de artık 6. Aydan sonra düzene girermiş..

Selam kizlar

Canim bak yukarida benim yazdigimi okursan ben de ayni dertten muzdaribim. Gunduzleri uyumadigi gibi bir de uyanikken devamli onunla konusmami ilgilenmemi istiyo. Odanin bir ucundan bir ucuna bile gitsem beni birakiyorsun diye aglamaya basliyo. Gunduzleri yanindan ayrilamiyorum. Onu birakip bi süpürge tutamiyorum artik supurge sesinden de korkmaya basladi. Allahtan geceleri uyansa da emip tekrar uyuyor diye kendimi teselli ediyorum. Yoksa gündüz uyumayan bebek zor hic degilse birer saatten iki kere uyusa insan bir suru iş yapar. Cogu zaman o uyuyunca bes dk da kendime kahvalti hazırlıyorum ama yiyemeden uyaniyo. Ben de yanina oturuyorum beraber yiyoruz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar biz 3.ayimizda rotavirus asimizin ilk dozunu olduk. Ama ikinci doz 4.ay da yoksa 5.ayda mi olacak onu soylemediler, ben de sormayi unuttum. Sanirim 5.ay ama, aranizda bu konuda bilgi sahibi olan var mi?

Kizlar biz 3.ayimizda rotavirus asimizin ilk dozunu olduk. Ama ikinci doz 4.ay da yoksa 5.ayda mi olacak onu soylemediler, ben de sormayi unuttum. Sanirim 5.ay ama, aranizda bu konuda bilgi sahibi olan var mi?

rota virüs 3.ay da olmuştu bizimde,şimdi kısmetse 5.ay da olacak.

aşı uyku yapabiliyormuş,bir de ağlamış çok o da yorar.
ateş fazla çıkmaz inşallah geceyi kolay atlatırsınız

X