2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aralık annelerinde okudum içinde kanser yapıcı bi madde var diye,ASM den bizede verdiler daha başlamadım.
içeriğine bakmadım o yüzden.ama parabenli bişeyse zararlı tabi,cilde bile teması zararlıyken onlar içecek :KK50:
aslında 6. ay da pekmez vermeye başlanabilir o zamana kadar ilaç verilmese ne olur ki

Dr da yazıp gönderiyor napcaz bilmiyorum yaa

Kizlar ya su sifre nerden degisiyo bilen varsa bi soylesin de degistiriyim. Kknin verdigi sifre karmakarisik . Yorum yazmak istedigimde maille falan ugrasmam gerekiyo . Bi bilen varsa soylesin de degistiriyim sifremi rahat rahat yazabileyim.

Canim pc den girsem bi bakardim sifreyi girdigin yerde bisi yok mu yada unuttum dediginde yeni sifre olusturmuyor mu

Ewpat yine de sagol canim. Neyse girmisken kisa bi ozet geciyjm o zaman. 4.5 aylik olduk, sadece anne sutuyle besliyorum ek gidaya da 6 ay dolmadan baslamayi dusunmuyorum. Belki 5.5 aylikken ufak ufak baslarim. Kan damlasi dr verdi ferrum fort ama daha baslamadim ay sonu baslamayi dusunuyorum. Rotanin da ikinci dozunu daha yaptirmadim. Bu hafta onu halletmem lazim. Bebis cok hareketli ama kendi kendine donemiyo henuz o yuzden yere battaniye serip onunla alistirmalar yapiyorum, iki gunde baya fark oldu, tavsiye ederim.
Bence su anlar annelik duygusunun en yogun yasandigi en guzel zamanlar o yuzden keyfini cikartmaya calisiyorum. Bu arada parmak emme bizde de cok. Kendi parmaklari yetmiyo bizimkilere de saldiriyo:-D dis kasiyici aldim ama pek sevmedi.bizden boyle.

Maşallah kuzuya bende attim yere battaniye iki defa yuzustunden dondu sirt ustu bi daha da donmedi

hh tmam şimdi kafam yattı :) teşekkürler .

Rica ederim tatlım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr da yazıp gönderiyor napcaz bilmiyorum yaa

Canim pc den girsem bi bakardim sifreyi girdigin yerde bisi yok mu yada unuttum dediginde yeni sifre olusturmuyor mu

Maşallah kuzuya bende attim yere battaniye iki defa yuzustunden dondu sirt ustu bi daha da donmedi

Rica ederim tatlım

Ben tabletten giriyorum. Cok baktim ama bulamadim canim. Tutkulu yorum yazarken uye girisi yapman gerekiyo ya o sifreyi soruyorum. Baska bi nick aliyim bari. Iki kere tam donduyse iyiymis valla bizimkisi yarim donuyo henuz. Yuzustu yatmayi sevmiyo dik durucam diye zorlarken bazen kusuyo garibim. O yuzden tokken yatirmamaya calisiyorum.

Ben tabletten giriyorum. Cok baktim ama bulamadim canim. Tutkulu yorum yazarken uye girisi yapman gerekiyo ya o sifreyi soruyorum. Baska bi nick aliyim bari. Iki kere tam donduyse iyiymis valla bizimkisi yarim donuyo henuz. Yuzustu yatmayi sevmiyo dik durucam diye zorlarken bazen kusuyo garibim. O yuzden tokken yatirmamaya calisiyorum.

kullanıcı kontrol paneline giriyoun
orada sol da seçenekler var, şifre&e-mail e tıklarsan yeni şifreni girebilirsin

Ewpat yine de sagol canim. Neyse girmisken kisa bi ozet geciyjm o zaman. 4.5 aylik olduk, sadece anne sutuyle besliyorum ek gidaya da 6 ay dolmadan baslamayi dusunmuyorum. Belki 5.5 aylikken ufak ufak baslarim. Kan damlasi dr verdi ferrum fort ama daha baslamadim ay sonu baslamayi dusunuyorum. Rotanin da ikinci dozunu daha yaptirmadim. Bu hafta onu halletmem lazim. Bebis cok hareketli ama kendi kendine donemiyo henuz o yuzden yere battaniye serip onunla alistirmalar yapiyorum, iki gunde baya fark oldu, tavsiye ederim.
Bence su anlar annelik duygusunun en yogun yasandigi en guzel zamanlar o yuzden keyfini cikartmaya calisiyorum. Bu arada parmak emme bizde de cok. Kendi parmaklari yetmiyo bizimkilere de saldiriyo:-D dis kasiyici aldim ama pek sevmedi.bizden boyle.

ohh ne güzel özetlemişin cnm..
bende sadece anne sütü veriyom ek gıdaya gerek yok şimdilik drumuzda kesinlikle anne sütüne devam ek gıdaya 6 aylık diyo bizde dinliyoz yarında 4 aylık kontrolumuz var şu kan damlasını soruyum kafalarda soru işareti çok:KK37::KK37:
rotamız tmm bizim bizde minderin üstünde oyunlar yapıyoz.ahhh o parmaklar yokmu bal parmak:KK16:hep ağızda
bnde şu ewpat adımı değiştirmek istiyom çok aceleye gelmişti :KK37: beceremem gibi sen hallettinmi???

Allah'ım inanamıyorum emekleme hareketlri yapıyoruz kızlar kendini baya ileri sürükledi popoyu kaldıra kaldıra bacaklarıyla kendini ileri sürükledi çok güzel yaa hergün antreman yapalımbari unutmasın:KK9:

günaydınnn anneleeerr , prenSleriii prrnseslerii sizede günaydınnn uyuyanlarada iyi uykular uyuyunda büyüyüüünnn :KK34:

günaydın arkadaşlar bende 2 ocakta anne oldum bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.Ben sallayarak uyutuyorum ama bu durumdan pek memnun değilim bi de gece gündüz kavramını öğretebildiniz mi ilk bebeğimde 6. yılımda tüp bebekle oldu oyüzden ağlatmaya kıyamıyorum ama sallayarakta olsa çok geç uyuyor.Siz uyuturken nasıl bir yol izliyorsunuz.

günaydın arkadaşlar bende 2 ocakta anne oldum bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.Ben sallayarak uyutuyorum ama bu durumdan pek memnun değilim bi de gece gündüz kavramını öğretebildiniz mi ilk bebeğimde 6. yılımda tüp bebekle oldu oyüzden ağlatmaya kıyamıyorum ama sallayarakta olsa çok geç uyuyor.Siz uyuturken nasıl bir yol izliyorsunuz.
bende seninle aynı durumdayım , saatlerce ayağımda sallıyorum beşşiğine hiç yatmıyor ayakta uyuyor ama dalarak değil .. Saatlerce sallarım oturduğum yerde ayağımdan indiriyım hemen uyanır .. Ayaklarım bacaklarım uyuşur sallamaktan yeter ki uyusuuunnn balım beniimmm :)) sizde 4 aylıksınız bizde 5 e girmek üzereyiz uyku düzeni 6-7 aydan itibaren düzene girer diyorlar ..ben yatmadan önce anason çayı veriyorum çay kaşığıyla sakinleştirip uylüku vermesi için onu öğrenmeden öncede yoğurt veriyordum uyku getirir diye .. Gaz problemimiz olmuyor yoğurt için sizde olursa bilmiyorum ama ..

3 ocak doğumlu benim canım da.daha önce beşikte sallardık artık ayakta.mecbur bazen uykuya direnince ağlıyor,tabi katılacak kadar değil :44:
yorsanız biraz,evde gezdirin mesela yada havalar güzel artık dışarıda daha fazla yoruluyorlar.
gece olduğu zaman da ışıkları kapatın,sessiz bi ortam olsun.
bi yerde duymuştum gece gündüz kavramı için,gündüz içeriyi karartmamak gece de aydınlık yapmamak lazımmış.
bunları denemişmiydin?

3. aya kadar emip uyurdu şimdi ayakta sallamayla uyuyor kendiliğinden uyumuyor artık ayakta sallarkende ayak bileklerim çok yoruluor küçük beşikte sallıyrum bende en azından böyle uyuyor canım bunu soru etmiorum kendi uyusa güzel olur tabi ama hiç uyumamasından iyi diyorum bilmiyorum belki yakında iyice düzelir

Bizde 9 ocak doğumluyuz benim 3 kızım elhamdürillah ilk kızımı bizde aman aģlamasın diye çarşafta bile salladık büyüdükçe inan çok zor oluyor ayakta sallamak :KK43: 2. Kızımı da sallamadım emziğini veriyordum uyuyordu emeklemeye başladıktan sonra birtane yastığı vardı ona yere koyardım gidip üstüne yatardı saçıyla oynardı bu 3 yaşına kadar böyle devam etti çok rahattı :) 3 kızımda yeni bebişimde emerek uyuyor bazen babası sallamak istiyor arada sallıyor ama alışmadı allahtan emzik tutturamadık onun için memeyi bırakınca nasıl olur bilmiyorum. Allaha Şükür geceyi gündüzü ayırt ediyoruz 9.30 uyku saati belirledik o saatte odaya gidiyoruz emziriyorum uyuyor. İnşaallah böyle devam ederiz. Denemeni tavsiye ederim 1 haftada felan alışır tabii bazen onlar bizden inatçı oluyorlar minik yaramazlar :)

ohh ne güzel özetlemişin cnm..
bende sadece anne sütü veriyom ek gıdaya gerek yok şimdilik drumuzda kesinlikle anne sütüne devam ek gıdaya 6 aylık diyo bizde dinliyoz yarında 4 aylık kontrolumuz var şu kan damlasını soruyum kafalarda soru işareti çok:KK37::KK37:
rotamız tmm bizim bizde minderin üstünde oyunlar yapıyoz.ahhh o parmaklar yokmu bal parmak:KK16:hep ağızda
bnde şu ewpat adımı değiştirmek istiyom çok aceleye gelmişti :KK37: beceremem gibi sen hallettinmi???

Ewpat evet canim hallettim kullanici kontrol panelinden yapiliyomus nick de ordan degisir heral . Bakmak isterdim ama internet gidip geliyo sinir oldum . Sen bakarsin canim.
Bu arada uyku mevzusu gecmis. Ben de emzirerek ya da sallayarak uyutuyorum. Genelde emerken uyuyo. Salladigim zaman da askin nur yenginin soyledigi kirmizi gul demet demet turkusunu dinletiyorum. O olmadan uyuymuyo:-D

X