2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Slm ocak anneleri ben mart annesiyim kizim 45 günlük ama her emmeden sobra mutalaka kusuuor sut emdogi zaman bazen kesik kesik kusuyor ama bazende oldugu gibi cikariyor mama zaten su gibi cikioo dojtora sordum.ates olmadigi surece korkulcak bisi yok dio ama kismasi benim canimi sikiyor hunde belki 5 kere ustunu degistriorumsizdede boyle olan warmi ustun bilgilerinizle beni rahatlatin lutfen:KK14::KK5:

Slm ocak anneleri ben mart annesiyim kizim 45 günlük ama her emmeden sobra mutalaka kusuuor sut emdogi zaman bazen kesik kesik kusuyor ama bazende oldugu gibi cikariyor mama zaten su gibi cikioo dojtora sordum.ates olmadigi surece korkulcak bisi yok dio ama kismasi benim canimi sikiyor hunde belki 5 kere ustunu degistriorumsizdede boyle olan warmi ustun bilgilerinizle beni rahatlatin lutfen:KK14::KK5:

Tamamen bir tanidik basina gelen bir olaydan biliyorum lutfen emin olmadan beni ciddiye almayin :) yani fikir veriyorum. Benim arkadaşımın bebisi de oyleydi surekli kusuyordu annesi kafayi yiyecekti kilo problemi de vardi. Doktor da ateş olmadikca onemli degil dedi. Kussun dedi. Neyse kadini kaynanasi aynen ona dedi ki " bu nedir bole 5 dakkada bir emzirirsen. Bu bebenin migde aha böyle (elinin içini gösterdi ) yavas yavas buyur istediği kadar aciksin aglasin belli saatlerde gunde 4 kez ver sütünü doktorlarda cok biliyorlar biz eskiden bebeklerin gözünü bile kapatirdik isiga odaklanip şasi olmasin " ve devamı var ama eski bilenler iyi bilenler sonra sorun kalmadı simdi bebis 9 aylik bilmem yarari olur mu ?

Ewet aslinda olabilir benimkide hep emmek istiyo bende sussun aglamasin die hwp weriyorum bi dikkat edeyim bakalim ise yarayacakmi teskur ederim saolun

cnm harikasın valla :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ne kadar gıda boyası koyuyosun bu hafta kızımın mevlüdü var yapsammı acaba :KK31:

sagol tatlim cok guzel olur tabi yaa yap bence degisik olur.kokusu yok boyanin kekin tadini degistirmiyo.kurabiyede bisuru cikti nerdeyse 100 tane.kalip kucuktu cunku.hatta seker hamurlu yapmaya bile gerek yok bunlari yapip ucer tane paketleyip verebilirsin yani.
kurabiyeye sana hamurisi guzel oluyo tereyagi gibi.
gida boyasi bir damla bile cok gelio ben kurdanla az az surup yavas yavas yogurdum birden koyulasiyo cok yogun.boyanin fiyati da uygun gittigidioda 5 tl falan.f ceye girdinmi canim sen

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

canım beinim bebeğimde hep kusuyodu onun üstü değil sadece benim üstümde hiç temiz kalmıyodu emmesinden hiç kısmadım hatta emmeye biraz ara verdiğinde ben emzirdim sürekli bebeğim 38. haftada 3 kilo doğdu şimdi 3 aylığız 6800 kilomuz çok şükür sen de bence emmesinden kısma hiç kusarsa kussun bi zaman sonra kusma düzelecek onun beslendiğini göstergesi o kafana takma canım

Son düzenleme:
Ins senin dedigin gibi oluruz bizde dun gezmeye gitmistik aynen benimde ustum.ne altim heryerim batti kusmasindan

merhabalar kızlar hep okuyup çıkıyordum sayfayı 1haftadır ise nete giremedim.misafir yoğunluğu falan derken .sayfalar ne çok ilerlemiş.okuyamadım.

2 gün önce kızımı dr a götürdük .94 günlük.son 25 günde sadece 450 gram almış.dr az buldu .haftaya yeniden kontrole çağırdı.dişetlerimiz parçalanmış gibi biberonu ağzına almasıyla çığlığı basması bir.memeyi de tabiki.hal böyle olunca beslenemiyor ne mama ne anne sütü.bir el aldık umarım rahatlatır biraz dişetlerini.bizden haberler bu kadar.

hepimiz için güzel ve sağlıklı bir hafta olur inş.

sagol tatlim cok guzel olur tabi yaa yap bence degisik olur.kokusu yok boyanin kekin tadini degistirmiyo.kurabiyede bisuru cikti nerdeyse 100 tane.kalip kucuktu cunku.hatta seker hamurlu yapmaya bile gerek yok bunlari yapip ucer tane paketleyip verebilirsin yani.
kurabiyeye sana hamurisi guzel oluyo tereyagi gibi.
gida boyasi bir damla bile cok gelio ben kurdanla az az surup yavas yavas yogurdum birden koyulasiyo cok yogun.boyanin fiyati da uygun gittigidioda 5 tl falan.f ceye girdinmi canim sen

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

cnm mevlüdümüz kısmetse perşembe ikramda tavuklu pilav olucak bide ayran:)kvalidemin ordaki camide olucak tarihi bi cami, ev mevlüdümüde orda yapmıştık çok güzel olmuştu o zmn kızıma hamileydim:KK16: şimdi yine camide yapalım dedik.senin o güzel kurabiyelerinden yaparsam çayın yanına verelim diye düşündüm cami valideye çok yakın yani mevlüt sonrası validenin evinde çay ikramı olucak eskişehir den halalar felan olucak
bnm ev biraz uzak ondan evde olmucak. bndee çok özenli olsun istiyom akrabalara yazma dağıtıcaz birde lavanta kesesi.
heeee bide mevlütte tayt üstünede uzun leoparlı bişey aldım olurmu acaba :KK50: anca bunları buldum burası küçük biyer abes kaçmaz inşallah:44:
markette bulamazmıyım gıda boyasını acep..yok cnm faceye girmedim henüz benide alın diye yazdım topiğe o kadar

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

3 aylık oğlum geçtiğimiz hafta resmen bitirdi beni.gündüzleri uyumadı doğru dürüst hep kucak istedi.iş yapmak şöyle dursun akşamları huysuzluğu yüzünden eşime bırakıp duşa bile zor fırsat buldum.

dün 3 ay kontrolüne götürdük çocuk doktoruna.boy kilo ölçümü yapıldı, muayene etti.doktorun söylediğine göre 5800gr olan oğlumun kilosu bu ay için yetersizmiş.sütüm de bir sorun yaşamadım hiç maşallah hep var.oğlumuzun kilo ve baş çevresi de normalmiş sadece kilosu az dedi.6400 olması lazımmış güya.15 gün sonra kontrole çağırdı yeterli artış yoksa mama verecekmiş.bu 15 günde ben dinlenecek, bol sıvı tüketecek, sıcak duş alacak, süt yapan çay içecekmişim.

ben zaten bol su ve süt yapan çaylardan içiyorum.dinlenmekse uykusuz oğlumla ne mümkün!

sizlerin bebekleri 3ayda kaç kilodaydı? sağlıklıysa mama gerçekten gerekli mi? kilo neden 6400 olmalı?

öff kafam karıştı :44:
bu doktora ilk kez gittik acaba değiştirsek mi bilemedim

birde rotavirüs aşısını tavsiye etti, sizler yaptırdınız mı?

Selam cnm,bence baska doktor bul..benimki de 3.ayda 5900 du,dr cok iyi dedi masallah dedi hep.niye 6400 olcakmis,sakin inanip mama verme.bence.bazi doktorlar cok merakli oluyor mama verdirmeye.rotayi yaptiriyoz canim

sağolun kızlar, biraz rahatladım.
bugün sağlık ocağında rotavirüs aşısını da yaptırdık ordakilere de sordum kilo artışı az dediler ama sadece gece daha sık emzirmemi tavsiye ettiler.
geçen ay memlekette sağlık ocağında tartmışlardı ama kıyafet fln hepsi üzerindeydi ve 5550 çıkmıştı yani 250gr almış 1 ayda gibi görünüyor.

bugün 3 ay kontrolümüz vardı ama gittiğimiz gibi geri döndük,hemşire yoktu çk asabım bozuldu 3tür sorun yaşıyorum hemşireyle.daha öncede kızımın doğum tarihini yanlış yazmış aşı kartına,sonradan farkettim.doktorla görüştüm şikayet ettim ama o da hemşireyi korudu tabi.nete ancak girebildim,faceden size yazacaktım bunları ama atmışsınız beni :KK43: geri alın beni kızlaaaaaaaaaaaar :)

merhabalar kızlar hep okuyup çıkıyordum sayfayı 1haftadır ise nete giremedim.misafir yoğunluğu falan derken .sayfalar ne çok ilerlemiş.okuyamadım.

2 gün önce kızımı dr a götürdük .94 günlük.son 25 günde sadece 450 gram almış.dr az buldu .haftaya yeniden kontrole çağırdı.dişetlerimiz parçalanmış gibi biberonu ağzına almasıyla çığlığı basması bir.memeyi de tabiki.hal böyle olunca beslenemiyor ne mama ne anne sütü.bir el aldık umarım rahatlatır biraz dişetlerini.bizden haberler bu kadar.

hepimiz için güzel ve sağlıklı bir hafta olur inş.

canım geçmiş olsun. diş mi çıkarıyor erken erken?

sağolun kızlar, biraz rahatladım.
bugün sağlık ocağında rotavirüs aşısını da yaptırdık ordakilere de sordum kilo artışı az dediler ama sadece gece daha sık emzirmemi tavsiye ettiler.
geçen ay memlekette sağlık ocağında tartmışlardı ama kıyafet fln hepsi üzerindeydi ve 5550 çıkmıştı yani 250gr almış 1 ayda gibi görünüyor.

canım az kilo almış bu ay demekki. bazen biz bebekler besleniyor sanıyoruz ama sütümüz yetmiyor. sen mama takviyesi yap bence. hiç çekinme ben geceleri bazen 60 bazen 90 ml mama vemeye başladım 10 gündür. sütüm azalıyor akşama sanki. en kısa zamanda toparlar. rota virüsünü bende yaptırdım.

kızlar ya canım çok sıkkın .3.ay kontrolümüzde kızım 5750 geldi.dr yetersiz dedi.bana göre normalmiş gibi geliyor sanki durumu.boyumuz 62 cm.haftaya yeniden çağırdı.tekrar ölçüm yapıp karar verecekmiş.napıcamı şaşırdım. gece uyandıramıyorum ki benim kızı besleyeyim.uykucu biraz.çok mu az sizce

kızlar ya canım çok sıkkın .3.ay kontrolümüzde kızım 5750 geldi.dr yetersiz dedi.bana göre normalmiş gibi geliyor sanki durumu.boyumuz 62 cm.haftaya yeniden çağırdı.tekrar ölçüm yapıp karar verecekmiş.napıcamı şaşırdım. gece uyandıramıyorum ki benim kızı besleyeyim.uykucu biraz.çok mu az sizce
canım benim de 3. ayında az kilo aldı .6200 dü. çok fark yok. 3. ay kaç kilo almış kızın.benimki 550 g almıştı sadece ama doktor boy gelişimine de bakıp karar veriyo. boyu iyi uzamış dedi. benim kzım da gece uyandırınca korkuyo valla hiç yaklaşmıyorum o yüzden kendi uyansın diye bekliyorum:KK53:

canım benim de 3. ayında az kilo aldı .6200 dü. çok fark yok. 3. ay kaç kilo almış kızın.benimki 550 g almıştı sadece ama doktor boy gelişimine de bakıp karar veriyo. boyu iyi uzamış dedi. benim kzım da gece uyandırınca korkuyo valla hiç yaklaşmıyorum o yüzden kendi uyansın diye bekliyorum:KK53:

canım 450 gram almıişız biz de.

Bizin oglan da 6 kiloyu bi turlu goremedi asagi yukari aynilar bizimkiyle ama bizim doktor oldukca iyi dedi. Bir onceki ayda aldigi kiloyla kiyaslayarak mi oyle dedi bilmiyorum ama kotu degil. Burda o kiloda cok bebek var . sen gece de doyur derim. Uyku sersemiyken de mi emmiyor bebegin?

X